صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 31

موضوع: کلاه برداری امید آران کلاندرق با آی دی omid1991

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,087
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض پاسخ : کلاه برداری امید آران کلاندرق با آی دی omid1991

منکه گفتم، شما دادخواست الزام به اجرای تعهد باید براشون بفرستید.

شما آگاهی لازم رو دارید که این ۶ میلیون تومن رو در ازای برنامه‌نویسی بهشون پرداخت کردید. یعنی شما مطلع هستید که ایشون تعهدشون، برنامه نویسی هست و شما تعهدتون پرداخت مبلغ.
    ایشون به تعهداتشون عمل نکردن. یعنی کلاهبردارن؟؟؟؟؟؟؟؟ کلاهبرداری، حبس داره، اتهام زدن به جرم کیفری هم به ناروا حبس داره. عدم تعهدات برنامه‌نویس شما، مصداق کلاهبرداری نیست. اتهام زدن به یک جرم کیفری مثل کلاهبرداری، حبس داره و کاری که شما کردید، مصداق اتهام ناورا زدن به جرم کلاه‌برداری هستش.

اینکه نمیشه هر برنامه نویسی، کارش رو انجام داد پروژه شو تحویل داد، اگه مشتری پول رو نداد، کارفرما کلاه‌بردار باشه و اگه کارفرما مبلغ رو پرداخت کرد و برنامه‌نویس به تعهداتش عمل‌نکرد، برنامه‌نویس کلاه‌بردار باشه. در اینصورت هرکسی که به عهداتش عمل‌نکنه، کلاهبردار میشه که. و شما آگاهانه دارید حیثیت و آبروی فرد رو میبرید و در حقشون، بخاطر این مورد دارید، بهشون ظلم میکنید. ایشون نباید اجازه بدن که بهشون ظلم بشه. چون شما ممکنه، درآینده همین ظلم رو به هر فرد دیگه ای بکنید و هرکسی که به تعهداتش عمل نکنه رو حیثیت و آبروش رو ببرید و متهم به کلاه‌بردارش بین بقیه افراد بکنیدش.

من از این جهت که شما به یک فرد ظلم کردید و کاملا ناعادلانه و ناروا با نامردی کامل، اعتبار یک برنامه نویس رو از بین بردید و در این فوروم ایشون رو کلاه‌بردار کردید، بله ازشون دفاع میکنم.
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

2. تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید

عضو انجمن omid1991 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    495
    تشکر شده در
    284 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
    منکه گفتم، شما دادخواست الزام به اجرای تعهد باید براشون بفرستید.

شما آگاهی لازم رو دارید که این ۶ میلیون تومن رو در ازای برنامه‌نویسی بهشون پرداخت کردید. یعنی شما مطلع هستید که ایشون تعهدشون، برنامه نویسی هست و شما تعهدتون پرداخت مبلغ.
    ایشون به تعهداتشون عمل نکردن. یعنی کلاهبردارن؟؟؟؟؟؟؟؟ کلاهبرداری، حبس داره، اتهام زدن به جرم کیفری هم به ناروا حبس داره. عدم تعهدات برنامه‌نویس شما، مصداق کلاهبرداری نیست. اتهام زدن به یک جرم کیفری مثل کلاهبرداری، حبس داره و کاری که شما کردید، مصداق اتهام ناورا زدن به جرم کلاه‌برداری هستش.

اینکه نمیشه هر برنامه نویسی، کارش رو انجام داد پروژه شو تحویل داد، اگه مشتری پول رو نداد، کارفرما کلاه‌بردار باشه و اگه کارفرما مبلغ رو پرداخت کرد و برنامه‌نویس به تعهداتش عمل‌نکرد، برنامه‌نویس کلاه‌بردار باشه. در اینصورت هرکسی که به عهداتش عمل‌نکنه، کلاهبردار میشه که. و شما آگاهانه دارید حیثیت و آبروی فرد رو میبرید و در حقشون، بخاطر این مورد دارید، بهشون ظلم میکنید. ایشون نباید اجازه بدن که بهشون ظلم بشه. چون شما ممکنه، درآینده همین ظلم رو به هر فرد دیگه ای بکنید و هرکسی که به تعهداتش عمل نکنه رو حیثیت و آبروش رو ببرید و متهم به کلاه‌بردارش بین بقیه افراد بکنیدش.

