خیر متاسفانه هیچ پایداری هم نداره سرویس های آسیاتک و قعطی زیادی داره به ناچاری استفاده میکردیم که دیگه با این حجم از تعرفه ها تصمیم گرفتیم جا به جا شیم مشکل اینحاست که هیچ نظارتی به کار پرووایدر ها نیست
اینم جوابشونه
2019-07-29_124610.png
خیر متاسفانه هیچ پایداری هم نداره سرویس های آسیاتک و قعطی زیادی داره به ناچاری استفاده میکردیم که دیگه با این حجم از تعرفه ها تصمیم گرفتیم جا به جا شیم مشکل اینحاست که هیچ نظارتی به کار پرووایدر ها نیست
اینم جوابشونه
2019-07-29_124610.png
منم این مشکلو داشتم. حددود 10 ساله دارم استفاده میکنم .سرویس اکو شاتل که مال چندین سال پیش هست .سرویس من سرعتش تا 16 مگ بود بعد دیدم خطم مشکل دار شده زنگ زدم گفتن سرویستون کشش ندارهباید 8مگ کنیم بعد کلی باز قطی داشتم کلی حالشون رو گرفتن گفتن خططتون کشش ندارهباز کمتر باید کنیم خلاصه گفتم خر نیستیم که چطور 10 ساله داره کار میکنه بعد یهو مشکل دار شده بفرمایید با مردم رو راست باشید چیزی هست اعلام کنید این وضعیت درست نیست من دارم کانالها رو اینرتنت و فروها رو دارم میبینم کهخ همگی شاکی هستن
ویرایش توسط pixco : July 28th, 2019 در ساعت 14:45
دقیقا آسیاتک 40 درصد گرون کرده من نمیفهمم تورم اگه هست چرا روی حقوق تاثیر نذاشته فقط روی قیمت ها تاثیر گذاشته
Td-lte چه مشکلی دارد که به سراغ adsl می روید ؟
بیایید باور کنیم که adsl منسوخ شده است و رو به مرگ.
متاسفانه نابسامانی شدیدی در راهه
خیلی برام جالبه
اینهمه افزایش نرخ در همه زمینه ها داریم بعدا میان میگن ارز ارزون شده
مردم ما هم ساده باور
دارن مردم رو به نابودی میکشن با این سیستماتیک و مدیریت بیخودشون
در ضمن دوست عزیزdertgtr اینی که شما میگید مردم رو بیشتر به طمع میکشونه برن دنبال واقعیت
این موضوع بدتر هم میشه
بخدا من کارم کلا با اینترنته و سر این موضوع کلی کارم لنگ میمونه و مشتری فکر میکنه چرا گزارش کار نمیفرستم یا دیر میفرستم و باید 2ساعت بهش توضیح بدم
وب یاران وب گروه بهینه سازی سایت و خدمات آنلاین مارکتینگ
متاسفانه قضیه خیلی ترسناک تر از چیزی هست که ما فکر می کنیم . اگر اخبار رو دنبال کنید همیشه دیده میشه که گروههای فشار تو ایران دنبال حذف اینترنت هستند ! حالا به هر روشی ! چون می بینند مردم توسط اینترنت از جزئیات کثافت کاری هاشون آگاه میشند و دنبال این هستند که جلوی آگاهی ملت رو بگیرند حالا به هر قیمتی که شده . دولت هم که این وسط فقط فکر این هست که به هر قیمتی تا سال 1400 دوام بیاره ! نفت نمی تونه صادر کنه به جهنم ملت بدبخت که هست میشه جیب ملت رو چاپید ! و فکر میکنه کسایی که به نت دسترسی دارن از قشر مرفه هستند ! غافل از اینکه چند تا جوون از این راه کسب درآمد دارن !
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
به هیچ عنوان پاسخگو نیستن؛ هستنا اما دور از حضور بز فرض میکنن و جواب میدن!
قبلا اگه شرکتی مشکل پیدا میکرد حداقل یه جایگزین پیدا میشد تا بشه کوچ کرد الان واقعا وضعیت همه سرویس دهنده ها خرابه.
تنها سرویس دهنده ای که من تونستم پیدا کنم که اکثر مناطقو پوشش بده و قیمتش مناسب باشه های وبه. البته میگن پینگ تایم بالایی داره و واسه کسایی که پینگ تایم براشون مهمه اصلا مناسب نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)