نوشته اصلی توسط
khomar
کاری با این مسئله صاحب تاپیک ندارم ولی این قضیه اپلود کلا معضلی شده . یک فکر اساسی برای این قضیه دارم و امیدوارم که همه استقبال کنند
ببینید در کشوری زندگی میکنیم که شرایط زیر خواه ناخواه برقراره.
1- تحریم که هستیم
2- پول هم که ندارند
3- خطر ق ی ل تر شدن هم داریم
4- ادعای دوستان هم که بالاست.
5- هر فیلمی هم که بیرون میاد تو سه سوت در تمامی اپلودسنرتهای ایرانی قرار میگیره.
من یک راه حل میدم امیدوارم که برای همگی مفید باشه.
این بنده خدا دوست ما که صاحب تاپیک هستش دنبال فضا هستش و ترس قیل تر شدن هم داره. خوب کسانی که شرایط ایشون رو دارند میتونند با هماهنگی بین خودشون یک سرور شراکتی بگیرند. و این سرور فقط مخصوص لیچ و دانلود اعضا باشه. و اعضای این دانلود سنتر هم همگی وب مسترهای ایرانی باشند.
من میگم چقدر خوب میشه که به جای اینکه جیب خارجیها رو پر کنیم. همه وب مسترها یک هزینه کلی بکنند و یک سرور اختصاصی فقط برای ایران تهیه کنند. اکانت بسازند و از این اکانت به همه لینک مستقیم بدهند.
دقت کنید این فایل در این سرور مشترک هست و شیر شده ولی هرکسی به اسم دامین خودش میتونه لینک بسازه.
به جای این همه هزینه های کلان اگر همگی با هم متحد میشدند.
این روش چیز جالببی میشد. نمونه بارزش هم همین سایت فور شیرد و رپید باز و ... هستند. یکی که فایل خودشو داره بقیه رو هم سهیم میکنه.
بابا دنیا دنیای اشتراک گذاریه دیگه مرد اون زمونی که همه میخواسنتد اولین باشند .. که چه؟
مثلا من اولین کسی باشم که موزیک اقای فلانی رو قرار میدم؟
بقیه هم توی سه سوت خبردار میشن و اهنگ ویا فیلم و یا هر مدیای دیگه رو لیچ میکنند و کار رو تموم میکنند. اصلا کسی هم خبردار نمیشه کی اول این اهنگ بدستش رسید ... پس بهترین راه همینه که همگی یک هاست خوب مثل هاست دی ال گیر بیارن و شراکتی با هم هزینه کنند.
مزایا :
1- کاهش هزینه
2- کاهش اتلاف وقت
3- با توجه به هزینه زیادی که برای اینکار کنار گذاشته میشه از بهترین سرورها و دیتاسنترها میشه سرور تهیه کرد
4- رفع مشکل قی لتر ( با ایجاد ضوابط )
5- تحریم نشدن
و....
نمونه اش چند وقت پیش یک فیلم میخواستم توی همه اپلودسنترها بود خوب یک نفر اینو که میگیره دیگه کافیه الکی هارد پر میکنین که چی بشه ؟ رفتم تعداد دانلودها رو شمردم 10 نفر بیشترنبودند.
خوب این روش جز هزینه کردن الکی چیزی نیست.
بطور مثال :
سایت اپلود فا الان مجانی سرویس میده. همه این وب مسترها میتونند هزینه کنند و همچین سرویسی برای خودشون راه اندازی کنند یا حداقل از همین اپلود فا استفاده کنند و هزینه ای ک هبه سرویس خارجی میخواستند اختصاص بدهند خرج این سیستم کنند.
این نظر من بود. امیدوارم که راهی جدید برای وب مسترهای ایرانی باشه.
موفق باشید