درود
بهترین کار اینه تو سامانه ثنا ثبت نام کنید.بعد از چند ساعت ابلاغه ای داشته باشید براتون میاد.
حکم جلب هم اجرای احکام میده.که یکی از اعضای خانواده به شعبه شون مراجعه کنند و دلیل و جویا میشوند البته اگر حکمی در جریان باشد-حکم جلب میتونه به دلیل عدم حضور در دادگاه و یا شورای حل اختلاف باشد.
بنده احتمال میدم شما احتمالا درگاه واسط داشتید و ان درگاه واسط فهمیده شما کارتون اینه و طبق قوانین سایت های درگاه واسط اطلاعات شما را متوانند به فتا یا مراجع دیگر اطلاع بدند و با قوانین های سخت درگاه بانکی بایدم این کار را کنند و حتما این کار را کردند و حساب شما مسدود شد من فکر میکنم از این طریق شده وگرنه میلیون ها حساب کسی شمارا و حساب شما را نمیشناسه که بخواهد اینکار را کنه مگر اینکه شاکی خصوصی چیزی داشته باشید یا گلاهبرداری کرده باشید . بهترین کار اینه فقط از طریق کارت به کارت شخصی کار کنید راحت و امن درگاه نگیرید دیگه این 2 سال اخیر بسیار سخت شده قوانین ها برای درگاه داران .
دوره درگاها واسط خط بکشین وقتی همه مدارکتونو میدین بهشون راحتم اینطوری زیراب میزنن خودتون درگاه اختصاصی درست کنید یه سایت فروش شارژ بیارین بالا همین! یا هم کارت به کارت کار کنید از این درگاها تلگرامیم که مد شده میتونید استفاده کنید یا هم که درگاها فیشینگ که مد شده گندشون پارسی گرامه 90درصد سایتا شرط بندی درگاهشون ازشه
با سلام و احترام ،
اقا من بحث قضایی نمیخوام اینجا بکنم ، چون هم پیچیده است و هم وقت دوستان گرفته میشود!
هزار بار تو این انجمن گفته شده ، دور کار خلاف و مخالف قانون رو خط بکشید و برای چند هزار تومان آینده خودتون رو تباه نکنید.
کو گوش شنوا و نمونشم شما !
اگر حسابتون واقعا به دستور قاضی مسدود شده ، کارتون بیخ پیدا کرده و فقط خدا بهتون رحم کنه.
ممنونم.
فوقش جریمه هست نگران نباش
ویرایش توسط dertgtr : July 16th, 2019 در ساعت 00:41
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم
- - - Updated - - -
امروز به بانک رفتم گفتن که از طرف دادستانی کل کشور حسابتون مسدود شده باید تهران برید و اونجا مشکل بهتون میگن
ضمن اینکه من امروز به بخش جرایم فضای مجازی قویه قضایه تماس گرفتم منشی یا هرکسی که پشت خط بود بعد از پرسیدن ادرس و شماره موبایل از من خواست که شماره کرافت یا همون شماره پرنده براشون بخونم بعد گفت که یک ربع دیگه تماس بگیرم مجدد تماس گرفتم گفتن که ما بررسی میکنیم و باهاتون تماس میگیریم
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بعضی مواقع رایگان هم اومده بیرون طرف / راه دستشونه
- - - Updated - - -
اگه کارشون خیلی بیخ پیدا کرده بود شک نکنید جوری میبردنشون جایی که هیچکس از ناپدید شدنشون خبردار نمیشد . / باز خدا میدونه شایدم اوضاع خرابه
این احتمال هست کسی شکایت کرده و اون شخص کسی بوده برای خودش
--------
حالا سوال پیش میاد که توی 1 ماه اخیر خسابتون چقدر ورودی داشته ؟ یا حتی 6 ماه اخیر .
اگر مبلغ کم هست که خب فکر نمیکنم خیلی گیر باشه/ باز معلوم نیست / اینجا هر ثانیه قوانین ادیت میشه
امیدوارم مشکل رفع بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)