-
March 16th, 2011, 04:48
عضو انجمن
پاسخ : هاست یا ریسلر یا vps یا سرو اختصاصی
بعضی انجین های MySQL برای اینکه سرعت سایت بیشتر شه اطلاعات سایت رو که قابل جستجو هست رو به جای گشتن روی Table ها و رکورد ها روی یه فایل جمع میکنه هر شب. اینطوری تغییرات 40 هزار تا محصول هر شب در یک فایل ذخیره میشه. و سرعت سایت طول روز میره بالا. ایندکس کردن معمولا برای دیتابیس ما 1 ساعت طول میکشه که پراسس رو تا 4 درصد بالامیبره. البته میشه کد رو بهتر کرد ولی خوب تو مقیاس کار ما نیست.
کمند Top رو استفاده کنید اگر روت دارین یا اینکه موقع که سایت ترافیک داره از ادمین آمار بگیرین که از backend بهتون بگن.
امیدوارم گویا باشه
-
-
March 16th, 2011 04:48
# ADS
-
March 16th, 2011, 05:01
خیلی ممنون از صبر و حوصله و پاسختون، ببخشید من زیاد سوال می پرسم

نوشته اصلی توسط
Hostpolis
کمند Top رو استفاده کنید اگر روت دارین یا اینکه موقع که سایت ترافیک داره از ادمین آمار بگیرین که از backend بهتون بگن.
این اعداد وارقامی که شما می گید و با استناد به اون می گید که هاست بگیرم (به نظر شما) اونطوری که من فهمیدم باید آپ بشه (حالا روی هاست یا vps) و بعد این آمار گرفته بشه.
بعد من موندم هاست بگیرم یا vps ؟
یعنی من باید اول هاست یا vps رو بگیرم تا این آمار بگیرم.
اما من تو مرحله تحقیق انتخاب vps یا هاستم.
چقدر تو در تو شد!!!!!!
حالا چطور تصمیم بگیرم که چی بگیرم؟
-
-
March 16th, 2011, 05:04
عضو انجمن
نظرات من کاملا شخصی هستند. یعنی اگر من بودم اینکار رو انجام میدادم.
با هاست شروع کنید که سایت خودتون و ضعف و قوت هاش رو متوجه شید. اول کار سایت شما و روز اول 1000 نفر بازدید کننده نمیاد! یه مدت لازم دارین که قشنگ سایت خودتون رو بشناسید. بعد تصمیم میگیرید که دقیقا دنبال چی باید بگردید.
-
-
March 16th, 2011, 05:17
موافقم
ممکنه این حجم که گفتید در اسکریپت همواره استفاده نشه و راکد بمونه. در این صورت اصلا نیازی به سرور مجازی و اختصاصی نیست.
چه بسا کار شما رو هم مشکل کنه. چون باید کانفیگ بشه که نیاز به تجربه داره و هیچ منبع قابل دسترسی نیست.
-
-
March 16th, 2011, 05:27
آیا معمولا محدودیتی روی حجم دیتابیس هاست ها هست؟
ویرایش توسط fathollahi.mehdi : March 16th, 2011 در ساعت 05:29
-
-
March 16th, 2011, 05:30
نه فقط توی هاست های رایگان محدودیت حجمی برای sql میزارن.
برای بقیه حجم دیتابیس با حجم بقیه فایلها یکی میشه. مثلا شما باید 1 گیگ حدقال داشته باشید تا بتونید سایت رو کامل بزارید روش
-