❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
)))))))))) خوشم میاد هوا همکار رو دارید یکی نیست بگه که روی سرور خالی که هیچ کانفیگی نبوده و با ای پی تازه چرا باید فـیـلــتر بشه
فکر کنم حتی اگر مدیر ارشد لینوکس و مجازی سازی و ویندوز و سرور و ... هم بیاد و توضیح بده باز شما حرف خودتون رو خواهید زد ! من این افراد رو نمیشناسم و براشون هم نه سودی دارم و نه خیری که بخوان الکی طرفداری کنن ، مسابقه نیست که طرفداری کنن ، مساله کاملا فنی و تکنیکال هست ! ولی خب ظاهرا تصمیم گرفتید هرکی هرچی بگه برگردین سرحرف اولتون و حرف خودتون رو بزنید !
دوستان خواهشا منطقی روی این مساله نظر دهید و از من طرفداری نکنید!! با سند حرف بزنید تا این دوستمون شاید متوجه بشه !
اصلا شاید مشکل از سمت ما هستش ! ازین نظر هم نگاه کنید و حتی برفرض محال اگر این درست از آب درومد من خیلی تشکر خواهم کرد بخاطر اینکه مساله جدیدی یادگرفتم که در عرض 8 سال درگیری و سابقه با سرور یاد نگرفته بودم !!!! ( جدی) .
- - - Updated - - -
این که کاملا شفاف هست که هزینه آی پی باید گرفته میشد و اینکه نگرفتیم دلیل بر این نمیشه که روال کار اینجوری فرض بشه ، این لطف بوده از سمت ازائه دهنده .
روزانه دهها سرور به قول شما دقیقا مثل سرور شما بصورت خام به مشتریان تحویل داده میشه و در عرض اینهمه مدت و اینهمه تعداد هیچکدام گزارشی مبنی بر ***** شدن آی پی نداشته اند !
سیستم عامل ها از سایت های خودشون روی سرور ها بارگذاری شده اند ! یعنی شما میگین که ممکنه سیستم عامل CentOS مشکل داشته باشه و یا اصلا باگ داره و نصب کردنی میاد آی پی رو ***** میزنه !! موندم چی بگم !
❄️ جشنواره شرکت میزبان کندو | تخفیف 35% ✅ با 10+ لوکیشن با آی پی تضمینی ... ✅ kvm ❄️
شروع قیمت سرور از 185ت / تا تمام نشده اقدام بفرمایید : https://zood.link/h1403h - اینماد+ساماندهی+ضمانت برگشت وجه
من که نه هاستینگ دارم نه چیزی ولی تاپیکو دیدم گفتم نظر بدم :
منم نظرم اینه که هزینه ای پی ها باید دریافت بشه ، ایشون به گفته خودتون سرور رو اوکی تحویلتون دادن ، مثل این میمونه من از شما ماشین بخرم ، برم تصادف کنم بیام به شما بگم تقصیر شماست ، از طرف من مشکلی نبوده ، یه ماشین نو بده به من :|
من الان از 2 جای مختلف سرور دارم ، کارمم فیلمه میدونم که ممکنه ***** بشم ، اگر مشکلی پیش بیاد باید خودم هزینه کنم ، شما که mtproto کانفیگ کردین که هیچی دیگه
بنده نه همکار اینها هستم نه سرور فروشم نه هاست فروش و نه کندو هاست را میشناسم میخواهیم منطقی و حق صحبت کنیم پست های شما را خواندم و از انجایی که مدیر کندو هاست خواست کاربران در این تاپیک عمومی نظر بدن و عمومی کردید نظر میدم
1 : شما لحن مناسبی با پشتیبانی دیدم ندارید و با احترام ادب صحبت نمیکنید اگر لحن و ادب گفتار داشته باشید 1% هم بشه اون پشتیبانی ارزش قائل بشه با این طرز صحبت و بیان هر پشتیبانی باشه انجام نمیده و سرویس شما را میبنده و هزینه را حالا یا برگشت میزنه یا نمیزنه میگه برو خدا پشت و پناهت این اول .
2 : مشکل شما IP فـــبلتر شدن سال گذشته شبکه زیرساخت کشور سیستمی یا رباطی راه اندازی که که هر سروری اگر mtporto یا پراکسی باشد شناسایی میکنه و اون ایپی یا اون رنج ایپی را قــبلتر میکنه و این مشکل اصلا ربطی به سرویس دهنده نداره.
3 : خیلی سرویس دهنده ها بخاطر این مشکل اصلا این نوع سرویس ها را کانفیگ نمیکنند و دنبال دردسر نیستن که هم ایپی خودشون این طور بشه ضرر کنند هم دردسر با مشتری .
4 : شما باید از سرویس های مطمئن دیگه که فــبلتر نمیشه استفاده کنید اصلا سمت این پراکسی یا mtporto ها نرید و خیلی اجاه ها دیدیم و گفتن که ای پی هاشون مسدود شده حتی اگر سرور عوض کنید و هیچ کانفیگی نباشه بصورت فله ای شناسایی و مسدود میکنه اون رباط که خدمت شما گفتم
ویرایش توسط مینا-صیفی : March 7th, 2020 در ساعت 12:05
یه جا میگین پراکسی نصب کردین یه جا میگین تونل سوار کردین و به جا هم میگین سرور خام بوده !
به قول دوستمون که مشکل از هرچیزی هم باشه ( که نیاز به بررسی داخلی سرور داره ) ربطی به ارائه دهنده نداره ،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)