میخواید خوشحال بشید یا ناراحت, ولی توجه داشته باشید که انقدر این سایت های اسکریپت میان سیستم های دیگران رو نال میکنن که دیگه تو ایران کسی پیدا نمیشه حاله برنامه نویسی داشته باشه
به قول دوستمون دستومون همش جلو خارجیا درازه
میخواید خوشحال بشید یا ناراحت, ولی توجه داشته باشید که انقدر این سایت های اسکریپت میان سیستم های دیگران رو نال میکنن که دیگه تو ایران کسی پیدا نمیشه حاله برنامه نویسی داشته باشه
به قول دوستمون دستومون همش جلو خارجیا درازه
اينشالا ريشه اينجور سايت ها خشک بشه :دی
از پی سی ول بگير به پايين :دی
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
سیدی شما دیگه چرا؟ شما که سیستماتون رو کد نمیکنید چرا :دی پس فردا هم دیگه رو میبینید این طوری خون هم رو میریزید!
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
برادر شما عاشقی؟ ما فقط خبرش رو زدیم! نالرز به تبلیغات نیاز نداره!
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:35 PM ----------
فکر نکنم باز بشه اگر هم باز بشه مدیریت جدید دست میگیره!
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
صرفا جهت اطلاع!
حمايت از نالرز
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
ninos جان برای این که به نتیجه درستی برسی بیاید بحث سیاسی بکنیم...!
اینجا هم مکانی برای بحث سیاسی نیست...!
شما قصه دیگر سایت ها رو نخور...!
ninos جان شما نمیتونید مردم ایران رو عوض کنید...!
چون سال هاست که با اینجور عقاید دارن زندگی میکنند...!
خودتو عوض کنی باید کلاه تو بندازی هوا ...!
این تایپک رو خودت با دست خودت ببند تا به بیراه نرفته
باتشکر / ارمین تنها
ویرایش توسط armintanha : February 13th, 2011 در ساعت 16:36
نالرز مال احسان نیست؟ همون که قبلا تو پی سی ول شیاد کار میکرد؟.. اگر آره که احسان رو میشناسم پسر گلی هست.کارش هم درسته. اگر مال احسان هست خودم ازش حمایت میکنم !!...
درسته مال احسان هستنالرز مال احسان نیست؟ همون که قبلا تو پی سی ول شیاد کار میکرد؟.. اگر آره که احسان رو میشناسم پسر گلی هست.کارش هم درسته. اگر مال احسان هست خودم ازش حمایت میکنم !!...
انجمن را فعلاً باز کرده
بسته شدن کامل سایت هم 70-30 هست
80 = بسته
20 = دوباره باز بشه
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
کاش جزئیات رو بهتر میگفتند جریان چیه اصلا؟ واسه چی میخواد ببنده؟ کسی شکایتی چیزی کرده؟
این پست را بخونی مقداری متوجه میشی :
نالرز را به حاشیه نبریم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
این تاپیک دقیقا هدفش چیه؟تبلیغ مثلا؟
اون 80% به 100% تبدیل شدفکر نکنم باز بشه اگر هم باز بشه مدیریت جدید دست میگیره!
احسان الان گفت که دیگه ادامه نمیده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)