اگه برای کار هاستینگ می خواهید ، اروپا ، ولی مجازی سازی چون آمریکا پورت بهتری داره به نظر من بهتر هست
اگه برای کار هاستینگ می خواهید ، اروپا ، ولی مجازی سازی چون آمریکا پورت بهتری داره به نظر من بهتر هست
بنده نیز تقریبا موافقم و دلیلم پینگ و وارز بودن است.
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
ممنون از شما. شما چه سرویسی از single hop دارید به چه منظور از آن استفاده می کنید؟ ( اگر می توانید ذکر کنید اگر نمی توانید که هیچ.)
هم برای هاستینگ از سینگل هاپ استفاده کردم تا الان هم برای ارائه VPS (هر دو عالی بوده)
تا حالا E5620 - E5520 - Q9550 گرفتم ازشون همه ی سرور هایی هم که داشتم نسبت به انتظاری که داشتم خوب جواب دادن
روی این دیتاسنتر کیفیت و پایداری خوبی خواهید داشت
حساسیت خیلی خیلی بالایی دارند
دیروز بطور مثال به Neighbor Discovery Interface میکروتیک ها گیر داده بودند که واقعا برام بی سابقه بود
به کپی رایت - اسپم و.... حساسند
... رو برای مواردی مثل همین Neighbor Discovery گذاشتم
در کل پورت و آپتایم خیلی خوبی داره
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
از این لحاظ کاملا درست میگید
ولی چقدر خوب بود که ما هم به کپی رایت فکر کنیم
استفاده رایگان از زجمات کسی که راضی نیست
کیفیت آمریکا و کانادا قطعا بهتر هست ولی اگر دنبال سرویس های وارز باشیم اروپا بهتره
Email: hamihost [at] gmail (dot) com
با توجه به تجربه کاری نظر میدم ...
هاستینگ:
-> Raid سخت افزاری فراموش نشه!کد:1. XLHost 2. Leaseweb 3. OVH
-> بک آپ دوره ای داشته باشید!
-> امنیت و مدیریت صحیح!
مجازی سازی:
-> 100% برای مجازی سازی هر چه سرور قویتر باشه نتیجه بهتری میگیری.کد:1. SingleHop 2. XLHost (100Mbps Port) 3. Netelligent 4. OVH (Full Copyright)
-> مجازی سازهای پیشنهادی:
کد:1. VMWare ESX(i) 2. Hyper-V 3. Xen Citrix
قیمت های Softlayer خیلی بالاست ... به همین خاطر که تجربیات نسبت به Singlehop بیشتر هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)