-
December 5th, 2019, 15:43
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از M.D.A به دلیل پست مفید
-
December 5th, 2019 15:43
# ADS
-
December 13th, 2019, 22:42
عضو جدید
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

نوشته اصلی توسط
M.D.A
شکایت شما بزرگترین کمک به ما هست چون هم ما با کسی که در شرایط درک و فهم درست قرار داره هم صحبت میشیم و هم اصلا شرایط و وقت اضافی برای گفتگو با شخصی که منفی باف هست و فکر میکنه
برای فروشنده مسدود کردن سرویس مشتری سود آور هست رو نداریم.
از شما شدیدا خواهش مندیم از طریق قضایی موضوع پیگیر بشید و در صورتی که شرایط سنی شما برای حضور در دادگاه میسر نیست میتونین با شخصی بزرگتر مراجعه کنین.
از نحوه برخورد شما هم کاملا مشخص هست که در گیر یک مشکل شخصیتی هستین که یک ابیوز رو به چنین صحنه جنایی تبدیل کردین!
جالب اینجاست ما نه سرویس شما رو حذف کردیم و نه حتی آی پی شما رو به شخص دیگه دادیم در صورتی که شما توهم و خیال بافی کردین که اطلاعات شما حذف شده و سرور شما به شخص دیگه فروختیم!
و این چند تصویر هم ضمیمه میشه جهت دوستانی دیگر حاضر در انجمن که سواد لازم رو دارن(شما جناب شاکی لطفا اظهار نظر نفرمایید چون ظاهرا صلاحیت ندارین)
فایل پیوست 39895
فایل پیوست 39896
این آخرین پاسخ ما با شما هست لطفا یا شکایت بفرمایید یا دست بزرگ تر تون بگیرین و حضوری تشریف بیارین شرکت و ابیوز ببینین و آشنا بشین ابیوز چی هست چطور میاد و زمانی ارسال توسط شاکی کی هست و زمان ارسال از دیتاسنتر به مدیر سرور کی هست.
یک ابیوز رو به چنین صحنه جنایی تبدیل کردین!؟؟؟؟؟
دوست عزیز کلی اطلاعات روی اون سرور بوده شما به باد دادید با پشتیبانی افتضاح و علمی که در این زمینه ندارید!
از این حرفتون مشخص شد که مشتری و اطلاعات و حریم خصوصیش اصلاً براتون هیچ اهمیتی نداره!!
پیوست هاتون هم بالا نمیان!
در ضمن صلاحیت من به خودم ربط داره.
شما هرموقع برای مسدود کردنی که بار دوم انجام دادید مدرک گزارش ابیوز ارسال کردید بنده قانع میشم!
شما هنوز تاریخ و ساعت رو نمیتونید تشخیص بدید بعد از صلاحیت من حرف میزنید؟
لوگوی فیک ساماندهیتون هم جالبه!
ویرایش توسط AmirWWP : December 13th, 2019 در ساعت 22:45
AMYR.IR
Telegram & Back-End Developer
-
-
December 13th, 2019, 22:54
پاسخ : **فروش ویژه** سرور مجازی ایران - آلمان - فنلاند - آمریکا - NVMe - SSD - HDD تحویل آنی - تخفیف دائمی

نوشته اصلی توسط
AmirWWP
لوگوی فیک ساماندهیتون هم جالبه!
لوگوی اینمادشون که درسته ...
از ابیوز و بیسوادی هاستینگ شروع کردید، تا رسیدید به اینماد؟
-
- شما خودتون هاستینگ دارید؟
-
تعداد تشکر ها از 1eng.ir به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2019, 22:56
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AmirWWP
یک ابیوز رو به چنین صحنه جنایی تبدیل کردین!؟؟؟؟؟
دوست عزیز کلی اطلاعات روی اون سرور بوده شما به باد دادید با پشتیبانی افتضاح و علمی که در این زمینه ندارید!
از این حرفتون مشخص شد که مشتری و اطلاعات و حریم خصوصیش اصلاً براتون هیچ اهمیتی نداره!!
پیوست هاتون هم بالا نمیان!
در ضمن صلاحیت من به خودم ربط داره.
شما هرموقع برای مسدود کردنی که بار دوم انجام دادید مدرک گزارش ابیوز ارسال کردید بنده قانع میشم!
شما هنوز تاریخ و ساعت رو نمیتونید تشخیص بدید بعد از صلاحیت من حرف میزنید؟
هرچند نمیخواستیم دیگه جواب شما رو بدیم اما...
در صورتی که کلی اطلاعات روی سرور بوده که مطمئنا نبود،مشکلی نیست چون سرور حذف نشده پس نفرمایید اطلاعات به باد رفت!
