حالا که اختلاف بین علما ایجاد شده در رابطه با mvc خواستم بگم htaccess هست و نه httaccess
حالا که اختلاف بین علما ایجاد شده در رابطه با mvc خواستم بگم htaccess هست و نه httaccess
خب اشتباه همینجاست که دوست عزیزمون هنوز برنامه نویسی بلد نیستند و میخوان mvc کار کنن . مثل اینکه شما رانندگی بلد نیستی f1 بهت بدن . ایشون اول باید php رو کامل یاد بگیرن از جمله شی گرایی و بعد از اینکه کمی مسلط شدن برن معماری mvc رو ببین اصلا چی هست و چطوری باید نوشته بشه . نمیگم نمیشه از اول کد نویسی با معماری mvc رو یاد گرفت ولی آیا آموزش کلاس اول ابتدایی با آموزش دانشگاه یکی هست ؟ خیر
چون من معمولا با انجام پروژه ها بهتر یاد میگیرم و کاربردها بهتر تو ذهن من میمونن برای همین خواستم این مواردو با هم یاد بگیرم . خیلی از کد ها رو چون نمیدونم کجا کاربرد دارن و مفهمومی برام ندارن تو ذهنم نمیمونن یا من همیشه کاربرد بین padding و margin رو قاطی میکردم و هر سری که یرای ساخت صفحه ساده میخواستم استفاده کنم ازشون ،اشتباه میکردم. تا تویه یه آموزش پروژه محور انقد ازش استفاده شد تا توی ذهنم موند.این یه مثال ساده بود. حالا من مبتدیات برنامه نویسی رو آشنایی دارم .و برای اینکه کامل یادشون بگیرم و تو ذهنم بمونن میخوام پروژه ای یادشون بگیرم. حداقل من اینجوری یاد میگیرم . در مورد trait هم پیزی نمیدونستم تا حالا. همینجا شنیدم . از اونجایی که هرکی برنامه نویس خوبی هست فک میکنه آموزش دهنده خوبی هم هست و آموزش میذه بیرون ، من از دوستان خواستم منبع خوبی برای این دو مورد معرفی کنم ک از وقتم مفید تر استفاده کنم .
سلام
وقت بخیر
به نظر من منابعی که خودتون گفتید منابع خوبی هستند ابتدا همان ها را مطالعه کنید بعد برای اینکه شی گرایی را یادبگیرید کتاب OOP in php را بخونید البته کتاب سنگینی هست ولی خب کامل هست.
اما برای اینکه خودتون را منطبق کنید بر معماری OOP موارد زیر هم خوب هستند:
1- از یک فریم ورود OOP کامل مثل Laravel استفاده کنید.
2- Auto Load را یاد بگیرید و که البته باید در کنار آن Composer هم یاد بگیرید.
3-یاد بگیرید چطور میشه یک Package برای Composer درست کرد.
4-سعی کنید کد اسکریپت های خوب را باز کنید و یک مروری بر روی آن داشته باشید.
5-اگر دوست دارید با یک اسکریپت خاص کار کنید ضمن مطالعه کد های آن سعی کنید برای آن ماژول یا افزونه درست کنید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)