والا منم یک چیزایی شنیدم که اینترنت گرون شده و چون 1 شب به بعد رایگان هست و دانلودی بالا کلا این پورت رو میبندند.. کلا سایتهای میزبانی روی آمریکا و هر چی مربوط به آمریکا هست باز نمیشه...
والا منم یک چیزایی شنیدم که اینترنت گرون شده و چون 1 شب به بعد رایگان هست و دانلودی بالا کلا این پورت رو میبندند.. کلا سایتهای میزبانی روی آمریکا و هر چی مربوط به آمریکا هست باز نمیشه...
بله استان مرکزی هم 12 به بعد همین آش هست و همین کاسه
آی پی من با 2 که شروع میشد ظهرها کلا اینترنت نداشتم شبا جای خود الان سوییچ شده یه 146 وضعیت بهتره اما بازهم شبا نه گوگل نه جیمیل نه سزعت
فرق ما با شما همین وی پی ان هست که ماله ما کانکت میشه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
فکر میکنید حرفی برای گفتن میمونه ؟؟؟؟
اااااااااااااااهه من فکر میکردم فقط اینرتنت من اینجوریه.
والا 3 روزه که مال ما هم قطع وصل میشه گوگل باز نمیشه
یک سری از سایتها با جون کندن باز میشه
مثلا سایت یکی از بچه های همین جا بود فکر کردم هاستش مسدود شده. ولی نگو داستان اینه.
ما از مخابرات داریم 128 کیلو ، وقت عادی برابر دایال آپه این چند روز هم که بازیش گرفت هبود هیچ سایت باز نمیشد
ولی فایلهامو میتوسنتم دانلود کنم .
حالا http مرورگر چه فرقی با دانلود داره خدا میدونه
اون وقتهاییک ه در روزهای اعتراض و شادی به سر میبردیم هم همین بساط بود ولی تورنت خدابیارمز کار میکرد. در این مواقع تورنت کار میکرد.
پورتهای چیز پی پی رو نمیدونم.
موفق باشی
امیر خسرو معروفی
جهت ارتباط با من از پیغام خصوصی استفاده کنید.
من از ماکس نت گرفتم هی یه چند دقیقه ای قطع میکنه بعد وصل میشه . فکر کنم اینکارو میکنن که شما دانلودغیرمجاز نداشته باشی چون نه اینکه شبا اکثرا اینترنا نامحدوده واسه همون.
اقا اینترنت شبانه به این بحث ربطی نداره
اونها اصلا ذاتا همینجوری هستند که قطع بشوند.
ولی این سیستم ما یک مقداری به مشکل خورده. دوستان راست میگونید این چند وقت برای همه این اتفاق میفته
یک کاسه ای زیر نیم کاسه است.
امیر خسرو معروفی
منم فکر می کردم فقط واسه من اینجوری من سرعت اینترنتم 1024 Kbs هست ولی سرعت دانلودم رسیده به 15 Kbs
واقعا دارم دیونه می شم .
چند شب سر ساعت 12 قطع شد و دقیقا 12 و 21 دقیقه وصل شد ! اصولا همین زمان دقیق قطع و وصلش مشکوک شدمولی دیگه بجز این مشکلی نبوده :دی
ما برعكسه، كلا با آي پي ايران 90% سايت ها باز نميشه يا خيلي كند باز ميشه
كلا بايد با وي پي ان وصل باشيم
تهران هم بعضی وقتها همین هست
یه بشقابی زیره کاسه هست !
همین الان داشتم گوگل میکردم . صد رحمت به لاکپشت ده دقیقه طول کشید تا جواب داد.![]()
امیر خسرو معروفی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)