پشتیبانی افتضاح؟ شما که در این مدت هیچ تیکتی پیش ما نداشتین و تنها تیکت تون همین مورد مسدودی بوده و رسیدگی کامل و صحیح انجام شد چطور حرف از پشتیبانی میزنین؟
اینکه میگین ساعت و تاریخ تشخیص نمیدیم رو متوجه نمیشیم!
در مورد اینکه میفرمایید صلاحیت به خودتون مربوط میشه این حرف برای جمعی مثل مهدکودک هست نه یک کار و انجمن تخصصی! در چنین شرایطی وقتی صلاحیت ندارین حق اظهار نظر هم ندارین طبیعتا.
ما در تیکت ها سعی کردیم شما رو متوجه کنیم ساعت و تاریخ به چه صورت هست بعد شما به ما میگین ساعت تاریخ نمیدونیم؟ واقعا در شرایط روحی خوبی به سر میبرین شما؟!
با این وجود با توجه به برخورد شما که نشان گر مشکل خاصی هست ما سرویس شما رو میتونیم باز کنیم،در تیکت اعلام کنین تا سرویس باز بشه.
-
-
December 13th, 2019, 23:43
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
M.D.A
هرچند نمیخواستیم دیگه جواب شما رو بدیم اما...
در صورتی که کلی اطلاعات روی سرور بوده که مطمئنا نبود،مشکلی نیست چون سرور حذف نشده پس نفرمایید اطلاعات به باد رفت!
پشتیبانی افتضاح؟ شما که در این مدت هیچ تیکتی پیش ما نداشتین و تنها تیکت تون همین مورد مسدودی بوده و رسیدگی کامل و صحیح انجام شد چطور حرف از پشتیبانی میزنین؟
اینکه میگین ساعت و تاریخ تشخیص نمیدیم رو متوجه نمیشیم!
در مورد اینکه میفرمایید صلاحیت به خودتون مربوط میشه این حرف برای جمعی مثل مهدکودک هست نه یک کار و انجمن تخصصی! در چنین شرایطی وقتی صلاحیت ندارین حق اظهار نظر هم ندارین طبیعتا.
ما در تیکت ها سعی کردیم شما رو متوجه کنیم ساعت و تاریخ به چه صورت هست بعد شما به ما میگین ساعت تاریخ نمیدونیم؟ واقعا در شرایط روحی خوبی به سر میبرین شما؟!
با این وجود با توجه به برخورد شما که نشان گر مشکل خاصی هست ما سرویس شما رو میتونیم باز کنیم،در تیکت اعلام کنین تا سرویس باز بشه.
اولین ساسپندی که انجام دادید با گزارش ابیوز 8 دسامبر قابل پذیرشه. اما دومین ساسپند قابل پذیرش نیست چون سرور 9 دسامبر باز شده و شما هیچ مدرک ابیوزی برای 9 یا 10 دسامبر ارسال نکردید (بلکه همچنان دلیل ساسپند کردنتون بخاطر گزارش 8 دسامبر هست)!!
شما ملاکتون رو تاریخ ارسال ایمیل ابیوز قرار دادید، در حالی که می بایست گزارش رو بخونید و ببینید اتک مال چه زمانی بود و بعد اقدام کنید! اینکه 2 روز دیرتر ایمیل به دست شما رسیده دلیل نمیشه مجدداً سروری که تازه باز کردید رو ببندید!

نوشته اصلی توسط
1eng.ir
لوگوی اینمادشون که درسته ...
از ابیوز و بیسوادی هاستینگ شروع کردید، تا رسیدید به اینماد؟
-
- شما خودتون هاستینگ دارید؟
ساماندهی با اینماد یکیه؟!!!
ویرایش توسط AmirWWP : December 13th, 2019 در ساعت 23:45
AMYR.IR
-
-
December 13th, 2019, 23:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AmirWWP
اولین ساسپندی که انجام دادید با گزارش ابیوز 8 دسامبر قابل پذیرشه. اما دومین ساسپند قابل پذیرش نیست چون سرور 9 دسامبر باز شده و شما هیچ مدرک ابیوزی برای 9 یا 10 دسامبر ارسال نکردید (بلکه همچنان دلیل ساسپند کردنتون بخاطر گزارش 8 دسامبر هست)!!
شما ملاکتون رو تاریخ ارسال ایمیل ابیوز قرار دادید، در حالی که می بایست گزارش رو بخونید و ببینید اتک مال چه زمانی بود و بعد اقدام کنید! اینکه 2 روز دیرتر ایمیل به دست شما رسیده دلیل نمیشه مجدداً سروری که تازه باز کردید رو ببندید!
ساماندهی با اینماد یکیه؟!!!
آقای محترم لطفا این حرف های خنده دار رو ادامه ندین!
