سلام به همه دوستان به خصوصو فروشنده ها 1 سالی هست بازار هاستینگ ایران به ...... رفتهاین تاپیک زدم گفتم
شاید فکر ها رو رو هم گذاشت یه فکری کرد خوب چرا ایجوری شده؟ من چند تا دلیل میگم اگه اشتباه میکنم بگید
1: مشتری میاد سرور احتصاصی میگیره به شرط نصب مجازی ساز ما { خودمم جز ما هستم } سرور که دیتا سنتر به ما
میده مثلا 100 تومن به مشتری میدیم 120 تومن ! 20 تومن برای ما سود داره اما این مشتری بازار کار خودمون خراب
میکنه وی پی ای میده ماهی 6 هزار تومن !
2: آموزش های زیادی که ریخته تو سایت های فارسی زبان فکر میکنید چرا من فقط تو بخش فروش کار میکنم و تو
بخش آموزش کار نمیکنم چون چند تا بچه میان یاد میگیرند بازار خراب میکنند {{ البته همکارهای خودمون فرق میکنند}
طرف میاد با التماس میگه تو نصب وی پی اس مشکل دارم ! حتی بلد نیست وی پی اس بسازه اینجا راه پیدا میکنه
3: دست زیاد شده مجبورند قیمت بیایم پایین!
راه حل چیست؟ نظر من
1: همه با هم همههه نه یکی در میون قیمت ها رو تغییر بدیم وقتی با هم باشیم مشتری مجبوره خرید کنه !
2: به افراد زیر 18 سال سرور با نصب مجازی ساز ندیم !
و......
نون شده دونه ای 500 تومن ! 100 مگابایت هاست میدیم سالانه 6 هزار تومن !!
از خودم تعریف نباشه من که اجاره سرور امریکام 200 دلاره 210 هزار تومن به عبارتی !
سرور 8 رم داره وی پی اس با رم 1 باید بدم 50 تومن که برای من سود داشته باشه نه 25 هزار تومن !
این داستان واقعی است :
مشتری میاد به من میگه
وی پی اس رم 1 ماهی چند منم میگم ماهی 40 تومن میگه گرونه فلانی میده 20 تومن ! روزی 10 تا از اینا من دارم
در کل من که مشتری خودمو دارم قیمت های خودمو تا شب تغییر میدم کاربر حرفه ای باشه دنبال کیفیت باشه میاد
خرید میکنه اگه نه زیر 18 سال باشه میره از همون زیر 18 ساله ها خرید میکنه اگه نه خدا بزرگه تا حا لا روزی داده از این به بعد هم میده