دقیقاًاگر zp.id بخواد پس بر مبنای آسان پرداز کار ميکنه و نياز به وبسرويس نداره.
یک فایل HTML هست با یک فایل js و چند تصویر
جالب آمد به نظرم
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
دوستان من تست کردم درست بود لطفا اگه کسی نضب کرد ایراد داشت یا درست کار کرد اینجا اعلام کنه
ویرایش توسط rsl : February 8th, 2011 در ساعت 13:44
بی زحمت یه توضیح کامل میدید که چیست ؟
متشکرم
coming soon...
دوست عزیز برای پرداخت آنلاین که من از نیوک برداشتم ولی این سیستم بجای بانک پارسیان دوستان به زرین پال متصل کردند بیشتر بدرد سایت های می خوره که donate باشند
دوستان یک مشکل وجود داشت که حل شد .
فرم 2 تا Action داره اولی رو از send.php به
تعقیر بدید.کد PHP:
https://www.zarinpal.com/webservice/Simplepay
یه توضیحی در این مورد بدید که
آیا فقط با زرین پال کار میکنه؟
به چه بانکهایی میشه وصلش کرد تا مستقیم پرداخت کنه...کارمزد نداشته باشه...سریع هم پرداخت کنه...یعنی همون موقع که مشتری پرداخت میکنه واریز کنه و خبر بده....
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
این فقط رو زرین پال ست شده
اگر بخواهید باید خودتون رو هر بانکی می خواهید ست کنید
تشکر میکنِِِِِِِِِِِــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ یم
ما هر سه تاشو چک کردیم...به نظرم همون ساده پرداز بهتره و تضمینی تر...ما به توصیه عالیجنابان از آن استفاده نمودیم و موردی مشاهده نشده است الحمد الله
از شما تشکر
R O O Z W E B . C O M - سرویس های مبتنی بر لینوکس ابری و لایت اسپید | دارای نماد اعتماد دائم دو ستاره | 7 سال سابقه
تخفیف 50 درصدی و همیشگی به مناسبت نوروز
بله باید شماره زرین پال رو در "شماره حساب زرین پال" و آدرسی که می خوایین بعد پرداخت به اون صفحه بازگردد رو بجای "آدرس سایت بازگشت پس از پرداخت" قرار دهید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)