خب قضیه دیگه کاملا واضح و مشخص هست
خواهشا نرید هر روز به هتزنر ایمیل بزنید بپرسید که ما از ایرانیم ... و بیش از این قضیه رو حساسش نکنید که برای بقیه بد نشه
خب قضیه دیگه کاملا واضح و مشخص هست
خواهشا نرید هر روز به هتزنر ایمیل بزنید بپرسید که ما از ایرانیم ... و بیش از این قضیه رو حساسش نکنید که برای بقیه بد نشه
تاپیکی زدی اطلاعات تکمیلی رو فراموش کردی پنل ما که سالمه تو هتزنر وگیری روش نیس حالا اینقد ایمیل بزنین تا سر درد شن و مال همه رو ببندن![]()
میزبان فا : ارائه دهنده بهترین سرویس های میزبانی وب در ایران
دوست عزیز کار من اینه و قطعا بدون دلیل چیزی رو نمیگم. اگر هاست شما در دیتاسنتر خوبی میزبانی بشه مشکل خاصی نخواهید داشت.
جهت اطلاع تون باید عرض کنم در مورد سئو مهمتر از هر چیز اینه که سرعت دسترسی اغلب کاربران شما به وبسایت در چه سطحی هست که غالبا هم از ایران هستند.
همچنین توجه داشته باشید سرعت دسترسی به سایت های واقع در خارج کشور از داخل کشور هم زیاد تعریفی نداره.
شما خیلی سطحی و کلی به موضوع نگاه می کنید و مشخصه سواد بسیار بالایی دارید!
هر سایت واقع در ایران اگر ورودی خارجش رو بسته، مشخصه که هیچ درکی از دنیای وب نداره مگر اینکه سایت یا پرتال دولتی باشه که نیازی به ترافیک خارج نداشته باشه. مثل سایت بیمه تامین اجتماعی، یارانه و ...
همین هتزنر به لحاظ دیداس (حتی با وجود DDOS PROTECTION) عملکرد ضعیفی داره. شما شاید یادتون نیاد چند سال قبل رو که با یه حمله معمولی هم سروراشون دان می شد
هزینه میزبانی سرور در ایران هم مناسب تر از خارج هست. البته سال های قبل قیمت بالاتر بود اما طی دو سه سال اخیر هم ظرفیت پهنای باند افزایش قابل توجهی داشته و هم قیمت ها خیلی کمتر شده
با یورو 30 هزار تومنی محاسبه کنید ببینید چقدر میشه : https://www.hetzner.com/dedicated-ro...er/matrix-dell
حرف غیر فنی، غیر منطقی و بدون منطق و رایگان از شما کم ندیدم من.
شما که میتونید آدرس سایت کاربران این جا رو ببینید. ببینید کدوم در ایران میزبانی میشه و دی داس بزنید.
من هم داوطلب دریافت اتک شما میشم.
برای بالا بردن پست ها که بتونید احتمالا تاپیک فروش بزنید، حروف رایگان نزنید و کاراکتر به هوا نفرستید :دی
شاد و پیروز و سربلند باشید و همواره در کسب دانش کوشا باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)