-
August 28th, 2018, 22:49
عضو دائم
پاسخ : انتخاب بین هاست اشتراکی یا سرور اختصاصی

نوشته اصلی توسط
hamid345
یعنی هیچ وقت مشکلی پیش نمیاد که لازم باشه مدیریتی انجام بشه ؟ من حتی الفبای مدیریت سرور رو هم بلد نیستم.
با سلام و احترام
خیر این دید کاملا اشتباه و غیر حرفه ای است، همیشه باید سرور شما تحت مدیریت باشد (پیشنهاد میکنیم اگر به فکر سرور مجازی هستید فقط به صورت مدیریت شده دائمی تهیه نمائید در این صورت درگیری هم نخواهید داشت و فقط مانند هاست استفاده خواهید کرد همچنین امنیت خیلی بهتری هم نسبت به هاست اشتراکی خواهید داشت چون کاملا به صورت کپسوله (جداگانه) است.)
چرا همیشه مدیریت ؟
چون خیلی مواقع باید حتما سیستم عامل آپدیت شود برنامه های جانبی آپدیت شود - باگ ها برطرف شود و خیلی موارد دیگر.
مگر شما با سیستم عامل xp هنوز میتوانید همه کاری انجام بدهید ؟ طبیعتا هر روز یا هر چند وقت ممکن است یک برنامه ای نیاز به آپدیت داشته باشد.
در هر صورت سرور مجازی مدیریت شده داخل کشور تهیه کنید مطمئن باشید هزینه شما از 40 دلار خیلی کمتر خواهد بود. (حدود معادل 20 الی 25 دلار با بهترین کیفیت میتوانید سرویس بگیرید)
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2018 22:49
# ADS
-
August 28th, 2018, 22:54
همه کاره و هیچکاره که میگن منم من
-
تعداد تشکر ها از Amlaaki به دلیل پست مفید
-
August 28th, 2018, 23:09
عضو جدید
یک هاست داخلی تهیه کنید پرقدرت جوابگوست ....
سی پنل / آسیاتک پیشنهاد میشه
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2018, 02:43
هاست بخر فقط از هاست دی ال بر اساس فشار و نیاز سایتت برات مشخصات میدن و تو ایرانم بهترینن هم سوادشون بالاس هم تعهد دارن
-
تعداد تشکر ها از gdfire به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2018, 15:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
gdfire
هاست بخر فقط از هاست دی ال بر اساس فشار و نیاز سایتت برات مشخصات میدن و تو ایرانم بهترینن هم سوادشون بالاس هم تعهد دارن
پیشنهاد دوستمون رو تایید میکنم / موردی که گفتم رو هم بگید اعمال کنند
الان سایت های بزرگی رودارن پشتیبانی میکنند بر روی سرور هاشون
هاست سی پنل آسیاتک / ایران
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
-
تعداد تشکر ها از geniune به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2018, 15:34
عضو جدید
چون ویبولتین دارید بر خویش واجب دیدم پاسخ بدم که یوخت خدای نکرده نبدی سایتو 
شما وقتی سرور مجازی بگیری همه مسئولیت هاش هم گردن خودتون هست و مدیر سرور هیچ وظیفه ای نداره!
اما وقتی هاست داری دقیقا برعکسه.. برات بک آپ هفتگی و ماهانه میگیرن و کانفیگ رایگان ..نیاز به خرید لایسنس کنترل پنل هم نیست.مشکلی هم پیش بیاد خودشون حل میکنن..
بنابراین چون شما سرت شلوغه حتما هاست اشتراکی از یک جای مطمئن بگیر سالانه و خیالتو راحت کن.
ویرایش توسط sina km : August 29th, 2018 در ساعت 15:36
-
تعداد تشکر ها از sina km به دلیل پست مفید
-
September 1st, 2018, 19:40
ممنون از همه دوستانی که اظهار نظر کردن. دارم با مدیر سرور تماس بر قرار میکنم بپرسم آخرین وضعیت سایت من روی سرور اونا چی هست تا بر اساس اون بشه تصمیم گرفت روی چه سروری میشه سایتو گذاشت.
1- حجمی که سایت اشغال کرده
2- سایت چقدر از منابع سرور داره اشغال می کنه از نظر رم و cpu
-
-
September 2nd, 2018, 13:43
گزارش ادمین سرور
- The total bandwidth used by your domain "iransalamat.com" in August is 78 GB
- Disk used: 12G total:This is where records of stats are stored. If you delete, i will only return back when stats run again. You may remove it if you no longer needs the older records.
-Memory Used: 25.83%
- Swap: 20.79%
به نظرتون چه سرویسی مناسبه ؟ میشه یه هاست اشتراکی خوب و ارزون تر از 40 دلار پیدا کرد ؟
-
-
September 2nd, 2018, 18:44

نوشته اصلی توسط
gdfire
شماره تماس فروش ندارن ؟ می خواستم با عامل فروششون مشورت کنم ... ایمیل هم فرستادم جواب ندادن...
-
-
September 2nd, 2018, 18:52

نوشته اصلی توسط
hamid345
من مدیر سایت http://forum.iransalamat.com هستم.
از چند سال پیش سایت من روی یه سرور اشتراکی یه شرکت خارجی هست که ماهی 40 دلار دارم پرداخت میکنم. به خاطر افزایش شدید قیمت دلار امکان پرداخت دلاری دیگه وجود نداره .. مخصوصا اینکه در آمدی هم از سایت ندارم...
قصد دارم هر طور شده هزینه های سایتو کم کنم... نمیدونم چطوری ولی دارم فکر میکنم یه طوری مشکلو حل کنم. به نظر شما بیارم روی یه سرور اشتراکی داخلی که ارزون بشه مشکل حل میشه؟ ( البته شرکت های معتبر منظورمه ). برای ارزیابی فعلی سایتم آخرین گزارش گوگل آنالیتیک رو اینجا میزارم
users monthly 205k
sesions 228k
سلام
مشکلتون با یه هاست قوی حل میشه .
اگر موقعیت مدیریت سرور ندارید با بنده تلگرام تماس بگیرید .
ویرایش توسط mizban97 : September 2nd, 2018 در ساعت 18:53
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-