میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
معرکه ارائه دهنده سرور مجازی، پنل پیامک، فالوور اینستاگرام، شماره مجازی و ...
Ticket | Telegram : @MarekeOnline| | 07158017111mareke.ir
در اولین فرصت برو بانک و پیگیر شو . متاسفانه جدیدا یا مردم مخشون کار نمی کنه یا زیاد کار می کنه
منم همش نگرانم. این پول به هیچ وجه مال من نیست. حالا اگه یه نفر اشتباهی هم واریز کرده که دیگه تو این وضعیت اقتصادی حتما خیلی نگرانه
مشکل اینجاست که اگه برم بانک، باید کل پول رو بدم کرایه و... که این همه راه برم یه شهر دیگه. چون توی شهر ما شعبه نداره
حالا شماره بانک شهر رو از سایتشون برداشتم و فردا تماس میگیرم. نتیجه رو اینجا اعلام میکنم
دوستدار کتاببلیان
عزیز حتما سریعا پیگیر بشید پولی به صورت فیشینگ اینا نزنن چون به حساب ماهم زدن که سعی کنن حساب مارو ببندن من سریعا رفتم بانک و پولو گفتم بکشن بیرون که حساب مسدود نشه و انجام دادن
سلام دوستان
بالاخره تونستم برم بانک و پیگیری کنم
شماره شبا مربوط به حسابی که پول رو زده به حساب من بسیار رند هست و کارمند بانک گفت این شماره حساب وجود نداره
بعد از ۳ روز و کلی ارتباط با شعبه های مختلف بانک شهر و پیگیری از معاونت بانک شهر و... کارمند بانک بهم گفت واسه اولین باره که این اتفاق افتادی
یک پول به گونه از در بانک جابجا شده که اصلا منبع نداشته! یعنی از حسابی اومده حسابم که اصلا وجود نداشته
جالب اینجاست که مبالغ به صورت حواله ساتنا ach در سه مرحله اومده حسابم
مرحله اول: ۲۰۰ هزار تومان
مرحله دوم: هزار تومان
مرحله سوم: ۸۰۰ هزار تومان
در حالی که هیچ آدم عاقلی زیر ۳ میلیون رو حواله نمیکنه!
حالا هم بهم میگن برو پلیس فتا و خودت رو معرفی کن که مطمئنا اگه این کار رو کنم با توجه به بارز بودن این اتفاق ممکنه من رو بگیرن...
پول رو توی حسابم دست نزدم و دیگه نمیدونم چیکار کنم
دوستدار کتاببلیان
سیددددد
پول خمس و زکاته
نمیخوایش بده من
سیدم به جون جدم قسم![]()
آقا من ریختم .
شماره کارت بدم /
نمی دونم چرا از این شانسا ما نداریم![]()
به نام او ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)