-
March 16th, 2019, 23:09
عضو انجمن
پاسخ : مشکل کپی رایت

نوشته اصلی توسط
20music2
با این گزارش های dmca دروغینی که رقبا میفرستن به گوگل چیکار کنیم!؟؟؟(گوگل هم گزارش رو راحت قبول می کنه) سایتمون رو نابود کردن.کسی راه حلی نداره؟
مطمئن باش رقبا نمیتونن نه وقت دارن
نه گوگل اینارو وریفای میکنه. کشکی نیست. باید ایمیل ها از سمت شرکت معتبر کپی رایتی و ثبت شده ارسال بشه. و ثابت بشه چیزی که کپی رایتش نقض شده، مال طرفه.
دامین رو میتونی عوض کنی دوره ای.
-
-
March 16th, 2019 23:09
# ADS
-
March 16th, 2019, 23:17

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
مطمئن باش رقبا نمیتونن نه وقت دارن
نه گوگل اینارو وریفای میکنه. کشکی نیست. باید ایمیل ها از سمت شرکت معتبر کپی رایتی و ثبت شده ارسال بشه. و ثابت بشه چیزی که کپی رایتش نقض شده، مال طرفه.
دامین رو میتونی عوض کنی دوره ای.
اتفاقا من امتحان کردم!!!
یک پست موزیک بود منبع رو زدم رز موزیک بعد کپی کننده رو زدم پاپ موزیک.بعد تقریبا دو هفته ایمیل dmca اومد که اون آهنگه سایت پاپ موزیک از نتایج گوگل پاک شده.
بله به همین کشکی است!!!
-
-
March 16th, 2019, 23:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
20music2
اتفاقا من امتحان کردم!!!
یک پست موزیک بود منبع رو زدم رز موزیک بعد کپی کننده رو زدم پاپ موزیک.بعد تقریبا دو هفته ایمیل dmca اومد که اون آهنگه سایت پاپ موزیک از نتایج گوگل پاک شده.
بله به همین کشکی است!!!
متاسفانه سیاستیه که گوگل بعد تصویب DMCA پیش گرفت و کاریش هم نمیشه کرد !
سرورو ببرید زیر کلودفلر و رکورد های میل و ... هم hide کنید همونطور که دوستان گفتن
اگر بازم مشکل ساز شد بهترین گزینه برای شما دیتاسنتر های وا*رز هستند مثل هلند ...
-
-
March 16th, 2019, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
20music2
اتفاقا من امتحان کردم!!!
بله به همین کشکی است!!!
والا توی زبان فارسی نمیدونم.چون زبانشون با ما یکی نیست ممکنه اشتباه کنن نتونن درست تشخیص بدن.
ولی داخل سایتهای خارجی لینک داخل ایمیل میدن که اقا فلان کس و ارگان ازت شکایت کرده به دلایل فلان و فلان حذف شده. همه رو هم من بررسی میکردم معتبر بودن. حالا تک و توک مهم نیست اگه تعدادش کمه میتونی ادرس url رو دستی تغییر بدی بعدش از گوگل fethch بزنی دوباره ایندکس کنه.
-
-
March 16th, 2019, 23:57

نوشته اصلی توسط
ColdWorld
والا توی زبان فارسی نمیدونم.چون زبانشون با ما یکی نیست ممکنه اشتباه کنن نتونن درست تشخیص بدن.
ولی داخل سایتهای خارجی لینک داخل ایمیل میدن که اقا فلان کس و ارگان ازت شکایت کرده به دلایل فلان و فلان حذف شده. همه رو هم من بررسی میکردم معتبر بودن. حالا تک و توک مهم نیست اگه تعدادش کمه میتونی ادرس url رو دستی تغییر بدی بعدش از گوگل fethch بزنی دوباره ایندکس کنه.
والا تعدا ریپورتا بالاست.سایت کلا از نتایج رفته.به هر سئو کاریم گفتیم نتونسته کاری کنه ... .صد در صد راهی هست وگرنه همه راحت میومدن پایین
-
-
March 17th, 2019, 01:55
عضو انجمن
چند نمونه برای من بفرست لطفاً که بگم این کار دستی صورت میگیره یا ماشینی. سایت شما ایرانیه یا خارجی؟
-