سلام
دوست عزیز ما رو هم در لیست قرار بدید ممنون می شم.
سلام
دوست عزیز ما رو هم در لیست قرار بدید ممنون می شم.
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
هر شرکت برای خودش ماژول رو منتشر میکنه ، البته اگر همه ی وب سرویس ها به صورت مشابه و استاندارد از طرف شرکت ها ارئه میشد میشد یک ماژول نوشت که با همه کار کنه اما ....
با اجازه ی علی آقا : البته داریم روش کار می کنیم که بشه برای همه ی سرویس ها نوشت.
دارای نماد اعتماد دوستاره و نشان ملی ثبت (ساماندهی)
سلام
آقاس امیری ما هم تو لست بزار
دارم خرید می کنم
سلام
بنده نیز نیاز دارم
با سلام من هم نیاز دارم فقط میشه خط اس ام اس شا عوض کرد؟
ماژولی که ما نصب ميکنيم از خط اس ام اس، عصر اس ام اس استفاده ميکنه:
.: AsreSMS - عصر اس ام اس :. درگاه ارسال پيامک انبوه
دوستانی که مايلند خط رو خريداری کنند.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
ُلام
آقای امیری یک دمو میدید از ماژول؟
ممنون میشم
فعلا دمو در دسترس نيست. امکانات ماژول در زير ليست شده:
ماژول از روی نسخه WHMCS SMS Addon Module نوشته شده.کد:Fully customizable, you can choose all the SMS sending options. Send SMS to client and/or to admin on new orders. Send SMS to client whenever new invoice generated. Send SMS to client whenever he/she changes his/her password. Send SMS to client and/or to admin on new support tickets. Send SMS to client whenever admin replies to his/her support ticket. Send SMS to admin whenever client replies to his/her support ticket. Send SMS to client on module create, you can send username/password via SMS Send SMS to client on module suspend Send SMS to client x days ago before a domain expires Send SMS to client on due invoices Mass SMS to the clients. Sending single SMS. Multiple admin support SMS template support, edit sms messages. Sender ID support, use your Clickatell approved SenderID or use SenderID if your sms gateway supports. Your clients will be able to choose if they want to receive SMS from you. Logging all SMS activity, successes & errors.
در خدمت دوستان هستيم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)