در لیست سرویسامون نداریم و درصورت نیاز می تونیم ارائه بدیم:
سالانه 7000 تومان
میزبانی وب لینوکس (سی پنل)
در لیست سرویسامون نداریم و درصورت نیاز می تونیم ارائه بدیم:
سالانه 7000 تومان
میزبانی وب لینوکس (سی پنل)
اگر آپتایم براتون خیلی مهم است بهتون پیشنهاد می کنم از میزبانی وب ایران تهیه کنید !
نمیگم از ما تهیه کنید ، قیمت های ما رو هم ببینید ، ولی در کل هاست ایران خیلی خیلی خیلی بهتره ! ( آپتایم . پینگ . تحریم )
50 مگابایت از ایران رو با پهنای باند 1 گیگابایت میتونم تقدیمتون کنم 10 هزار تومان ( پورت سرور توسط پارس آنلاین تامین میشه )
50 مگابایت آمریکا رو با پهنای باند 5 گیگابایت تقدیمتون می کنم 5 هزار تومان ( دیتاسنتر ولوم درایو )
50 مگابایت از سوئیس با پهنای باند 2 گیگابایت رو هم تقدیمتون می کنم 5 هزار تومان ( دیتاسنتر پریویت لایر )
ولی عرض کردم خدمتتون ، میزبانی وب ایران خیلی مناسب تر هست
اگر هم خیلی سایت مشتریان براتون مهم است ، بهتون پیشنهاد می کنم یا یک سرور اختصاصی بگیرید ( هزینش بالا در میاد براتون ) یا خودتون نمایندگی هاست بگیرید ، روی همون سایت مشتری ها رو پیاده سازی کنید
در هر صورت در خدمتتون هستم :
elinux.ir | میزبانی وب
یک سوال :
شما همون مرکز چاپ آبرنگ ( بهارستان ) هستید ؟
دز خدمتتون هستیم
|
200 مگ سالانه 5 هزار تومان
09123680872
cpanel
قیمت همکار عالی
پهنای باند 10 گیگ در ماه
به شرط عدم فشار روی سی پی یو
boorsekala@gmail.com
این هم نمونه سایت واسه آپ تایم
خوش آمدید به آپلودفا , آپلودفا, آپلود, فارسی ,آپلود, نا محدود ,فایل, آپلود, عکس ,آپلود, فیلم ,آپلود, زیپ ,آپلود ,آهنگ, آپلود ,پی دی اف ,آپلود ,همه,
=======================
فضا : 50 مگابایت
پهنای باند: نامحدود
بقیه امکانات نامحدود
کنترل پنل :سی پنل
سالانه : 4 هزار تومان
=====================
فرا نتورک | هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت آنلاین دامنه و فضای
با سلام خدمت شما
در خدمت شما هستیم : رویال سرور - سبد خرید
سرور پرقدرت سوئیس
با تشکر
استارتر عزیز ، هنوز هاست رو تهیه نکردید ؟
یه پیشنهاد خیلی خوب : ( البته اگر هنوز هاست تهیه نکردید ! )
به نظر من اگر تعداد اکانت های شما بالاست ( 20-30 تا ) از تمامی دوستانی که در این تاپیک شرکت کردند ، یک هاست بگیرید ( یا خودتون گلچین کنید و از چند نفر بگیرید ) ! بعد ، کیفیت دستتون میاد دیگه !
سرویس هر شرکتی که بهتر بود ، بقیه اکانت ها رو روی هاست اون شرکت راه اندازی کنید
حتی دوستانی هستند که در همین تاپیک هم اعلام کردند ، چند روزی برای تست رایگان میزبانی می کنند ! میتونید از چند نفر هم چند روزی رایگان سرویس بگیرید
پی نوشت : من خودم شخصا آماده هستم ، 1 ماه رایگان یکی از اکانت های شما رو میزبانی کنم
پیرو پیشنهاد اخیر جهت تست اکانت تست هاستینگ و یا اکانت تست رسلری داده میشود. رسلری جهت هاست بیش از چند اکانت و کاهش هزینه
در خدمتیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)