دوست عزیز تشکر از زحمتی که کشیدید
تا زمانی که کسی شروع نکرده , همه میگن بیایم فارسی کنیم مدیریت را
حالا که یک نفر زحمت کشیدی حتی 20 کلمه هم فارسی کرده
همه ایراد میگیرن که چرا فارسی , انگلیسی که بهتره![]()
دوست عزیز تشکر از زحمتی که کشیدید
تا زمانی که کسی شروع نکرده , همه میگن بیایم فارسی کنیم مدیریت را
حالا که یک نفر زحمت کشیدی حتی 20 کلمه هم فارسی کرده
همه ایراد میگیرن که چرا فارسی , انگلیسی که بهتره![]()
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
ما نگفتیم کار بدی کرده اونم که فارسی کرده دمش گرم ولی من گفتم چیز خاص نداشت جایی هم درخواست فارسی سازی نداده بودم که می گی تا فارسی کرده همه ایراد می گیرید![]()
با سلام
خیلی کار خوبی هست لطفا بقیه دوستان هم کمک کنند تا کامل فارسی بشه ما هر سری که می خواهیم منشی عوض کنیم کلی طول میکشه که مدیریت را بهشون یاد بدیم این طوری زودتر فرا می گیرند و برای خیلی ها کار ساده تر می شه.
ممنون از زحمتت انشالله بقیش رو هم خودت فارسی کنی..
ایشون می گه زبانم ضعیفه یکی که زبانش خوبه فارسی کنه دیگه ( هرچند من که لازم ندارم ) ولی خیلی ها لازم دارند
دکت گرم داداش.خیلی عالیه.دوستانی که نمیخوان استفاده کنن دیگه چرا ضد حال میزنن.
coming soon...
برای کسانی که زبانشون خوب نیست همین نعمتیه... اگه بتونم کمک میکنم
کسی مشکل سفید شدن صفحه بعد از ذخیره رو نمیتونه حل کنه واقعا ؟
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)