سلام
من دو هفته پیش شکایت کردم
از مخابرات تهران زنگ زدن توضیح دادم مشکل رو بعد گفت 5 دقیقه دیگه بهت زنگ میزنیم؛ خلاصه زنگ زدن و گفتن والا ما خودمونم تعجب میکنیم این چه قانونیه آخه !!!!! حتی خودشونم نمیدونستن چیه، بعد به من حق رو دادن و خداحافظی کردن![]()
زکات علم نشر آن است . حضرت علی (ع)
خب نگفتن تهش که چی درست میشه یا نه؟
اخه احمقانه اس من سرویس خریدم 50 تومن ، حالا حجمش رو مصرف کردم می گن جریمه ات 59 تومن :| با چه استدلالی
یا اون خرید ترافیک اضافه : 50 گیگ ترافیک بین الملی 85 هزار تومنه ، بعد اون سرویسی که خریدم 90 گیگ بین المل 50 تومنه :|
زور داره خدا وکیلی
درست شه ؟!!!!
دقیقا، منم گفتم شما راننده تاکسی هستید و از میدان آزادی تا تجریش میگیری 20 هزار تومن، دیگه شما پولتو گرفتی به تو هیچ ربطی نداره من وسط راه بخوام پیاده شم! گفتم اینترنت هم همینطور شاید من بخوام دو روزه تمومش کنم، حتی شکایت دیگه ثبت کردم برای پشتیبانی 55 دقیقه منتظر موندم تا پاسخ دادن. خلاصه کم و کسری نزاشتم، سامانه 195 هم واقعا دمشون گرم گفتن هرچی گفتن سریع به ما زنگ بزن پیگیری کنیم .ولی من میدونستم بی نتیجست دیگه ادامه ندادم .
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
ویرایش توسط wapmaster : July 15th, 2019 در ساعت 20:54
عجب بحثی !!!
ولی تو مملکتی که حجم ۱ گیگ نت از ۱ لیتر بنزین با ارزشتر (گرونتره )باید خودمونو دار بزنیم :|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)