زمان فعال سازیو نصبش چقدر هست ؟
زمان فعال سازیو نصبش چقدر هست ؟
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
سایتشون رو اعلام کردند
niccloud.net
بعد از پرداخت دیدم همون کاربر NicCloud هستند
احتمالا چون یوزر قبلیشون بلوک شده بوده با یوزر جدید و بی نام نشان اومدن
چند روز پیش هم اگر اشتباه نکنم یک تاپیک عدم پاسخگویی برای سرویسهای ارائه شده کاربران انجمن براشون زده بودند
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
راستش روزی که زدید از ایشون تهیه شد میخواستم بگم خدا به دادتون برسه
چون بنده بار چندمه که شاهد شکایت از ایشون هستم و اصلا نوع آفر دادن ایشون خلاف قوانینه. ایشون اجازه ندارن بدون هیچ توضیحی یه آیدی تلگرامو کپی کنن و برن. حتی لینک دادن تنها به سایت هم خلاف قوانینه.
29-3: جهت ارسال پاسخ در تاپیک درخواست سرویس لطفا شرایط ، جزئیات ، تعرفه ها ، لینک سفارش و در صورت امکان توضیحات مختصری از موارد پیشنهادی را ارسال فرمائید.( ارسال پستهایی تحت عنوان : "با ما در تماس باشید" ، "در خدمتیم" ، ارسال یاهو آیدی و شناسه های مسنجر ، آدرس ایمیل ، دعوت کاربر به ارسال پیغام خصوصی و چت ، تنها قرار دان لینک وب سایت فروش و موارد مشابه ممنوع می باشد ) قرار دادن لینک تاپیک فروش متناسب با نیاز کاربر در وب هاستینگ تالک مستثنی می باشد.
بنده بارها پستهای ایشون رو گزارش کردم ولی متاسفانه اقدانی صورت نگرفته
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
آدرسش به من نزدیک هست .
من حوصله دردسر تمدید و غیرفعال شدن و پیگیری ماه به ماه رو ندارم .
درخواست برگشت مبلغ رو دادم .
از دوست عزیز
جنای آقای taghikhani تهیه شد .
در مدت زمان 5 دقیقه لایسنس فعال شد
بر خلاف کاربر alfapardaz یا همون NicCloud سابق که فرمودند تیکت زده ام تا آقای سنجری فعال کنند . و 4 روز از پرداخت مبلغ گذشته .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)