من از این جهت که شما به یک فرد ظلم کردید و کاملا ناعادلانه و ناروا با نامردی کامل، اعتبار یک برنامه نویس رو از بین بردید و در این فوروم ایشون رو کلاه‌بردار کردید، بله ازشون دفاع میکنم.
    ممنون از شما که اینقدر دقیقا و درست جواب دادید ❤️🌹

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

با سلام
    شما میتوانید از برنامه نویس به دلیل عدم انجام تعهد شکایت کنید و خسارت های که به دلیل اینکه نامبرده کارش را در زمان مقرر انجام نداده و شما را دچار خسارت های احتمالی کرده شکایت کنید که این مبلغ میتواند علاوه بر مبلغ اولیه شامل مبالغ دیگری هم شود
    در کل تجربه نشان داده به هرکسی نباید پروژه داد و اگر قرار به دور کاری باشد باید وجه التزام و خسارت های بعدی را در ان قرارداد تعریف کرد

تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    495
    تشکر شده در
    284 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
    با سلام
    شما میتوانید از برنامه نویس به دلیل عدم انجام تعهد شکایت کنید و خسارت های که به دلیل اینکه نامبرده کارش را در زمان مقرر انجام نداده و شما را دچار خسارت های احتمالی کرده شکایت کنید که این مبلغ میتواند علاوه بر مبلغ اولیه شامل مبالغ دیگری هم شود
    در کل تجربه نشان داده به هرکسی نباید پروژه داد و اگر قرار به دور کاری باشد باید وجه التزام و خسارت های بعدی را در ان قرارداد تعریف کرد
    پروژه ایشون تحویل داده شده فقط کارهای گرافیکی مونده بود که نهایتا 3/4 ساعت وقت لازم داشت
    بعد یکماه پیام داده میگه سرورم هک شد اوکی مگه من وقتمو از سر راه اورودم بشینم از اول پروژتون رو که پروژه رفع باگ api و اتصال هست کلی وقت گذاشته شده دوباره بنویسم

بعد گفتند مشکلی نداره تخفیف بدید من پول جور میکنم حتما پرداخت میکنم
    بعد دوماه باز اومده میگه تونستم ریکاوری کنم
    در کل از ایشون حتما شکایت خواهم کرد تهمت و انتشار چت خصوصی زندان داره صرفا جهت اطلاع

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

عزیز من نمیدونم شما خودت رو زدی به اون راه یا واقعا متوجه نیستی؟!
    همه چیز واضح و مشخص هست. سرور من در تاریخ 3 فوریه هک شده و همون روز هم به شما اطلاع دادم و یک ماه بعد نبوده! و فقط هم یک سرور مجازی روش نبوده، 10 سرور مجازی بوده که از هیچکدوم بک آپی نداشتم.
    من برای برگردوندن این سرورها نیاز به زمان داشتم و دوستانی که تو این تایم سرور اختصاصیشون هک شده بود درک میکنن که آدم چه حالی داره تو اون شرایط:
    https://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=223472

من از شما سوال کردم که اگر بک آپ دارید، من بزنم فایل های vmdk سرور رو حذف کنم، شما هم گفتید بله بک آپ دارم نگران نباشید. خوب منم بدون نگرانی سرور رو پاک کردم و از اول بالا اوردم، بعد که برگشتم میگم بفرمایید این سرور جدید، میگید نه بک آپ پاک شد! (اینجا من مقصرم که شما به من اطمینان دادید که بک آپ دارید؟!)
    اگر به من اطمینان نمیدادید من اون سرور رو پاک نمیکردم و چند روز بعدش روشی که برای ریکاوری فایل های سرور بود رو پیاده میکردم.
    حالا همه این ها به کنار.همه جور هک شدن و پاک شدن سرور رو من قبول میکنم، ولی

