پاسخ : مشورت بسیار مهم در مورد حمله  ddos به وب سایت و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه
 پاسخ : مشورت بسیار مهم در مورد حمله  ddos به وب سایت و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه
				من یک وب سایت داشتم که روی اون حملات زیادی صورت میگرفت و تجربیات خودم رو میگم
در ابتدا مشکل از هاست بود. از هر شرکتی هاست میگرفتم اذیت میشدم. ۱۰ تا شرکت هاستینگ هم تست کردم. در نهایت وقتی رفتم روی هاست دیال مشکلاتم برطرف شد و واقعا راضی هستم
اگه روی هاست ایران از Cloudflare استفاده کنید ممکنه سرعت بارگزاری سایت واسه کاربران ایرانی کم بشه. من دنبال راه حلش نرفتم ولی سایت سونلرن الان همین کار رو کرده
بعضی شرکت ها هم میبینم از ابرآروان استفاده میکنند. ولی من خوشم نمیاد وقتی سایت بخواد باز بشه قبلش روی اون تبلیغ ابرآروان بیاد...
دوستدار کتاببلیان
				خارج مباحث mitigatoin که رو کل نت هست
مطمن باشید وب اپلیکیشن و وب سرور آسیب پذیر نباشه یا کنترل سرویس داشته باشید مثل SMS
بستگی به سرویس شما داره اگر سرویس ازش در میارید یک سرور بگیرید که DDOS protection دیتاسنتر بده بهتون اکثر دیتاسنتر ها الان دارند ddos protection فقط تفاوت تو قیمت هاست مثلا یکی ۴۰ ترا میده n دلار یکی میگه ۵۰ ترا میدم n+2
				سلام و احترام ،
دوستان عزیز ،
نظر یا پیشنهادی ندارند ؟
ممنونم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)