اگر خواستید آخرین نسخه تجاری ویرچومارت برای جوملا بصورت کاملاً فارسی شده و با ماژول های پرداخت و امکاناتی که خودمون بهش اضافه کردیم رو می تونیم با هزینه ای مناسب ارائه دهیم.
اگر خواستید آخرین نسخه تجاری ویرچومارت برای جوملا بصورت کاملاً فارسی شده و با ماژول های پرداخت و امکاناتی که خودمون بهش اضافه کردیم رو می تونیم با هزینه ای مناسب ارائه دهیم.
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
ham3d رو بار دیگر توصیه میکنم....پشتیبانی و همه چیزش خوبه خودشم که آشناس پسره !!!!
البته برای هر کی که میخواد فروشگاه بزنه بسته به هزینه ای که میکنه متفاوته....بهتره از چیزی استفاده کنید که پولی باشه و پشتیبانی خوبی بشه.
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
نه دادا......![]()
ما جز خدا کسی رو نداریم
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
فقط چون مارکت رو با اون مقایسه کردم دیدم همینی که گفتم بهتره...پیشنهاد دادم همین....
هیچی وردپرس نمیشه فقط یه قالب میخواد اونم 40-50 تومان خرجشه
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
مشکلی از بابت هزینش ندارم!
فقط یه چیز کامل و مطمئن میخواستم.
اگر خواستی از ham3dبگیری میتونم برات تخفیف بگیرم ازحامد![]()
منم مثل iacbook :اگر خواستی از ham3dبگیری میتونم برات تخفیف بگیرم ازحامد
فامیلتونه؟ :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)