-
February 16th, 2011, 23:12
عضو دائم
پاسخ : ثبت دامنه به همراه هاست با قیمت پایین
سلام
من ایشون رو نمیشناسم اما شما دوستان به علت دانش کمتون فکر میکنید همه چیز محدود میشه به چیزی که شما بلدین خیر اینطور نیست
ایشون قوانین رو زیر پا گذاشتن اما شما پول خرج کنید بنده سرور براتون می خرم با sla 100% اپتایم . در صورتی که سرور از سمت دیتاسنتر مشکلی پیش بیاد و بشه 99.9 میتونید در خواست جریمه کنید .
من به حسام هم گفتم همین قضیه رو ایشون مثل روز روشن هست که تازه وارد بازار شده و عضو جدیده پس باید پایه سازی بشه یه جورایی فرهنگ سازی بشه به جای پست دادن بهتره پست خلاف گزارش کنید پس شما هم که اسپم میدید دنبال آمار بالای پست دادن هستید چون همه می دونید در صورتی آفر هاتون با استقبال توسط تازهوارد ها مواجه میشه که آمار پست بالایی داشته باشید . بگذریم
@استارتر شما بهتره که اول کمی فعالیت داشته باشید بعد آفر
اما خوب به مدیران هم گفتم اگر شما که اسماشونو نمی برم پست تاتونو نگاه کنید همش بخش فروش
از لحاظ علمی کاملا فقیر هستید اما خوب ظاهر رو حفظ میکنید .
ادامه نمی دم چون باعث دعوا میشه در صورتی که هرکس با گفته های من مشکل داره بهتره گزارش کنه + در انجمن پیشنهادات مطرح کنه پاسخ گو هستم
با احترام
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
February 16th, 2011 23:12
# ADS
-
February 17th, 2011, 10:15
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
---
سلام
من ایشون رو نمیشناسم اما شما دوستان به علت دانش کمتون فکر میکنید همه چیز محدود میشه به چیزی که شما بلدین خیر اینطور نیست
ایشون قوانین رو زیر پا گذاشتن اما شما پول خرج کنید بنده سرور براتون می خرم با sla 100% اپتایم . در صورتی که سرور از سمت دیتاسنتر مشکلی پیش بیاد و بشه 99.9 میتونید در خواست جریمه کنید .
منون از دوستمون بابت توضیحی که دادند
-
-
February 17th, 2011, 14:15
عضو انجمن
برای نصب ویبولتین بهتره وارز بگیرید...
اما اگر لینوکس یا ویندوز غیروارز میخواهید ما هم در خدمتیم.تمامی امکانات و پهنای باند نامحدود است.پلن نامحدود هم داریم.
www.roozweb.com
-
-
February 17th, 2011, 23:14
عضو جدید
دوستان عزیز درمورد قیمت های ما نظرتون چیه؟
با انتقادات و پیشنهاداتتون ما رو در ارائه خدمات بهتر یاری کنید
باتشکر
مدیریت هاست مشاهیر
-
-
February 18th, 2011, 22:33
عضو انجمن
-