متاسفانه این تیم هکری نه تنها جوملا بلکه از انواع اسکریپت ها برای هک استفاده میکنند.. یکی از همین آقایان جناب p30vel عزیز هست که بدون توجه با نکات امنیتی هر اسکریپتی رو در سایت خودشان قرار میدند که متاسفانه خود من با دانلود اسکریپت افزایش امار در عرض کمتر از 2 ساعت توسط همین ترکیه ای هک شدم!!
تقصیر ایرانی جماعت هست که بدون کنترل و بدون هیچ نظارتی قالبها و اسکریپت های خارجی ها رو برمیدارند و میزاند برای دانلود عموم!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من همیشه فایلهای core جوملا رو از سایت اصلی joomla.org میگیرم بعد فارسی سار رو نصب میکنم که اونم فقط از joomfa.org و چک هم میکنم قبلش از هر لحاظ مشکلی نباشه
اگه وب مستر تجربه دار و حرفه ای باشه مشکلی پیش نمیاد واسش. خرید قالب هم دیگه تو این دورو زمونه 50-60 تومن واسه خرید یه membership از تمپلت سازهای معروف اصلا مشکلی به نطر نمیرسه.
هر 2 روز یه بارم به سایت اصلی سر میزنم واسه باگ یا آپدیت!
اگه کسی سایتش براش مهم باشه و اینکاره باشه قبل از هر تغیری مخصوصا اضافه کردن کامپوننت یا ماژول و تمپلت اول تو لوکال چک میکنه و سورس فایلها رو هم یه نیگا میندازه.
فقط از سایتهای official ماژول کامپوننت و قالب بگیرین اگرم از وارز گرفتین و میخواین رو سایتی که مهمه نصب کنید حتما چک کنید قبلش
خیلی دوست دارید بدونید قضیه چیه ؟
کافیه برید به administrator سایت های هک شده و با یوزر و پسورد admin وارد بشید :دی
EuroMasterCare - Administration
everything2u.net -
البته اونایی که فهمیدن درستش کردن ولی 90% لوگین میکنه :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)