صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: درخواست سرور مجازی هلند

عضو انجمن Optimus آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    447
    تشکر تشکر شده 
    606
    تشکر شده در
    480 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور مجازی هلند

سلام
    سرور مجازی هلند بدون ابیوز موجود است
    قیمت سرور 2 گیگ رم ماهانه 75 هزار تومان
    سوالی باشه در خدمتیم
    پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
    پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse

2. # ADS

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Hi Data نمایش پست ها
    سلام و طاعات و عبادات قبول ان شاالله،

ما درحال حاضر به مشتریانی که اخطاریه نت اسکن دارند، حداکثر دوبار اخطاریه ارسال می کنیم. (درصورت دریافت اخطاریه از دیتاسنتر)
    قطعا شرایط نت اسکن در دیتاسنتر را ما تنظیم نکرده ایم و باید به دیتاسنتر پاسخگو باشیم.

در اخطاریه هایی که به مشتریان ارسال می کنیم، درصورتی که نت اسکن مربوط به رنج های rfc1918 باشد، اعلام می کنیم که می توانیم در نصب و کانفیگ فایروال در سیستم عامل کمک کنیم.
    درصورت تمایل مشتری، اینکار را انجام خواهیم داد و سرور را بازگشایی می کنیم.
    اگر اینکار برای شما انجام نشده است حتما با تلفن ما و یا تیکت تماس حاصل فرمائید تا بررسی شود. (درصورتی که رفع مشکلات اخطاریه برعهده صاحب اطلاعات و سرورمجازی است)
    اگر با شما همکاری لازم صورت نگرفته و کم کاری از سمت ما بوده است اعلام فرمائید.

همچنین برای تائید هویت مشتریانی که اخطاریه دارند، از آنها اسکن مدارک دریافت می کنیم و هویت آنها و شماره تلفن ارائه شده را چک می کنیم.

ارادت.
    اولین اخطار نت اسکن بنده بوده !
    مواردی هم که عنوان کرده بودید من انجام دادم (فایروال کانفیگ شد) اما کارمندتون از من رمز سرور رو خواست جهت بررسی تنظیمات فایروال !!!! و چون بنده رمز رو ندادم کارت ملی از بنده خواستن که من هم گفتم در ازای بستن قرارداد خدمات ، اطلاعات هویتی میدم ، و فقط برای یک ساعت سرور رو نیاز دارم باز کنید که امتناع کردید .
    بهرحال تیکت توی سایتتون هست میتونید برید مجدد کامل بررسی کنید .

من حدود 8 ماه از سرویس شما استفاده کردم از لحاظ کیفی راضی بودم ، (حتی با اینکه ماه دوم فاکتور رو به دلیل افزایش قیمت دلار ، دو برابر کردید کوچکترین اعتراضی نداشتم)

اطلاعات هویتی بنده هم کاملا مشخص هست ، نیازی به کارت ملی نبود اصلا
    شماره کارت در فاکتورها مشخص هست ، شماره موبایل هم مشخص

بهرحال مساله ای بود گذشت ولی منبعد مشکلی اگر برای سرویس مشتریهاتون پیش میاد پیشنهاد میکنم نهایت همکاری رو با مشتری انجام بدید چون اینطوری مشتریهاتون که سرمایه هاتون هست از دست نمیدید .
    دیتاسنتر ها همیشه مشکل دارند و نهایتا میشه دیتاسنتر رو عوض کرد ، اما مشتری هاتون از دست برند ضرر بیشتری متحمل خواهید شد.

موفق باشید

4. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

عضو انجمن Hi Data آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    117
    تشکر تشکر شده 
    646
    تشکر شده در
    534 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rezaonline.net نمایش پست ها
    اولین اخطار نت اسکن بنده بوده !
    مواردی هم که عنوان کرده بودید من انجام دادم (فایروال کانفیگ شد) اما کارمندتون از من رمز سرور رو خواست جهت بررسی تنظیمات فایروال !!!! و چون بنده رمز رو ندادم کارت ملی از بنده خواستن که من هم گفتم در ازای بستن قرارداد خدمات ، اطلاعات هویتی میدم ، و فقط برای یک ساعت سرور رو نیاز دارم باز کنید که امتناع کردید .
    بهرحال تیکت توی سایتتون هست میتونید برید مجدد کامل بررسی کنید .

من حدود 8 ماه از سرویس شما استفاده کردم از لحاظ کیفی راضی بودم ، (حتی با اینکه ماه دوم فاکتور رو به دلیل افزایش قیمت دلار ، دو برابر کردید کوچکترین اعتراضی نداشتم)

اطلاعات هویتی بنده هم کاملا مشخص هست ، نیازی به کارت ملی نبود اصلا
    شماره کارت در فاکتورها مشخص هست ، شماره موبایل هم مشخص

بهرحال مساله ای بود گذشت ولی منبعد مشکلی اگر برای سرویس مشتریهاتون پیش میاد پیشنهاد میکنم نهایت همکاری رو با مشتری انجام بدید چون اینطوری مشتریهاتون که سرمایه هاتون هست از دست نمیدید .
    دیتاسنتر ها همیشه مشکل دارند و نهایتا میشه دیتاسنتر رو عوض کرد ، اما مشتری هاتون از دست برند ضرر بیشتری متحمل خواهید شد.

