این موضوع به خاطر اینه خیلی خودتون سرچ میکنید .و نت شما کش کرده که چند وقت یکبار خود سرویس دهنده های اینترنتی کش نت شون رو پاک میکنید
این موضوع به خاطر اینه خیلی خودتون سرچ میکنید .و نت شما کش کرده که چند وقت یکبار خود سرویس دهنده های اینترنتی کش نت شون رو پاک میکنید
اگر از حالت private browsing استفاده میکنی و ***** شکن هم روشن نیست
و باز هم میبینی هی سایتت میاد صفحه یک و میره
بخاطر گوگل دنس Google Dance هست
گوگل داره سایتت رو برای مخاطب تست میکنه تا ببینه میزان کلیک و رفتار کاربر در سایتت چطوره
شما به لینک سازیت ادامه بده و بعد مدتی رتبه هات پایدار میشن
جای نگرانی نیست
با سلام،
انتخاب نام نادرست و تنظیم اشتباه!
ممنونم.
دوست عزیز اگر این مشکل رو دارید باید بگم که هوش مصنوعی گوگل شمارو بارها و بارها میاره صفحه 1 و میبره تا بازخورد کاربران رو ببینه که آیا سایت شما برای انها مفید بوده یا نه در واقع شما رو با رقیباتون میسنجه تا ببینه میتونید تو صفحه اول بمونید یا خیر
حالا این نیاز به توضیحات خیلی بیشتری داره که من خیلی خلاصه وار گفتم
سلام خدمت همه دوستان
من نویسنده یه سایتی هستم که براش تولید محتوا انجام میدم. میخواستم بدونم چه تکنیک های سئو براش انجام بدم بهتره؟ آدرس سایت: https://www.chechilas.com/
رتبه بندی برای افرادی که توی این سایت شعبه کسب و کار دارند مهمه. پس ممنون میشم تو این زمینه راهنماییم کنید.
سلام
برخی مواقع وقتی سایت رو زیاد سئو و بروزرسانی کنید یا سئوی بیش از حد انجام بدید هم این اتفاق می افته
بنده خودم شاهد این موضوع برای یک از مشتریان بودم. باید بدون آشفتگی در کار سئو و نگرانی افت رتبه، شروع کنید به محتوا سازی برای کاربران و بک لینک های واقعی و اصلا به پرش های نتایج توجه نداشته باشید. اگر صفحات پر بازدید دارید بروز کنید اما نه بیش از حد و وسواس گونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)