صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 23

موضوع: میخام بیام در بازار کار دچار مشکل شدم ...راهنمای لطفا...

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    101
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    317 پست

پیش فرض پاسخ : میخام بیام در بازار کار دچار مشکل شدم ...راهنمای لطفا...

همیشه 2 مشکل وجود داره
    1. یکی پول داره حرفه بلد نیست
    2. یکی حرفه بلده ولی پول نداره

---

هری کاری سود داره ولی باید راهشو بلد باشی

---

اگه میخواد بدونه اینکه سرمایه ات رو از دست بدی پول دربیاری حرف منو گوش کن
    1.PhotoShop
    HTML.2
    CSS.3
    یاد بگیر این روز ها همه دنبال طراح قالب هستن سود توپی هم داره
    یک قالب بدرد نخور 50 تومن پات اب میخوره ....

---

اگه هم میخوای از سرمایت استفاده کنی
    برو تو کار هاستنیگ یکم خرج داره ولی وقتی جابیوفتی سود خوبی برات داره

---

فقط یادت نره
    هر کاری درجا سودت نداره نیازه به تلاش و زمان داره

---

موفق باشی

2. تعداد تشکر ها از armintanha به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

داداش نمیخوام ناراحتت کنم ولی اینم یه روزی اشباع میشه شما تیرت رو یک جایی بزن که مطمئنی به هدف میخوره. اگه میدونی با کافی نت موفق میشی برو سمتش و شک هم نکن اگر میدونی با هاست موفق میشی بیا سمت هاست ولی موضوع اینجاست که زمینه قبلی باید داشته باشی . از یک طرف هم میگی شهرتون ظرفیت این کارها رو نداره. خوب دنبال یک کاری بگرد که توی اونجا بتونی پول در بیاری و کسب در امد کنی.
    شما ماموریت الهی که ندارین بخواید کل شهر رو با هاست و اینترنت اشنا کنید . مثل مستشارالملک
    بهترین کار اینه که شغل ازاد داشته باشه برو یک سوپری بزن فعلا پول توی شکمه. وقتی که پولتو جمع کردی یک لپتاپ کوچولو بگیر بزار تو مغازه کدنویسی رو یاد بگیر اگر خوشت اومد بیا توی این کار اگر هم خوشت نیومد ضرری نکردی تازه هم شغل ساده ایه هم اینکه همیشه مشتری داری.
    کارهای مثل هاست مشتری اختصاصی دارند و یک روز هست یه رو نیست دینال یه شغلی باش که همه اقشار جامعه رو پوشش بده و سن و سال و بزر گ و کوچیک نشناسه .
    مملی میگه لوازم ارایشی نیمدونه که این شغل هم تخصصیه. این اشتباهست بهتره که کسی که چیزی نیمدونه بره سمت یک کاری که حتما میدونه توی اون کار موفق میشه.
    اگر کافی نت داری بلدی برو در دانشگاهها توی برو بیابون هم شده برو ولی داشنجو میاد چون بودجه های دانشگاهها فعلا تو جیب دانشگاه نمیره حداقل ما که دیدیم ترم اول بهمون گفتند کافی نت هم یمزنیم اقا ما رفتیم سربازی برگشتیم دیدم هنوز که هنوزه یک سیستم حتی یک مودم هم برای کافی نت نخریده بودند. پس خیالت تخت همه دانشگاهها کمبود دارند
    حتی بتونی در یک پیام نور بری میتونی یک کافی نت بزنی.
    این حرف من بود. یا کافی نت یا سوپری.
    موفق باشی

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

khomar:
    فکر نکنم چیز سوپری زدن رو داشته باشه! سوپری باید کله سحر بری تا آخر شب! همشم باید بدویی! ... (مخصوصاً تو شهرای کوچیک)
    لوازم آرایشی و بهداشتی و عطر و ... + قطعات کوچیک کامپیوتری رو که مثال زدم، واسه راحتی کار بود!

پ.ن: اینجور که برداشت کردم، استارتر دنبال کار راحتیه، وگرنه تاپیک نمیزد! ...

5. تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

خوب من حالا تجربه خودم رو میگم.ببین دوست عزیز من و بابام کارمون واردات لپ تاپ هست الانم 4 تا شعبه مشهد داریم. 1 هم دبی.چیزی که میخوام بهت به دردت میخوره.ببین واسه کافی نت شما باید طبق حرف خودت بیا ی 8 میلیون هزینه کنی مالی تقریبا 1 میلیون در بیاری یعنی تا 8 ماه میشه 8 میلیون این یعنی تازه خرج هزینه ای که اول کردی در اومده.نظر من چیز دیگه است.شما یا رو نظر دوم فروش قطعات جانبی بچرخ.
    یا اگه نظر من رو میخوای شما تو شهرستانت کسایی هستن که کار لپ تاپ و سیستم میکنن شما برو بهشون بگون من بهتون به قیمت زیر تهران میدم.بعد مثلا با ما یا کسایی مثل ما زنگ میزنی میگیری بهش میدی.سود اینکار که دارم میگرم بیشتره.مثلا یک لپ تاپ میخری 710 تو بازار همکار به همکار میده 830 مثلا این قیمت hp 4520 probook full config بود..و اینکه دردسر هم اینکارت نداره که بخوای پول برق و.........بدی.
    نظر دیگمم واردات کیف لپ تاپ هست.سودش فوق العادست.خیلی راحت میگم مثلا یک نمونه از چین خریدیم 8 تومن اوردیم اینجا با هزینه مثلا بارش و کارگر و انبار و.... شده واسمون 10 تومن .بعد به مشتری میدیم 52 تومن یک قرون هم تخفیف نمیدیم.به همکار هم میدیم 18 تومن.
    یادت باشه چیزی رو که خودت وارد کنی مارکش مهم نیست.مهم اینه که اسم تو روش هست و تو بازار هر چی تو بگی بقیه مجبورن بخرن

==========
    یک چیز مهم یادم رفت بگم.تو این 2 تا کار که گفتم خواستی بری.باید حتما خاک بازارش رو 1 سال یا 2 سال بخوری.باید خاک این بازار رو بخوری وگرنه اصلا نمیتونی حتی1 دونه کیف بفروشی چه برسه لپ تاپ.
    ویرایش توسط faranetwork : March 19th, 2011 در ساعت 09:53

7. تعداد تشکر ها ازfaranetwork به دلیل پست مفید

عضو انجمن agarb98 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    174
    تشکر تشکر شده 
    723
    تشکر شده در
    549 پست

به نظر من قطعات لپ تاپ و قطعات کامپیوتر و خود لپ تاپ وارد کن من نتیجه گرفتم و ماهی هم در امد خوبی داره .
    البته تبلیغ نقش مهمی داره .
    (پرداخت های بین المللی با کمترین کارمزد انجام میشود)
    SamiiiPv@Outlook.com

عضو انجمن kargar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    125
    تشکر تشکر شده 
    194
    تشکر شده در
    146 پست

نون میخوای؟؟؟

گزینه 2 البته باید بگم خیلی نون توش هست ولی برای یه عمده فروش 5درصد بیشتر نمیتونه بکشه روش ولی مغازه دار هر جور فروخت فروخت!!!

من که خودم کارم این هست یعنی بوده بهت میگم که پول خوبی توش هست میتونی تمامی وسایلت رو 50درصد روش بکشی خرابی هم داشته باشه بیشتر اجانس دیگه گارانتی داره یه نفر میاد یه هندز فری میخره 3تومان نمیاد پس بیاره واسه 3تومان من راه دوم رو پیشنهاد میکنم

عضو انجمن dade24 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    208
    تشکر شده در
    190 پست

دوستان یه تشکر دسته جمعی اول همه داشته باشم .....

یکی از دوستان که زحمت کشیدند و تاپیک رو خوندن پیام خصوصی دادن و راهنمایی کردن مه من بیام یه جایی رو مثلا تو پاساژ های بزرگ با زیربنای بالای 30 متر بگیرم و به وسیله پارتیشن جدا کنم .... و یه جواز کافی نت بگیرم و یه شرکت مسئولیت محدود در زمینه کامپیوتر داشته باشم ....

در کافی نت بیام خدمات معمول کافی نت + فروش وایرلس برای کاربران پاساژ و .... داشته باشم ... یعنی علاوه بر کار های معمول یه مودم adsl to wireless بگیرم و به مغازه دار های پاساژ برای مغازه هاشون اشتراک اینترنت وایرلس بفروشم ...

خوب این فکر عالیه ای ولی یه مشکلی داره اونم اینه که این طرح نیاز به اینترنت باسرعت بالا داره ولی متاسفانه ما در شهر خودمون سرعت بالای 2مگابیت بر ثانیه نداریم ..... و این طرح حداقل سرعت 4مگابیت بر ثانیه میخاد ....(البته شاید هم نخاد .... نظر شما چیه ؟؟؟)

و در شرکت کامپیوتری بیام در قسمت فروش لوازم جانبی موبایل(کیف ، شارژر ، باطری و...) وکامپیوتر و لپ تاپ(کیف و موس و کی برد ،وب کم و کیس وcd & dvd خام و .....) و طراحی سایت و هاستینگ فعالیت کنم ......

