صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: مشکل مصرف حجم نت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    20
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل مصرف حجم نت

روی ایرانسل پیشگامان همراه اول و اسیاتک و های وب و خیلی جاهاتست کردم چیزی ندیدم تو ی محاسبه اشتباه ترافیک ولی بحثشم زیاده نمیدونم کی درست میگه والاااااااا مشتری بود می گفت ماهی 300 مگش میره بعدش خوب مشخص شد اپدیت ماهانه ویندوز بوده بعدشم بی دلیل نیس این چیزا و مصرف بیخودی ترافیک دقیق تر بشین یا بدین فردی براتون چک کنه ببینه واقعادلیلش چی هست

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    411
    تشکر شده در
    235 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل مصرف حجم نت

نقل قول نوشته اصلی توسط soxmox نمایش پست ها
    روی ایرانسل پیشگامان همراه اول و اسیاتک و های وب و خیلی جاهاتست کردم چیزی ندیدم تو ی محاسبه اشتباه ترافیک ولی بحثشم زیاده نمیدونم کی درست میگه والاااااااا مشتری بود می گفت ماهی 300 مگش میره بعدش خوب مشخص شد اپدیت ماهانه ویندوز بوده بعدشم بی دلیل نیس این چیزا و مصرف بیخودی ترافیک دقیق تر بشین یا بدین فردی براتون چک کنه ببینه واقعادلیلش چی هست
    نه دوست عزیز
    ***ی خیلی زیاده
    حتی با وی پی ان بنده تست زدم و یه فایل ۷ مگ رو دانلود کردم ولی ۶۴ مگ محاسبه شده و از اینترنت من کم شده
    متاسفانه اینترنت های همراه به شدت دارید حجم خوری می کنن
    تاپیک ها قبلی بنده رو ببینید دنبال راه دور زدن این مسئله با چیلتر شکن تونلینگ با سرور ایران بودم که به جایی نرسیدم و شرکت های ارائه دهنده ایران هم فهمیدن و جلوش رو بستن یعنی با استفاده از این سرویس ها اینترنت خارج از کشور براتون محاسبه میشه

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid1346 نمایش پست ها
    سلام دوستان

چند وقتیه مصرف حجم نتم رو بررسی کردم اوایل فکر میکردم سیستمم هک شده یا کسی به یوزر پسوردم دسترسی پیدا کردم یا وای فای... ولی ظاهرا مشکل اینجا نیست

قضیه اینه ، مثلا یک گیگ دانلود میکنم ، یک گیگ و دویست ثبت میشه ، شبانه رایگانم اصلا کنتور نداره هر چی بخواد ثبت میشه ده مگ دانلود میکنم ده برابرش ثبت میشه ظاهرا !!!

منظورم ثبت اطلاعات حجم کسر شده در پنل کاربر سرویس دهنده اینترنته

چند بار تست کردم دقیقا همینطور بود.

این مشکل از کجاست ؟ کسی تاحالا برخورد کرده ؟

یا من اشتباه میکنم کسی از نتم داره مصرف میکنه ؟

مثلا چند شب پیش شبانه رایگانو تست زدم ، نرم افزار networx نشون نمیده سیستم اطلاعاتی رد و بدل کرده باشه ولی داخل پنلم ثبت شده حدود 180 مگ دریافت و 10 مگ ارسال داشتم !!!
    بله شما اولین نفر نیستید که این اتفاق رو تجربه کردید
    قبلا من تاپیک زدم و متاسفانه شرکت ها همراه همشون به این شکل هستن
    البته خیلی گشتم تا یه چیزی که نیاز به مودم نباشه و رو گوشیم بندازم
    به شرکت شاتل بر خوردم
    توی این چند سال برای adsl سراغ اینترنت های زیادی رفتم ولی adsl روی شاتل که کیفیت و انتقال حجم به ماه دیگه داره کنار اومدم و چند ساله دارم کار می کنم
    شاتل یه سیستم جدید چند ماهه راه انداخته به اسم شاتل موبایل
    البته الان که کیفیتش خوبه و مشکلی نداره
    سیم کارت میده و شما می تونی باهاش تماس و پیامک هم ارسال کنی ولی خوبیش اینترنت همراهه که حجم ***ی نداره ولی اینو یادتون باشه کلا توی همه شرکت ها بخواید اینترنت رو به همراه چیلتر شکن استفاده کنید حجم چند برابری محاسبه می کنه که اینم تحقیق کردم به یه نتیجه هایی رسیدم که این مشکل رو میشه حل کرد
    چیلتر شکن ها چون حجم دیتایی که سند و رسیو می کنه زیاده و اگر شما سایتی رو باز می کنید یا چیزی رو دانلود می کنید در اصل حجم بالایی رد بدل میشه ولی از نظر شما این حجم چیزی که شما دریافت کردید هست ولی این موضوع نیست و فرای اینه
    شما از چیلتر شکن می خوای استفاده کنی حتما از پر و کسی استفاده کن چون اون مشکل رو کمتر داره توی نوع چیلتر شکن های دیگه
    ویرایش توسط BazPardakht.Com : November 20th, 2018 در ساعت 15:51

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)