بهترین گزینه اینه که به صورت ماهیانه 3 یا 4 شرکت رو تست کنید، و بر حسب نیازتون یکی رو انتخاب کنید.
بهترین گزینه اینه که به صورت ماهیانه 3 یا 4 شرکت رو تست کنید، و بر حسب نیازتون یکی رو انتخاب کنید.
بهترین گزینه vps یا سرور اختصاصی هستبرای کار شما
اقا خیلی کارتون درسته.اولین سایتیه که میبنم این همه ادم دلسوز تو فرومش هست.از همتون ممنونم.
s.w.a.t جان تحقیق کردم ، اما خواستم از تجربه شما عزیزان استفاده کنم.
it-net جان مشکل اینجاست که نمیدونم کدوم هاست رو انتخاب کنم.تا از مشتریاش سوال کنم.ماشالا یکی دوتا که نیستن.
salmani جان برای شروع کار میخواهیم هاست اشتراکی استفاده کنیم.تا ایشالا به سود دهی رسیدیم منتقل کنیم رو سرور اختصاصی
Skoot جان اره ببخشید اون شرکت هاست ایران بود درستش کردم ، دوست عزیز من خوب بودن رو توی همون 4 صبح سرویس گرفتن می دونم ، تو این میدونم که uptime 99/95 به بالا داشته باشم.تو کیفیت کار و امنیت اون هاست میدونم،
قزوین هاست و pardishosting جان اره ممنون از راهنماییتون.ماهانه هم گزینه خوبیه فکنم.
به نظر من یک شرکت ثبت شده باید باشه و بتونین برید توی دفتر اونا قرارداد کتبی ببندید اگر می خوایید مطمئن باشید.
و توی چند جای مختلف دنیا ساپورتر داشته باشن که بتونن به معنی واقعی 24 ساعته سرویس بدن به شما.
یک چیز دیگه هم backup هست، backup اگه نگیره هاستینگ اصلا هاستینگ نیست ( ما دوبار در روز از کل سرور ها backup می گیریم، یکی روی یک سرور دیگر با نرم افزار به صورت ریموت (از ssh برای backup استفاده می شه) و دیگری روی خود سرور که روی workstation هامون توی انگلیس دانلود می شه و بایگانی می شه به مدت یک ماه).
------------------------------
سروش هاست تمام این مزایا رو داراست، ولی اگر هاستینگ دیگری هم با مشخصات مشابه یافتین بنظر من عالیه!
بهترین کار این هست که شما یک تاپیک بزنید و اعلام نیاز کنید.
اگر مورد مناسبی دیدید قبل از تماس و صبحت قرارداد یک سرچ در گوگل و در همین فروم بزنید و ببینید شخصی که اعلام امادگی کرده قبلا سابقه بدی داشته یا نه
در همین فروم شکایت از فروشنده ها هست و بعضا با دلیل و مدرک هم ثابت کرده اند.
خوشبختانه در این فروم اینقدر دموکراسی برقراره که حق هیچ کس ضایع نمیشه.
درسته خیلی پر اوازه نیستند ولی انصافا سرویسهای بدی ارائه نمیکنند.
این بهترین کار برای شروع هست.
فقط مشخصات هاست مورد نیازتون رو بنویسید و نیازمندیهای و جزییات رو هم حتما بنویسید که دوستا ن بهتر تصمیم بگیرند و شما رو در انتخاب بهتر راهنمایی کننند.
موفق باشید
اقا یه سوال..چرا بعضی جاها subdomain محدوده ؟ مثلا persiantools تو همه اپشن هاش محدودیته sub domain داره
اما بعضی جا ها هم از ارزونترین اپشنشون نامحدوده !! دلیل خاصی داره؟
این بر حسب نظر مدیر سرور هست و پلن بندیهاشون به اینصورت کردن تا راحت مدیریت کنن.
در کل محدودیتی نداره اگر خود مدیر سرور اعمال نکنه
---------- Post added at 02:26 AM ---------- Previous post was at 02:25 AM ----------
در صورت نیاز با آی دی یاهو من تماس بگیرید و راحت تر سوالاتتون رو جواب بدم![]()
شما بهتر هست برای شروع از یک هاست عادی از شرکت های معتبر (ترجیحا ۲۵ شرکت اول ایران) یا شرکت های خارج از ایران سرویس تهیه کنید.
بعد که سایت شما راه افتاد با نیاز های سایت خودتون آشنا بشید. و بعد از اونجا که نیازهاتون مشخص تر و خواسته هاتون دقیق تر شد دنبال هاست یا سرور بگردید.
سرور از اول خوب میتونه باشه ولی از اونجا که سایتتون رو نمیشناسید ممکن هست از امنیت گرفته تا مسایل ساده به مشکل بر بخورید.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
متاسفانه خیلیها بد عادت شدند و پشتیبانی رو فراتر از اینا میدونند،انتظار آموزش سی ام اسشون رو هم از هاستینگشون دارند...
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)