-
November 25th, 2018, 02:09
پاسخ : هک شدن سایت

نوشته اصلی توسط
negarnovin
وردپرس یکی از بهترین سیستم های مدیریت محتوا هستش ولی استفاده بیش از حد منابه سرور + امنیت پائین این مدیریت محتوا از معایبش هستش!
اما میشه با راهکارها سرچ کردن در گوگل مشکل امنیت را حل کرد
افزونه های رایگان قالب های رایگان این مشکل را دارند
یه سرچ تو گوگل بزنید ببینید در یک ماه گذشته چند هزار سایت وردپرسی هک شده!
مشکل از سایت شما و قالب و افزونه هایی که استفاده می کنید هستش فکر نکنم زیاد به هاستینگ مربوط باشد!
از طرفی نیز می بایستی از ابتدا به فکر امنیت سایت خودتان می بودید.
دوست عزیز سایت html هم اگه هک میشه بخاطر امینیت وردپرس هستش ؟؟
و اینکه اولین سایت من نبوده که، سایت های دیگه ای که داشتم رو هاست های دیگه مشکلی نداشتن، دقیقا دوتا از سایت هام با قالب ها و افزونه های یکسان رو جاهای دیگه هک نشده و مشکلی نداشته.ولی اینور مشکل خوردن هرچی سایت داشتن با قالب ها و افزونه های مختلف.
من رو سایت ها همه موارد رو رعایت کرده بودم، افزونه های امنیتی نصب بوده، آدرس پنل وردپرس تغییر داده شده بود، افزونه های اضافی نصب نبود و همرو آپدیت کرده بودم، قالب هم به همین صورت، اما مطمئن بودم مشکل از هاستینگ مربوطه هستش و طی بررسی که انجام شدش معلمو شد. حالا شاید دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشته باشند اگه از اینجا کسی هاست گرفته باشه از اون سایت.....
فقط الان کسی که ضرر کرده من هستم که نه درست بهم جواب دادن و اینکه یک بکاپ گیری داشتن از هاست هاشون، من انتظار بکاپ هفته پیش رو ازشون نداشتم، اما دیگه رو همه جا عرف هستش ماهی یکبار بکاپ بگیرن
اکثر جاها لااقل ماهی یکبار بکاپ میگیرن، ولی اینجا آخرین بکاپ رو تاریخ 3 ماه پیش اعلام کردم بهم
-
-
November 25th, 2018 02:09
# ADS
-
November 25th, 2018, 04:49
بررسی کنید شل یا سیستم اپلودی در داخل پوشه هات کپی نکرده باشن !
یا کامل بررسی کنی و تمامی دسترسی ها و پسورد هاتو تغییر بدی
یا از هاست لایت اسپید استفاده کنی که محدود کنه دسترسی هارو
به احتمال زیاد شل داره داخل سایت هاتون
-
تعداد تشکر ها از pc.rootall به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2018, 16:28
عضو انجمن
به همون هکر پیغام بده و بپرس مشکل کجاست زودتر به نتیجه میرسی
-
تعداد تشکر ها از taranoome به دلیل پست مفید
-
November 25th, 2018, 20:33

نوشته اصلی توسط
taranoome
به همون هکر پیغام بده و بپرس مشکل کجاست زودتر به نتیجه میرسی
اینم فکر خوبیه، شما باهاش یک مکاتبه کنید ببینید جواب میده،لطفا کنید به ماهم بگید عزیز، مرسی
-
-
November 26th, 2018, 15:09
عضو جدید
سلام
یکی از موارد مهم برای امنیت سایت هاست هستش
که همونطوری که دوستان اشاره کردن باید آنتی شل داشته باشه و هکر نتونه حتی بای پس انجام بده
مد نظر داشته باشید که افزونه ها و قالب سایت شما میبایست آپدیت و بدون باگ یا حفره امنیتی باشه
ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار ، خوشا پیدا شدن در عشق برای گم شدن در یار
-
تعداد تشکر ها از mparsa به دلیل پست مفید
-
November 26th, 2018, 16:23

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
دوست عزیز سایت html هم اگه هک میشه بخاطر امینیت وردپرس هستش ؟؟
و اینکه اولین سایت من نبوده که، سایت های دیگه ای که داشتم رو هاست های دیگه مشکلی نداشتن، دقیقا دوتا از سایت هام با قالب ها و افزونه های یکسان رو جاهای دیگه هک نشده و مشکلی نداشته.ولی اینور مشکل خوردن هرچی سایت داشتن با قالب ها و افزونه های مختلف.
من رو سایت ها همه موارد رو رعایت کرده بودم، افزونه های امنیتی نصب بوده، آدرس پنل وردپرس تغییر داده شده بود، افزونه های اضافی نصب نبود و همرو آپدیت کرده بودم، قالب هم به همین صورت، اما مطمئن بودم مشکل از هاستینگ مربوطه هستش و طی بررسی که انجام شدش معلمو شد. حالا شاید دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشته باشند اگه از اینجا کسی هاست گرفته باشه از اون سایت.....
فقط الان کسی که ضرر کرده من هستم که نه درست بهم جواب دادن و اینکه یک بکاپ گیری داشتن از هاست هاشون، من انتظار بکاپ هفته پیش رو ازشون نداشتم، اما دیگه رو همه جا عرف هستش ماهی یکبار بکاپ بگیرن
اکثر جاها لااقل ماهی یکبار بکاپ میگیرن، ولی اینجا آخرین بکاپ رو تاریخ 3 ماه پیش اعلام کردم بهم
عزیز از لحاظ بک آپ که هفته ای ی بار باید فول داشته باشن...
-
-
November 26th, 2018, 19:23

نوشته اصلی توسط
sonly
عزیز از لحاظ بک آپ که هفته ای ی بار باید فول داشته باشن...
متاسفانه برای سه ماه پیش بودش دیگه، کلا هاستینگ داغونی بودش ، از دوستان دیگه هیچکی از اینجا تهیه نکنه
چون واقعا هر ماه من داستان داشتم با سایت هام
-
-
November 26th, 2018, 20:26
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
agha_mehran
متاسفانه برای سه ماه پیش بودش دیگه، کلا هاستینگ داغونی بودش ، از دوستان دیگه هیچکی از اینجا تهیه نکنه
چون واقعا هر ماه من داستان داشتم با سایت هام
کدوم هاستینگ بوده؟
آدرسش رو بفرستید که بشناسیم خرید نکنیم
-
-
November 27th, 2018, 00:50

نوشته اصلی توسط
Jime
کدوم هاستینگ بوده؟
آدرسش رو بفرستید که بشناسیم خرید نکنیم
از نوین هاست گرفتم متاسفانه دوست عزیز
-
-
November 27th, 2018, 10:47
عضو جدید
شاید این نکته ارتباطی به هک شما نداشته باشد ولی ممکن هست به سایرین کمک کند
جدید روی وردپرس هک های گسترده صورت گرفته است که مالک سایت زمانی که بسته نصبی قالب وردپرس را نصب میکند تمام فایل های installer بسته نصبی را حذف نمیکند و در هاست باقی می ماند و هکر به راحتی از فایل های نصب قالب اقدام به هک وب سایت میکند
-