بله مایلم پرداخت با بیت کوین را اضافه کنم
خیر ، تمایلی ندارم
بنده شخصا با این موضوع کاملا موافق هستم ولی یه مشکل اساسی وجود داره و اون هم خرید بیت کوین توسط کاربرا هست که نیاز به احراز هویت و چندین درسر دیگه داره . سایت های معتبری هم که تو زمینه فروش بیت کوین فعالیت میکنن بعد از چند وقت میزنن زمین و کاربرا سر در گم میشن .
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
سیستمی که ما میسازیم stand alone هست تقریبا و نیازی به گیت وی خاصی نداره که کسی بخواد درصدی بگیره !درصدیم خودت بخور من
تراکنش ها مستقیم به آدرسهایی میاد که کلیدش رو دارید !
فرض کنید بنده بخوام از شما با بیت کوین سرور تهیه کنم
هنگام خرید بیت کوین صرافی ها قیمت گرون میدن . تغییرات قیمت بیت کوین زیاده در لحظه
در نتیجه هزینه یک سرور 50 هزار تومنی گاهی به 70 هزار تومن هم خواهد رسید با استفاده از بیت کوین
استیبل کوین ها هم مثل تتر که ماشالا تو ایران بازارش داغه . قیمت های فضایی ارائه میدن متاسفانه .
کارمزد تراکنش بیت کوین الان خوب شده اما یادمه همین 2 ماه پیش بالای 3 دلار بود
همه اینارو در نظر بگیرید و بیخیال بشید
این روش برای افرادی خوبه که خودشون تریدر کریپتو هستن و موجودی دارن از قبل
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
با سلام .
بله بسیار استقبال میکنم از این موضوع مخصوصا اگر به جز چندتا ارز دیجیتال این درگاه ارز هایی مثل پرفکت مانی و وب مانی هم اضافه کنید .
خیلی مشکلات رو حل میکنه
الان تقریبا همه میتونن راحت بیتکوین - اتریوم و پرفکت مانی و وب مانی رو تهیه کنن ! و این ایده خیلی از مشکلات رو حل میکنه
Avac
o
با سلام.
از ایده استارتر حمایت میکنم و جهت رفع مشکلی که شما فرمودین به نظرم پشتیبانی از ارزهای مختلف نظیر Neo هم ایجاد کنند تا هرکسی که خواست بتونه با فی رایگان هم پرداختش رو انجام بده. هرکسی هم که بیت کوین داره به هر دلیلی میتونه با بیت کوین بزنه. کلا تنوع ارزها باید باشه به نظرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)