[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
لطفا در صورتی که اطلاع کافی ندارید دیگران را گمراه نکنید. اینکه «فقط name.com هست که FREE میده» نشانهی عدم آگاهی شماست.
سرویس Google Apps کاملا رایگان است (نسخهی غیر رایگان آن پشتیبانی تلفنی دارد و ۲۵ گیگابایت فضا برای هر کاربر را شامل میشود)
آن ۵۰ دلار هم که نوشتید احتمالا جایی به گوشتان خورده، صحیح آن این است که سرویس رایگان تا ۵۰ کاربر را پشتیبانی میکند و برای ارائهی سرویس به بیش از آن
میبایست سرویس غیر رایگان خریداری شود که هزینهی آن به ازای هر کاربر ۴۰ یورو به علاوهی ۲۵ یورو مالیات است.
مشکل من حل شد و به ایمیلم کار می کنه![]()
سلام.
این تاپیک خیلی قدیمی نیست ؟
در هر حال نسخه رایگان هم داره که لینکش به شرح زیر هست:
Google Apps Standard Edition helps groups build communities - Google Apps Standard Edition
نیازی نیست خودتون رو با شرکت های مختلف گیر بندازید تا از یک چیز خارجی بهره ببرید.
همیشه یه سرچ گوگل میتونه هزینه ها رو نصف کنه و یا حداقل انتخاب صحیح رو به شما نشان بده.
با تشکر.
سلام به اساتید محترم
ما 2 تا دامین تو سایت name.co به ثبت رسوندیم
حالا وارد پنلمون شدیم و کاریو که باید ندانسته انجام نمیدادیمو انجام دادیم یه قسمت داره که enable زده وبالاش لوگو گوگله زدیم وارد یه جایی شدکه میگفت واسه دامینت ایمیل بساز ما هم ساختیم به این شکل admin@7rang.us حالا موندیم چیکا کنیم هاستو به دامین متصل کردیم و خواستیم ادرس سایتمونو بالا بیاریم نشد که نشد به جای اینکه سایت بالا بیاد صفحه گوگل بالا اومد هر کاری کردیمو به هر دری زدیم هیچکسی بلد نبود کمک کنه حالا من چیکا کنم همه چیز به حالت اول برگرده و google apps در کار نباشه ممنون میشم کمک کنید
کل رکورهای دامین رو حذف کن و دوباره تنظیمات دلخواهتو انجام بده!
mamnon doros shod
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)