نوشته اصلی توسط
Tat-Host.net
دوستان یه تشکر دسته جمعی اول همه داشته باشم .....
یکی از دوستان که زحمت کشیدند و تاپیک رو خوندن پیام خصوصی دادن و راهنمایی کردن مه من بیام یه جایی رو مثلا تو پاساژ های بزرگ با زیربنای بالای 30 متر بگیرم و به وسیله پارتیشن جدا کنم .... و یه جواز کافی نت بگیرم و یه شرکت مسئولیت محدود در زمینه کامپیوتر داشته باشم ....
در کافی نت بیام خدمات معمول کافی نت + فروش وایرلس برای کاربران پاساژ و .... داشته باشم ... یعنی علاوه بر کار های معمول یه مودم adsl to wireless بگیرم و به مغازه دار های پاساژ برای مغازه هاشون اشتراک اینترنت وایرلس بفروشم ...
خوب این فکر عالیه ای ولی یه مشکلی داره اونم اینه که این طرح نیاز به اینترنت باسرعت بالا داره ولی متاسفانه ما در شهر خودمون سرعت بالای 2مگابیت بر ثانیه نداریم ..... و این طرح حداقل سرعت 4مگابیت بر ثانیه میخاد ....(البته شاید هم نخاد .... نظر شما چیه ؟؟؟)
و در شرکت کامپیوتری بیام در قسمت فروش لوازم جانبی موبایل(کیف ، شارژر ، باطری و...) وکامپیوتر و لپ تاپ(کیف و موس و کی برد ،وب کم و کیس وcd & dvd خام و .....) و طراحی سایت و هاستینگ فعالیت کنم ......
این نظر اون دوستمون بود .... نظر شما چیه عزیزان ؟
لطفا هرچی به ذهنتون رسید رو بگید تا جوانب کار دیده بشه ....
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ....
بی صبرانه منتظر راهنمایی هاتونم ....
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
بی صبرانه منتظر راهنمایی هاتونم ....
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
راهنمایی plz