خب اگه اینطور باشه، اون شرکت هاستینگی که طالب باشه ، خودش انجام میده . شما رو میخاد چیکار
خب اگه اینطور باشه، اون شرکت هاستینگی که طالب باشه ، خودش انجام میده . شما رو میخاد چیکار
چندتا دلیل :
به نظرتون اونا می رسند از همه کاربرای هاست رایگان پشتیبانی کنند
آیا وقت اضافی دارند برای انجام این کار
تنظیم کردن سیستم هاست دهی اش رو ما قبلا انجام دادیم
به هر حال ما خواستیم کمک کنیم
---------------
به هر حال من بی خیال شدم اینجا کسی حاضر به انجام این کار نیست
اگر اسپانسر پیدا کردید ما رو هم خبر کنید هستیم
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
نظر شخصی هاست رایگان در بازار هاستینگ ایران جا نداره .
اگر ميخوايد شما هم يك سرويس دهنده هاست رايگان راه اندازي كنيد ميتونيد از اين آدرس وارد بشيد و Sign Up Now را كليد بزنيد و ثبت نام كنيد
سعي كنيد دامنه پولي براي سرويستون در نظر بگيريد
http://goo.gl/RjFz6
کد HTML:http://goo.gl/RjFz6
ویرایش توسط www.FCH.ir : August 14th, 2011 در ساعت 21:03
1. ایده وقتی Public شد به درد لای جرز هم نمیخوره هر چند پس از بیان شدن و یا ایجاد حساسیت روی یک موضوع موجود، شاید ساده و تکراری به نظر برسد.
2. پویا جان وقتی می خواهید کسب درآمد کنید، سعی کنید شیوه خود را به کسی نگویید و پس از عقد قرارداد شروع کنید به پیاده سازی برنامه در شرکت مورد نظر به عنوان مدیر اجرایی یا همچین سمتی. چون فعلا تنها چیزی که مشخصه کسب درآمد شماست و در مورد بقیه، وقتی تو چنین کاری دست زیاد بشه و هر کسی هم وارد کار بشه، آینده این بازار رو خراب خواهد کرد و بعد از مدتی به هر کس بگویید هاست رایگان، دو پا دارد دو تای دیگه هم قرض می گیرد و فرار!!
3. از نظر من در مورد ایران زیاد نمیشه رو این طرح حساب کرد، به 1001 دلیل... ولی اگر بازار بین الملل را در نظر بگیرید و البته در کنار آن ایده جدیدی را نیز به طرح اضافه کنید، احتمال موفقیت بیشتر می شود
ارادتمند
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
من این طرح رو پیگیری میکنم..
استقبال هم میکنم. لطفا پ. خ بدید..
اونايي كه ميرن دنبال هاست رايگان واسشون مهم نيست كه سايتشون باشه يا نه واسشون يه جور تفريحه اگه سايت نشد ميرن دنبال وبلاگ (اكثرا هم كسايي كه وبلاگ دارند ميرن دنبال هاست رايگان)
فكر كنم درباره اين موضوع تا حالا فكر نكرده بودي(اگه راه بيافته با استقبال خوبي مواجه ميشه و بعدش خيلي افت ميكنه)![]()
با بهترین انتخاب جزء بهترینها باشید
در زمینه ایمن سازی و کانفیگ در خدمتم
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)