حالا که من خودم فایل های سمت سرور رو با هزار ضرب و زور اوکی کردم، شما چرا بخش گرافیکی رو که مونده بود و هنوز انجام نداده بودید رو انجام نمیدی و کارو تموم کنی؟!
    ویرایش توسط sbehnam : March 18th, 2023 در ساعت 17:32

تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    495
    تشکر شده در
    284 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sbehnam نمایش پست ها
    عزیز من نمیدونم شما خودت رو زدی به اون راه یا واقعا متوجه نیستی؟!
    همه چیز واضح و مشخص هست. سرور من در تاریخ 3 فوریه هک شده و همون روز هم به شما اطلاع دادم و یک ماه بعد نبوده! و فقط هم یک سرور مجازی روش نبوده، 10 سرور مجازی بوده که از هیچکدوم بک آپی نداشتم.
    من برای برگردوندن این سرورها نیاز به زمان داشتم و دوستانی که تو این تایم سرور اختصاصیشون هک شده بود درک میکنن که آدم چه حالی داره تو اون شرایط:
    https://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=223472

من از شما سوال کردم که اگر بک آپ دارید، من بزنم فایل های vmdk سرور رو حذف کنم، شما هم گفتید بله بک آپ دارم نگران نباشید. خوب منم بدون نگرانی سرور رو پاک کردم و از اول بالا اوردم، بعد که برگشتم میگم بفرمایید این سرور جدید، میگید نه بک آپ پاک شد! (اینجا من مقصرم که شما به من اطمینان دادید که بک آپ دارید؟!)
    اگر به من اطمینان نمیدادید من اون سرور رو پاک نمیکردم و چند روز بعدش روشی که برای ریکاوری فایل های سرور بود رو پیاده میکردم.
    حالا همه این ها به کنار.همه جور هک شدن و پاک شدن سرور رو من قبول میکنم، ولی

حالا که من خودم فایل های سمت سرور رو با هزار ضرب و زور اوکی کردم، شما چرا بخش گرافیکی رو که مونده بود و هنوز انجام نداده بودید رو انجام نمیدی و کارو تموم کنی؟!
    مقصر و مجرم رو دادگاه تشخیص میده عزیزم اینجا دادگاه نیست
    اعتبار منم با یک پست از بین نمیره موفق باشی

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

تعریف کلاهبردار: ۱- آن که به فریب مال و پول دیگران را بگیرد؛ حقه باز. ۲- کسی که کلاه‌برداری کند؛» از نظر میانگین سنی کلاهبرداری می‌توان کلاهبرداران را به دو دسته کلاهبرداران اینترنتی و کلاهبرداران غیر اینترنتی تقسیم کرد.
    ---------------------------------
    در ضمن زیر 20 میلیون رو دادگاه بررسی نمیکنه.میره برای حل اختلاف..اونجا هم اتفاقی صورت نمیگیره.ایشون جریمه تهمتشون رو میدن.اینیکی هم پول پروژه تحویل داده نشده رو بک میزنن..تنها کسی که سود میبره دولت هست که کلی هزینه حل اختلاف رو باید بدید..
    خلاصه: دم عیدی بهتره با هم سازش کنید اختلافتون رو بین خودتون با کم و زیاد حل کنید.اقا بهنام هم یه معضرت خواهی کنه بره پی کارش..وقتتون رو واسه این چیزا هدر ندید..جیب حل اختلاف رو هم الکی پر نکنید..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

9. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,087
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

دوستان من فکر میکنم، همه متوجه اهمیت ارتباطات تجاری شده باشن.

لطفا جناب آقای امیدآران، برادر عزیز شما فیتیله رو بکشید پایین و بیشتر از این، ادامه ندید. شما واقعا برنامه‌نویس هستید و حقیقتا کلاه‌بردار نیستید. بالاخره همکار هستیم، در روند کار ممکنه بالاخره تو یکسری جاها به بن‌بست بخوریم و کارفرما همراهی نکنه و همه ی این مشکلات رو داریم. لطفا مراتب رو به شکل تماس تلفنی، باهمدیگه پیگیری کنید، به هرحال الآن شما اگر مبلغ دریافتی رو بعنوان حق‌الزحمه هم درنظر بگیرید، به قول بازاری های قدیم، نون و نمکی خوردید. به احترام این نون و نمک، دیگه این جریان رو اجازه ندید جلوتر بره.

