دوست عزیز در کانال نکست پی عضو بشید مدیرش توضیحات داده برای این مشکل.
دوست عزیز در کانال نکست پی عضو بشید مدیرش توضیحات داده برای این مشکل.
توضیحاتی که دادن خیلی مسخره هست!
درصورتی که دی داس وجود داشت سایت برای ما هم نباید باز میشد یا به کندی باز میشد پس در صورتی که برای من کاربر سایت بدون مشکلی باز میشه و هر درخواست و تیکتی میتونم ثبت کنم پس اونا هم به سایت دسترسی کامل دارن و هم میتونین درخواست واریز هارو ببینن و انجامش بدن و هم میتونن تیکت هارو جواب بدن!
توضیحات غیر حرفه ای که ایشون دادن فقط بدرد چندتا آدم بی سواد میخوره نه کسی که حداقل در حد نتورک پلاس بلده!
ققط میخوان طولش بدن تا پایان سال پولی تو حساب شون باشه یا با پول ملت رفتن واسه خودشون خرج هایی کردن و برای بازپرداخت به مشتری ها کسری اوردن میخوان با طول دادن تسویه حساب ها این کسری شون رو جبران کنن،چون تا پایان تعطیلات رسمی که میشه حدود 7 روز دیگه همینطور پول مردم میاد تو حسابشون اما پولی از اونا کم نمیشه...
در هر صورت حرکت خیلی غیر حرفه ای زدن.
شاید الان خوشحال باشن اما من و خیلی افراد دیگه مثل من تبلیغات منفی واسشون خواهیم داشت.
هر کدام از شرکت های واسطه که درگاه ارائه میدن مثل به پرداخت، سداد و... هرکدام خوبی و بدی های خودشون رو دارند .
فقط زرین پال..4 روز طول میکشه تصویه کنن اما میدن..یکی دوروزم شده طول بدن اما بازم میدن..تو این 10 سال استفاده نشده پولمو بالا بکشن یا جمع کنن برن..بدبختا رو هم هر باری بهش حمله میکنن فلانن بسالن اما بازم به کارشون ادامه میدن.یه پنل دارن همه جور سرویس و وبسرویس و درگاه و.. هم دارن و سریع انجام میشه..دردسرم نداره...
برای کسانی که به پولشون سریع نیاز دارند مناسب نیست اما کسانی که امنیت میخوان پولشون خورده نمیشه مناسبه
در حال احظر بهترین idpay هست
payir هم خوب بود اما 2 بار تاحالا کلا قطع شد ترمینال هاشون فعلا هم قطع هست اما idpay قعال سیستم هوشمند و اختصاصی دارند عالیه باهاشون کار کردم هر روزم واریز میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)