این نظر اون دوستمون بود .... نظر شما چیه عزیزان ؟

لطفا هرچی به ذهنتون رسید رو بگید تا جوانب کار دیده بشه ....

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ....

بی صبرانه منتظر راهنمایی هاتونم ....

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

راهنمایی plz

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Tat-Host.net نمایش پست ها
    دوستان یه تشکر دسته جمعی اول همه داشته باشم .....

یکی از دوستان که زحمت کشیدند و تاپیک رو خوندن پیام خصوصی دادن و راهنمایی کردن مه من بیام یه جایی رو مثلا تو پاساژ های بزرگ با زیربنای بالای 30 متر بگیرم و به وسیله پارتیشن جدا کنم .... و یه جواز کافی نت بگیرم و یه شرکت مسئولیت محدود در زمینه کامپیوتر داشته باشم ....

در کافی نت بیام خدمات معمول کافی نت + فروش وایرلس برای کاربران پاساژ و .... داشته باشم ... یعنی علاوه بر کار های معمول یه مودم adsl to wireless بگیرم و به مغازه دار های پاساژ برای مغازه هاشون اشتراک اینترنت وایرلس بفروشم ...

خوب این فکر عالیه ای ولی یه مشکلی داره اونم اینه که این طرح نیاز به اینترنت باسرعت بالا داره ولی متاسفانه ما در شهر خودمون سرعت بالای 2مگابیت بر ثانیه نداریم ..... و این طرح حداقل سرعت 4مگابیت بر ثانیه میخاد ....(البته شاید هم نخاد .... نظر شما چیه ؟؟؟)

و در شرکت کامپیوتری بیام در قسمت فروش لوازم جانبی موبایل(کیف ، شارژر ، باطری و...) وکامپیوتر و لپ تاپ(کیف و موس و کی برد ،وب کم و کیس وcd & dvd خام و .....) و طراحی سایت و هاستینگ فعالیت کنم ......

این نظر اون دوستمون بود .... نظر شما چیه عزیزان ؟

لطفا هرچی به ذهنتون رسید رو بگید تا جوانب کار دیده بشه ....

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ....

---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

راهنمایی plz
    با دروود بر شما
    اگر خواستید به من پیامی بزنید می توام در زمینه تامین پهنای باند مورد نیازتان با شما سخن بگویم.
    چشم به راه پیام سبزتان هستم.

عضو جدید alishadmehr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    86
    تشکر شده در
    54 پست

سوپری که اصلا طرفش نرو ! من بهترین جا داشتم مشکل اینه مثل روبات میشی ، زندگی کردنو باید بزاری کنار صبح بری شب بیای ، نمیتونی هم بری مسافرت چون جنس فاسد شدنی داری !
    شما هر کاری میخوای بکنی بدون دانش قبلی بی فایدس بجز ضرر چیزی نخواهی داشت .
    کار واردات به این راحتی هم نیست .
    ولی شما فکر کنم تصمیم خودتو گرفتی ( یعنی کافی نت ) و فقط میخوای جواب مثبت بگیری از دوستان :دی

13. تعداد تشکر ها ازalishadmehr به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    977
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    195 پست

کاره هاستینگ خیلی خیلی خوبه ولی باید جا بیفتی تا سود زیاد داشته باشه !

ولی کافی نت هم بد نیست ! الان چند تا از دوستان من کافی نت زدن !

یکیشون یه میکروتیک و یه اکسس پوینت گرفته داره یه خیابون 300-400 متری و یک پاساژ بزرگ رو اینترنت وایرلس میده !
    یکیشون هم یه مودم ( DSL & Wireless ) گرفته داره ADSL رو تبدیل میکنه به وایرلس و به مردم وایرلس میده !

من روز اول گفتم این کار سود نداره ، این همه کافی نت !
    ولی بعد دیدم نه بابا ! با ایده جالب سود هم در کنارش میاد !

یکیشون ماهی 450 کرایه مغازه میده
    اون یکی هم 100 تومان کرایه میده

الان هم حدود 5 ماهه که کافی نت رو راه اندازی کردن ، راضی هم هستن .

هر کاری اولش ممکن هست از جیب براش بزاری ، ولی بعدا میتونی ازش خوب پول دربیاری !
    شاید اگر شما هم کافی نت بزنید 23 ماه از جیب بدید ولی بعدا 100% 2 برابر سود میکنید .

در ضمن ایده واردات قطعات هم عالیه ! ( فقط تخصص میخواد فراوون )

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)