آقای وهاب سید چورته بزرگترین دلیل این قضیه اینه که مشتری دنبال مفت خریه !
هاستینگم میبینه دخل و خرجش نمیخونه ...
اینه که یا جمع میکنه
یا کیفیت پایین میاد
ویرایش توسط BAMPA : September 24th, 2018 در ساعت 23:24
سلام
اتفاقا شرکت های معتبر مشکل بیشتری دارند و پکیج هاشون را بیشتر ثابت نگه می دارند.
سلام
متاسفانه هاستینگ ها یک جوری شدند که دیگه به فکر جذب و ایجاد مشتری دائمی نیستند ، بلکه به اینطور فکر میکنند که من یک جوری باید هزینه این ماه رو در بیارم ، حالا به چه طریقی ؟ به هر طریقی که وجود داشته باشه مثل ارزون فروشی ، پشتیبانی ضعیف ، سرویس بی کیفیت و ...
شرکت های بزرگ و معتبر هم نیازی به مشتری مثل من یا تو رو ندارند ، چون اون ها با سازمان ها کار میکنند و تمام هزینه هاشون رو نیز ساپورت میکنند و برای ایجاد تنوع هم یک چندتا مشتری معمولی هم جذب میکنند و واقف شرایط ما نیستند.
امید است ...
سلام دوست گرامی
ما هاست اختصاصی ارائه میدیم اما خب قطعا نمیایم این مورد رو در سایتمون بیان کنیم
چون هاست اختصاصی مشتری های خودش رو داره
و نیاز به پشتیبانی خاصی داره
هزینه ها هم فوق العاده بالاست
کلا مشتری های هاست اختصاصی ما به 4 نفر بیشتر نمیرسه!
کسی که نیاز به فضای 50 گیگ داره به احتمال 90 درصد مصرف بالای منابع داره ، هاستینگ های الان هم سخت افزار سرورشون رمش مثلا 8 گیگ بیشتر نیست . خب قطعا نمیان 10 تا هاست 2-3 گیگ رو فدای یک هاست 50 گیگی بکنن
مطمئن باشید کمتر کسی پیدا میشه که چنین کاری بکنه
اگر ما بیایم و فضای 50 گیگی رو در سایت قرار بدیم اما روی یه سرور با رم 8 یا 12 سایت شما رو بالا بیاریم و مصرف شما بالاتر باشه ، قطعا مشتری چند روزه ما هستید . ما هم ترجیح میدیم به ده نفر که فضای 2 گیگ نیاز دارن و جمعا مصرف مثلا رمشون به 8 گیگ میرسه سرویس بدیم
بنابراین هاستینگ ها برای مشتری های خاص ، سخت افزار های خاص تهیه میکنند که خب هزینه های بالاتری رو میطلبه
امیدوارم منظورم رو به خوبی رسونده باشم
موفق باشید
درود
چه طرز فکر بدی
قطعا هستند وبسایت هایی که منابع کمتری نیاز دارند و اما فضا براشون مهمه
شخصا برای نگهداری فایل ها نیاز به هارد دارم وگرنه مصرف منابع بنده خیلی کمتر هست
در ضمن من حرف از قیمت نزدم . اصلا بحث قیمتش نبود و نیست حداقل برای من و هزینش مهم نبود
فقط یک پلن مشخص میخواستم
- - - Updated - - -
درود
آقا واقعا اون متن امضاتون حقتون
های دیتا یکی از بهترین میزبان هایی هست که طی چندین سال تجربه کردم
اما اگر یادتون باشه بهتون گفتم گفتید فقط پلن های سایت (البته الان از شما نمایندگی نامحدود دارمو بسیار راضی هستم)
اما خب ترجیح میدادم حجم مشخصی وجود داشت به جای نامحدود
- - - Updated - - -
شاید اینطور باشه
اما مشتری که نمیتونه با همشون مکاتبه کنه
حتما هستند اشخاصی که سریعا نیاز به فضا داشته باشن و وقت مکاتبه هم نداشته باشن
به هر حال از نظر من با این وضع ارز اگر هاستینگ ها پلن های ویژه تری ارائه کنند مطمئنا مشتریان جدید و دائمی کسب خواهند کرد
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
سلام،
قطعا پلن های سفارشی داخل سایت قرار نمیگیره،
مشتریان ما وقتی پلن حجیم نیاز دارند، اگر قابل ارائه باشه پکیج رو ایجاد میکنیم، اگر حجم های بسیار بالا باشه (مثال 100 گیگابایت) که قطعا هاست اشتراکی برای وبسایت مناسب نیست چون وبسایت سنگینی هست و باید سرور مجازی تهیه کنند.
پکیج های 50 گیگابایت نمایندگی هم بسیاری از هاستینگ ها ارائه میکنند و فکر میکنم یک حجم عادی باشد. خود ما پلن 50 گیگابایت نمایندگی داخل وبسایت قرار دادیم. هاست هم بصورت پلن 25 گیگابایتی قرار دادیم و حجم های بالاتر بصورت سفارشی و هماهنگی از طریق تیکت هست.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
همانطور که بعضی از دوستان اشاره کردند به هر حال اینطور نیست که پیدا نشه و باید با آنها در ارتباط بود تا نیازتان را برآورده کنند مثلا هاست دی ال قبلا همینطور بوده و یا شرکت ها دیگه به عنوان مثال یکی از دوستان بعد کلی تغییر و جابه جایی آخر نت افراز نیازشو رو برطرف کرد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)