موفق باشید
    قربان ما تا جایی که امکان پذیر است با مشتری کنار خواهیم آمد و به دیتاسنتر پاسخگو هستیم. احتمالا جواب نادرست و یا کم کاری از سمت شما در اخطاریه صورت گرفته است که از شما درخواست دسترسی ورود به سرور شده تا از رفع کامل مشکل اطمینان حاصل شود.
    و در پایان اگر نتوانسته باشید اخطاریه را حل کنید، آی پی شما اخطاریه دریافت خواهد کرد. طرف حساب دیتاسنتر ما هستیم و نه مشتری. لذا اگر مشکلی برای ما در دیتاسنتر بوجود آید، این ما هستیم که باید به دیتاسنتر جوابگو باشیم. لذا اسکن مدارک جهت تائید هویت شما دریافت خواهد شد.

با وجود مشکلات ارزی که در سال گذشته رخ داد، هنوز هم جز یکی ارائه دهندگان سرویس با قیمت بسیار مناسب هستیم. همچنین کیفیت سرویس ها با توجه به هزینه ای که دریافت می شود بسیار مناسب است و شما نیز به این نکته اشاره کرده اید.

قطعا اخطاریه حاصل عملیات شما و اطلاعات شما در سرور است و نه ما. لذا این نکته را فراموش نکنید که رفتارها و عملیات شما در سرور باعث شده است که دیتاسنتر اخطاریه ارسال کند و جای مقصر عوض نشود...

اگر موردی از سمت ما اشتباه بوده است اعلام بفرمائید. ما از نحوه پاسخگویی به مشتریان مطمئن هستیم و بنده به همین دلیل بصورت قاطعانه در اینجا عرض میکنم که هیچ کم کاری از سمت ما صورت نگرفته است.

در انتها پیشنهاد می کنم که قوانین سرویس دهنده را مطالعه کنید و هنگام سرویس دهی، شما برای میزبان شرایط تعیین نکنید: https://hidata.org/terms

ارادت.
    ویرایش توسط Hi Data : June 3rd, 2019 در ساعت 19:58
    های دیتا | تجربه خوش میزبانی!

شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org

عضو انجمن rezaonline.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,556
    تشکر تشکر شده 
    2,338
    تشکر شده در
    1,230 پست

احتمالا جواب نادرست و یا کم کاری از سمت شما در اخطاریه صورت گرفته است که از شما درخواست دسترسی ورود به سرور شده تا از رفع کامل مشکل اطمینان حاصل شود.
    دوست ندارم این بحث ادامه پیدا کنه لطفا مجددا تیکت بنده در سایتتون رو با دقت بخونید ، بعد از موارد گفته شده از سمت کارمندتون ، من تنظیمات رو انجام دادم و بعد از آن کارمندتون برای بررسی تغییرات از بنده دسترسی خواست !!!!!!

حتی اگر من هیچ کاری نمیکردم حق اینو داشتم که یک ساعت سرور رو باز کنید من دیتام رو منتقل کنم بعدش دیگه کلا فرمت کنید .

لذا این نکته را فراموش نکنید که رفتارها و عملیات شما در سرور باعث شده است که دیتاسنتر اخطاریه ارسال کند و جای مقصر عوض نشود...
    هیچ کدام از مواردی که در فصل 7 قوانینتون هست رو بنده انجام نداده ام ، شما تنها بابت ابیوز دیتاسنتر که ظاهرا میبینیم برای همه ی مشتریهاتون میاد بنده رو متهم میکنید !!!!

مورد بعدی اینکه من در ازای ارائه کارت ملی از شما قرار داد خواستم ، قاعدتا شرکت شما در قبال ارائه سرویس به هر شخص یا شرکتی نباید ترسی از بستن قرارداد داشته باشد !!

رفتار شما کاملا غیرحرفه ایست !

اگر موردی از سمت ما اشتباه بوده است اعلام بفرمائید. ما از نحوه پاسخگویی به مشتریان مطمئن هستیم و بنده به همین دلیل بصورت قاطعانه در اینجا عرض میکنم که هیچ کم کاری از سمت ما صورت نگرفته است.
    شما برای میزبان شرایط تعیین نکنید
    های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
    متاسفانه برخلاف شعارتون تجربه خوشی نداشتیم
    این هم برادرانه خدمتتون عرض کنم ، شرکت های میزبانی در زمان بروز مشکل، حرفه ای بودن خودشون رو نشون میدن ، در زمانیکه همه چیز گل و بلبل هست که نیاز به پشتیبانی نیست

موفق باشید

7. تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    40
    تشکر تشکر شده 
    82
    تشکر شده در
    49 پست

شما تنها بابت ابیوز دیتاسنتر که ظاهرا میبینیم برای همه ی مشتریهاتون میاد
    من خیلی تجربه‌ی حرفه‌ای ندارم، ممکنه صحبتم اشتباه باشه. ولی موردی که برای من ابیوز میاد (روی سرویس دهنده قبلیم که تیک وب بود هم این اتفاق افتاد) به نظرم با کانفیگ صحیح و اصولی روتر سرور اختصاصی حل میشه و دیگه ابیوز نمیاد.

9. تعداد تشکر ها از Peugeot به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)