اتک اول شما به شرکت ارائه دهنده *** بوده اتک دوم هم به شرکت پلی استیشن انجام دادین!!!!!!!!!!!
تصویر هم در همین تاپیک قرار داده شد تست هم شد عکس ها باز میشن!!!!!
به شما هم اعلام کردیم به ابیوز شک دارین به اون آدرس ایمیل ایمیل بزنین تا مطمئن بشین ابیوز واقعی بوده و اینکه شما نتونستین انگلیسی ایمیل بدین مشکل ما نبوده!!!!
-
-
December 14th, 2019, 00:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
M.D.A
آقای محترم لطفا این حرف های خنده دار رو ادامه ندین!
اتک اول شما به شرکت ارائه دهنده *** بوده اتک دوم هم به شرکت پلی استیشن انجام دادین!!!!!!!!!!!
تصویر هم در همین تاپیک قرار داده شد تست هم شد عکس ها باز میشن!!!!!
به شما هم اعلام کردیم به ابیوز شک دارین به اون آدرس ایمیل ایمیل بزنین تا مطمئن بشین ابیوز واقعی بوده و اینکه شما نتونستین انگلیسی ایمیل بدین مشکل ما نبوده!!!!
کاش بجای حرف زدن مدرک بفرستید. حرف زدن رو همه بلدن
واقعاً نمیفهمم چطور حرف من رو متوجه نمیشید با اینکه کاملاً واضحه
عرض کردم ساسپند اولتون قابل پذیرشه چون مدرکشو ارسال کردید اما ساسپند دومتون بدون مدرک معتبر هست! با توجه به اینکه سرور رو مجدداً 9 دسامبر باز کردید باید گزارش ابیوزی برای بعد از این تاریخ بدید! در غیر اینصورت بنده از حق خودم نمیگذرم و مهم تر از اون نمیزارم امثال شما بازار هاستینگ رو به یه بازار غیرحرفه ای تبدیل کنن.
اینم خطای پیوست ها:
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
AMYR.IR
-
-
December 14th, 2019, 00:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AmirWWP
کاش بجای حرف زدن مدرک بفرستید. حرف زدن رو همه بلدن
واقعاً نمیفهمم چطور حرف من رو متوجه نمیشید با اینکه کاملاً واضحه
عرض کردم ساسپند اولتون قابل پذیرشه چون مدرکشو ارسال کردید اما ساسپند دومتون بدون مدرک معتبر هست! با توجه به اینکه سرور رو مجدداً 9 دسامبر باز کردید باید گزارش ابیوزی برای بعد از این تاریخ بدید! در غیر اینصورت بنده از حق خودم نمیگذرم و مهم تر از اون نمیزارم امثال شما بازار هاستینگ رو به یه بازار غیرحرفه ای تبدیل کنن.
اینم خطای پیوست ها:
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
خدا میدونه شما تا کی میخواین مقاومت کنین در برابر...
عکس مجدد بارگزاری شد!
2.png
-
-
December 14th, 2019, 00:50
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
M.D.A
خدا میدونه شما تا کی میخواین مقاومت کنین در برابر...
عکس مجدد بارگزاری شد!
2.png
اگر دقت کنید توی subject (موضوع ایمیل) تاریخ ابیوز نوشته شده 20191208
که مشخص میکنه مربوط به 8 دسامبر هست و ابیوز جدیدی در کار نیست. همونطور که گفتم تمام مدارک شما مربوط به 8 دسامبر هست. در حالی که 9 دسامبر مجدداً سرور رو باز کردید و بنده هم داشتم چک میکردم مشکل از کجاست اما دوباره ساسپند کردید!
همچنین داخل متن ایمیل هیچ گزارشی از اتک نوشته نشده و یک ایمیل بنظر ساده هست که گفته شده توضیحی درباره ی این مشکل بدید و اقدام به حل مشکل کنید!
عجیبه که اشتباهتون رو نمیپذیرید در حالی که همه چی واضحه!
ویرایش توسط AmirWWP : December 14th, 2019 در ساعت 00:52
AMYR.IR
-
-
December 14th, 2019, 00:52
عضو انجمن
داداش ایشون که میگن اطلاعاتتون پاک نشده چرا اینقدر بحث میکنین میتونین اطلاعاتتون رو بردارین ببرین جای دیگه
حتما یه مشکلی هست دیگه
اینا میخوان سرور بفروشن کاسب بشن الکی نمیان که برا مشتری خودشون دردسر درست کنن
من از ایشون چند ماهیی هست سرور دارم هم از سرور و هم از پشتیبانیشون راضیم
شما هم کاری رو که میتونین بی دردسر حل کنین چرا به دعوا میکشونین
-
-
December 14th, 2019, 00:54
عضو انجمن
-