دوستان در صورت ادامه ی بحث های توهین آمیز تاپیک ققل میشه و با کاربر خاطی هم برخورد جدی خواهد شد.
لطفا فقط و فقط نظرتون رو بگید و به نظر دیگران احترام بذارید! خر چند خلاف عقایدتون باشه!
مدیر انجمن اومد بچه ها موادب باشید...!
من سی ام اس باز هستم همیشه و همه جا سی ام اس ها رو دنبال این چند وقته دیدم یک پشتیبان دیگه به جوملا اضافه شده ولی از قدرت و حرفه اشون هیچ خبری ندارم کسی اگه میدونه بگه
اینم سایتش
جوملا فارسی توسعه و پشتیبانی توسط گروه نرم افزاری جوملا
این سایتی که معرفی کردی همان جوملای فارسی خودمونه
طراحی و ویرایش انواع قالبهای جوملا (مخصوصا فروشگاه و هاستینگ)
طراحی پرتال با جوملا مخصوص هاستینگ با پرداخت آنلاین بانک ملت و پارسیان
با سلام
اول از همه دوستان تشکر می کنم بابت نظرات خوبشون
داشتم تاپیوک میخوندم دیدم عده ای از دوستان نظرشون اینه که این تاپیک مسخره بازی هستش و جمعش کنیم
با این وجود که عده ای از دوستان که خیلی جوشی شدن و من نمی دونم اسم این نظر سنجی را میزارید مسخره بازی باید خدمت همگی عرض کنم که این یک نظر سنجی هست نه مسخره بازی و مردم آزاری
خواهشا حرفی را میزنید دلیل و منطق براش بیارید
دوست عزیز balochkhan لطفا بگین چرا مردم آزاری هست این تاپیک
و همینطور دوست عزیز armintanha شما هم که اسمشو میزارید مسخره بازی و مثل دوست خوبمون balochkhan بدون دلیل حرف میزنید بگید چرا مسخره بازیه
اگر دلیل قانع کننده باشه به مدیران اطلاع میدم تا این تاپیکو حذف کنن
من نمی دونم چرا جدیدا به نظر سنجی میگن مردم آزاری و مسخره بازی
با این وجود به نظرات همه دوستان احترام میزارم
امیدوارم این تاپیک اسپم نباشه
ویرایش توسط amrdata : February 26th, 2011 در ساعت 18:13
التماس دعا
<br />
<br />
حرف شما درست ولی هر چیزی جایی خودش
اگه از مدیر سامانه خبری سی ام اس نیوز در خواست میکردید که این نظر سنجی رو برای شما ایجاد کنه هیچکس به شما حرفی نمیزد...! چون اونجا مرجع نظر سنجی مدیریت محتوای فارسی است و همه برای اخبار و نظر سنجی به انو سایت میرین ولی اینجا چی اینجا مرجع خبری سی ام ای است ؟؟؟ اونم جوملا ؟؟؟ تو اینجا اگه 2 نظر گیرتون بیاد اونجا کم کم 1000 تا.............................................. .....
اومید وارم با حرف ها کسی رو ازده نباشم ...!
موفق باشید...!
----------------------
در جواب joomali جان
بنده فقط با سایت های
joomal.ir
جومینا
و جومفا اشنایی داشتم
و از این سایت خبری نداشتم...!
موفق باشید
---------------------
تمام این سایتها هر کودوم تویه بخشی از قسمتها فعالیت خوبی دارن
مثلا جومینا تویه بخش قالب و کامپوننت خوب ففعالیت داره
جومفا تویه پشتیبانی و رفع اشکالات جوملا بخصوص باگ
با جوملا آی آر زیاد کار نکردم ولی زمانی که نیاز به دانلود افزونه دارم سراغشون میرم چون یه نوع کتابخونه عالی در مورد افزونه ها داره که می تونید از ماژول خیلی قدیم پیدا کنی تا جدیداش.
همشون موفق باشن
ببخشید میتونم بدونم جومفا چه امکاناتی برای جوملا ارائه میده تا جایی که من میدونم یکی دو سالی هست که بخش افزونه های جومفا غیر فعاله و تنها فعالیتش روی فروم هست و ارائه نسخه فارسی جوملا (که آخرین نخسه اونم تا الان منتشر نشده!)!!!! ولی جومینا که یک روح تازه توی کالبد جوملا دمیده و کلی امکانات رو منتشر کرده گناهکار شده!!!! به نظرتون یه سایت نمیتونه درصد کمی از انتشاراتشو برای اعضاش منتشر کنه؟؟؟؟!!! به نظرتون اون همه افزونه رایگانی که به صورت آزاد هست برای ادای دین جومینا به جامعه جوملایی کافی نیست.
در ضمن عضویت در جومینا طی شرایط خاص خودش واقعا سادست و یکم همت میخواد که کمتر کسی اونو میخواد خرج کنه و اکثرا میبینم به جای اینکه دوستان مشکل رو توی خودشون ببینن تیم جومینا رو محکوم میکنن و بس !!!! ..... .
سلام،
بنده اوایل که جوملا برای سایت شخصیم ( حدود 2 سال پیش ) نصب کرده بودم از جومفا دانلود کرده بوده و کمک می گرفتم و راضی هم بودم.
به نظر خود من بخش قالب و افزونه های جومینا حرف نداره چون چیزهای خیلی جالبی داره
از نظر پشتیبانی هم جومینا خوبه ، من که همیشه سریع مشکلم حل شد ولی فکر کنم پشتیبانی مامبولرن بهتر باشه چون تعداد کاربران آنلاینش خیلی بیشتر از بقیست و این احتمال رسیدن سریع به جواب را افزایش میده
فقط جومینا تنها بدی که داره :
1- فارسی سازی نسخه 1.6 اونها کمی ( در حد خیلی کم ) ضعیفه
2- عضویتش را بسته
راجب سایر پشتیبانها هم اطلاعات زیادی ندارم اما فقط می دونم پشتیبانی جوملا دات آی آر (جوملا فارسی ) خیلی خوب نیست ، اما با این حال همه زحمت کشند
در جواب دوست خوبمون armintanha هم باید عرض کنم من خودم یک هاستینگ کار هستم و به همین دلیل دوست داشتم نظرات همکاران را بدونم
چشم به خاطر شما تو سامانه خبری سی ام اس نیوز با مدیرشون صحبت می کنم تا قرار بدن
التماس دعا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)