صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 34

موضوع: فروش ویژه سرور مجازی آسیاتک برج میلاد پورت 1 گیگابیت + 30 درصد تخفیف

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آسیاتک برج میلاد پورت 1 گیگابیت + 30 درصد تخفیف

اقای .......
    شما نوشتید 7 روز بازگشت وجه..خوب منم گفتم روی سرویس محدودیت اعمال شده و درخواست لغو میزنم..حالا وی پی ان زدم یا نزدم شما قاضی نیستید به حرفی که گفتید عمل کنید..ضمن خیلی حرف ها هست گفتنش در اینجا برای شما صلاح نیست..لازم شد میگم
    از اولشم پرسیدم با ترافیک مشکل ندارید و گفتید نه..الان محدودیت ربطی به وی پی ان نداره و دیتا سنتر به ترافیک ما گیر داده محدودیت گذاشته

- - - Updated - - -

شما با چه اجازه ای اسم من رو توی تاپیک شخصی اعلام می کنید..حالا من بیام دیتای شخصی شما رو اینجا بگم شما ناراحت نمیشید...

- - - Updated - - -

این دیگه اخرشه طرف بره سرور رو قطع کنه..این دیگه اخر رفتار حرفه ایه

- - - Updated - - -

مقامات کشوری بعضا توی توییتر فیس بوک و کوفت زهر ماری که *****ه اکانت دارن و استفاده می کنند ..بعد ایشون میگه شما چون روی سرورت وی پی ان زدی من سرویست رو لغو می کنم..واقعا خنده داره.....اره بنده از وی پی ان استفاده می کنم و به شما هم ربطی نداره..خوبه بری حرفهای امشب اقای روحانی رو گوش بدی که به زودی *****ینگ به تاریخ می پیونده
    استفاده بنده از سرویس برای افزایش سرعت نت و پینگ هست..شما هم یا باید پول رو پس بدی یا سرور رو روشن کنی و الا اولین کار اینکه شکایت لازم رو ازتون می کنم
    ویرایش توسط ak313 : January 17th, 2019 در ساعت 02:11

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی آسیاتک برج میلاد پورت 1 گیگابیت + 30 درصد تخفیف

چرا بی ربط میگی ..توی گفتگوی تلگرامی بنده و شما ..( البته خوبه بدونید تلگرام *****ه و نباید ازش استفاده کنید) من لینک همین تاپیک رو دادم و بعد ثبت سفارش کردم..شما سرور فروختی اکانت حذف کردی ..سرورو خاموش کردی ..بعد شما هم می خواهی پیگیری کنی..جالبه ..به من میگید پررو

- - - Updated - - -

نوشتید 7 روز بازگشت وجه...معناشو نمی دونید ننویسید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    بله حتما شما هم درست میگید

- - - Updated - - -

عزیز هر کار دیگه ای بکنی سرویس شما رو باز نمیکنم متاسفانه یاد گرفتید خرابکاری میکنید یا با پروهی تمام میایید میگید ارتباطم چرا ضعیف من وی پی ان زدم طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران فروش و یا اتصال به سرور های وی پی ان کاملا غیرمجاز است حالا شما روی ایران این کار رو انجام دادی و از کجا معلوم شاید نت اسکن یا حمله داشتید که پورت تان از سمت دیتاسنتر محدود شده ما روز شنبه حتما پیگیری از مراجع قضایی خواهیم شد چرا که شما از سایت خرید کردید نه از این انجمن که بیایید اینجا با اعتبار ما بازی کنید
    خواستید لینکی که از تاپیک توی تلگرام براتون قبل از ثبت سفارش گذاشتم ..اینجا بزارم..یه حرفی نزارید که بهتون بخندن

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ak313 نمایش پست ها
    چرا بی ربط میگی ..توی گفتگوی تلگرامی بنده و شما ..( البته خوبه بدونید تلگرام *****ه و نباید ازش استفاده کنید) من لینک همین تاپیک رو دادم و بعد ثبت سفارش کردم..شما سرور فروختی اکانت حذف کردی ..سرورو خاموش کردی ..بعد شما هم می خواهی پیگیری کنی..جالبه ..به من میگید پررو

- - - Updated - - -

نوشتید 7 روز بازگشت وجه...معناشو نمی دونید ننویسید
    اگر سرویس مشکلی داشته باشد بله نه وقتی بدون محدودیت سرور رو تحویل دادیم معلوم نیست چیکار کردید دیتاسنتر محدود کرده ولی وقتی فکر میکنید مشکل تان در این انجمن حل میشه بسم الله حل کنید
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

نمی دونم از نطر مدیران این انجمن ایا افشای اطلاعات شخصی کاربرها توسط فروشنده ها تخلف نیست؟ اگر هست پس لطفا پاک کنند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    حتما انجام بدید من اونجا با مدرک صحبت میکنم موردی نیست
    شما یه ماده قانونی بیارید که استفاده از وی پی ان جرم هست ..بنده کل سی تومن رو می بخشم به خودتون
    حتما از نظر شما 60 میلیون ایرانی که از ***** شکن استفاده می کنند مجرمن

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

نمی دونم از نطر مدیران این انجمن ایا افشای اطلاعات شخصی کاربرها توسط فروشنده ها تخلف نیست؟ اگر هست پس لطفا پاک کنند
    کلا اگه شما با ما مشکلی داشتی یه تاپیک جدا باز میکردی وقتی اینطور میایی اینجا میخواهی با برنامه عابرو ریزی بکنی ما هم جوابت رو میدیم مشکلی داشتی تاپیک جدا یا شکایت اینماد دیگه این رفتار بچه گانه چیه نمیدوم والله ...
    ویرایش توسط ourweb : January 17th, 2019 در ساعت 01:20

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

راستی به خود شما هم گفته بودم که وی پی ان هم روش می خوام بزنم ..پس چرا فروختید و تحویل دادید

- - - Updated - - -

شما طیق گفته خودت که بازگشت 7 روز داره پول ما رو پس بده ..خداحافظ شما ..کلاه ما هم بیفته سمت شما نمی اییم

عضو انجمن hamed9292 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    59
    تشکر تشکر شده 
    56
    تشکر شده در
    48 پست

سرور مجازی امریکاتون که تخفیف نداره ؟؟؟ میگه کد تخفیف برای این محصول نیست

تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hamed9292 نمایش پست ها
    سرور مجازی امریکاتون که تخفیف نداره ؟؟؟ میگه کد تخفیف برای این محصول نیست
    سلام فقط تخفیف برای اسیاتک ایران است

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

جناب فروشنده
    یا پول ما رو پس بده یا سرویس رو فعال کن.. اگر شما با استفاده ما مشکل داری نهایتاً با قطع سرویس باید پول رو پس بدی.. هر چند طبق گفته خودتون توی 7 روز حق بازگشت وجه وجود داره...

عضو انجمن NetworkFA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    686
    تشکر شده در
    489 پست

جناب فروشنده
    یا پول ما رو پس بده یا سرویس رو فعال کن.. اگر شما با استفاده ما مشکل داری نهایتاً با قطع سرویس باید پول رو پس بدی.. هر چند طبق گفته خودتون توی 7 روز حق بازگشت وجه وجود داره...
    توجه کنید جناب طبق قوانین تمام سایت ها درصورتی که سرویس خلاف قوانین استفاده بشود به هیچ عنوان امکان عودت هزینه ندارد.این موضوع بدیهی است
    سرور اختصاصی ایران از دیتاسنتر برج میلاد

https://clients.networkfa.net

11. تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)