در صورت اعطای نمایندگی . قیمت های همکاری خود را برای ما پ.خ کنید. ممنون
در صورت اعطای نمایندگی . قیمت های همکاری خود را برای ما پ.خ کنید. ممنون
..:: آفـــــــــــــر مناسبــــــــــــــــــ ::..
CPU x2 5620 | RAM 1GB UpTo 2GB | HDD 130GB UpTp 150GB | BW 2TB
H t t p : / / w w w . A r i a n S e r v e r . c o m
پ.خ شد !
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
نحوه سفارش و پشتیبانی چطوره ؟
شما با بنده تماس میگیرین ، کم و کیف سرویس رو با هم تا میکنیم من توضیحات لازمه رو بهتون میدم . شما هزینه رو به حساب وازیز کرده و داخل سایت ثبت میکنید ، سرویستون راه اندازی میشه و میتونید از طریق تلفن ، یاهو ، اس ام اس و تیکت سنتر با ما در ارتباط باشید![]()
راه اندازی ، ارائه و کانفیگ گیم سرور / سرور مجازی و اختصاصی ایران و اروپا و آمریکا
سلام
اون پلن 8 تومانی به چه صورت هست؟
25 گیگ فضا بهتون داده میشه و 150 گیگ بندویت ماهانه + ریموت دسکتاپ ، یه یوزر مجزا دارید که میتونید کارای دانلود و آپلود خودتون رو باهاش انجام بدید
بعد اینکه دوستان لطفا یه مقداری صبر کنند ، ما الان مشکل آی پی داریم و سفارش دادیم هنوز بهمون تحویل ندادند .. به محض آماده شدن آی پی ها سرور به دوستان تحویل داده خواهد شد و سپس هزینه گرفته میشود .
موفق باشید![]()
داداش من یه سرور مجازی خیلیی ارزون میخوام . کاری هم که میخوام انجام بدم باهاش اینه که فایرفکسو نصب کنم و یه اسکریپتیُ واسم هی اجرا کنه , یعنی صفحه ب پیج مورد نظرمو باز کنم و اون اسکریپت 24 ساعته اجرا بشه . حتی موقع هایی که خودم آنلاین نیستم .
همچین کاری میشه کرد با سرور مجازی ؟ اگه مثبته جواب بگو چه پلنی مناسبه این کار ؟ قیمیتش ارزون باشه .
مرسی .
![]()
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت www.ItakHost.com تلگرام : itakhost
ممنون , حالا که میشه یه vps ارزون بهم معرفی کنین تا بخرم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)