جناب کارفرمای عزیز، شماهم خودتون رو بگذارید جای برنامه‌نویس. شما از همین فضای وب‌هاستینگ استفاده کردید، و به ایشون سفارش کار دادید. به هر علتی، درفرآیند کار شما، ممکنه به بن‌بست خورده باشه. آیا این درسته که شما کاری کنید که ایشون بعنوان کلاه‌بردار شناخته بشن و دیگه نتونن توی این فضا، کسب‌درآمد کنن؟ این مصداق بریدن نان نیست؟ بنظرم شما هم متوجه شدید که نباید نون کسی رو برید و بهش گفت کلاهبردار. به هرحال ایشون هم از این فضا ارتزاق میکنن.

یک ارتباط تلفنی باهم برقرار کنید. از گوگل‌میت استفاده کنید. مواردی که انجام شده رو به اشتراک بگذارید. مشکلات و موانع کار رو شناسایی کنید و این موضوع رو به شیوه ی فنی و برنامه‌نویسی حل کنید.

جناب آقای آران. اجازه ندید که کار بیشتر از این جلو بره.
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

11. تعداد تشکر ها از demonvictor به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    412
    تشکر تشکر شده 
    495
    تشکر شده در
    284 پست

لطفا جناب آقای امیدآران، برادر عزیز شما فیتیله رو بکشید پایین و بیشتر از این، ادامه ندید. شما واقعا برنامه‌نویس هستید و حقیقتا کلاه‌بردار نیستید. بالاخره همکار هستیم، در روند کار ممکنه بالاخره تو یکسری جاها به بن‌بست بخوریم و کارفرما همراهی نکنه و همه ی این مشکلات رو داریم. لطفا مراتب رو به شکل تماس تلفنی، باهمدیگه پیگیری کنید، به هرحال الآن شما اگر مبلغ دریافتی رو بعنوان حق‌الزحمه هم درنظر بگیرید، به قول بازاری های قدیم، نون و نمکی خوردید. به احترام این نون و نمک، دیگه این جریان رو اجازه ندید جلوتر بره.

جناب کارفرمای عزیز، شماهم خودتون رو بگذارید جای برنامه‌نویس. شما از همین فضای وب‌هاستینگ استفاده کردید، و به ایشون سفارش کار دادید. به هر علتی، درفرآیند کار شما، ممکنه به بن‌بست خورده باشه. آیا این درسته که شما کاری کنید که ایشون بعنوان کلاه‌بردار شناخته بشن و دیگه نتونن توی این فضا، کسب‌درآمد کنن؟ این مصداق بریدن نان نیست؟ بنظرم شما هم متوجه شدید که نباید نون کسی رو برید و بهش گفت کلاهبردار. به هرحال ایشون هم از این فضا ارتزاق میکنن.

یک ارتباط تلفنی باهم برقرار کنید. از گوگل‌میت استفاده کنید. مواردی که انجام شده رو به اشتراک بگذارید. مشکلات و موانع کار رو شناسایی کنید و این موضوع رو به شیوه ی فنی و برنامه‌نویسی حل کنید.

این اولین و آخرین پرونده شکایت من هست دوستان پس اجازه بدید تا تکمیل پرونده برم جلو ببینم آخرش به کجا میرسه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    0
    تشکر شده در
    0 پست

ممنون از درک و شعور بالای شما.
    من با ایشون صحبت کردم و بهشون پیشنهاد دادم که من تو تاپیک از شما بابت بی احترامی که کردم عذرخواهی میکنم و اعلام میکنه که مسئله بین خودمون حل شده و از مدیریت هم میخوام این تاپیک حذف بشه، اما قبول نکردن و میخوان که راه خودشون رو برن.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)