يعني چي با متد هاي ديگر؟
من وقتی صد سال پیش با ناک کار میکرم به محض نصب شدن همین بود . هیچی هم نشد . نگران اینا نباش
دوستان متاسفانه باز اين مشكل پيش اومد و نيوك اعلام كرد كه كسي قصد حمله به سايت رو داشته
من با ip نمي تونم كاري كنم؟ اين كه از كجا بوده طرف؟
یکبار بالا که عرض کردم هرشب backup بگیر وگرنه نیوک هک نمیشه به راحتی .
دنبال یه hosting که امنیت بالایی داره بگرد .
دوست گرامی اینها حملات تکذیب هستند. حتی اگر یک کاربر بدون اجازه به یک صفخه از سایت شما اشتباهی وارد بشه ثبت حمله میشه. یا اگر به آدرسی بره که موجود نیست و بک بخوره به سایت حمله نشون میده. یا وقتی یک نفر چند بار پشت سر هم رو یک مطلب کلیک کنه یا بخواد تو انجمن مطلبی بزاره و کلمات فیل باشه حمله میندازه.. هر چی امارت بالاتر باشه بیشتر ثبت میشه..در کل بهشون تکذیبیه میگند که البته در نسخه 8.3 نیوک نگهبان نیوک کلا برداشته شده و نگهبان مشهد تیم جاشو گرفته. شما نگران یک حمله آی پی نباش. نیوک شاید 2 درصد آن هم در موارد خاص مثل کشف باگ و.. هک میشه و 98 درصد هک ها از سرور هست. اینو تجربه شخصی کردم که میگم..
اینم نمونه مال خودم:
![]()
خوب الان من از يه جا سرور دارم ولي نمي دونم خوب هست يا نه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)