صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 30

موضوع: ✅⭐️✅هاست لایف تایم | فقط یک بار هاست پول پرداخت کنید ! ( اولین بار در ایران )✅⭐️✅

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : ✅⭐️✅هاست لایف تایم | فقط یک بار هاست پول پرداخت کنید ! ( اولین بار در ایران )✅⭐️✅

نقل قول نوشته اصلی توسط takmizbannet نمایش پست ها
    سلام و احترام ، تک میزبان حدود دو سال است که در حال فعالیت است و به دلیل داشتن سرمایه گذاران قوی تاحالا نیز آنلاین بوده است و حتی در زمینه قیمت های هاست نیز از دو سال پیش تاحالا افزایش قیمتی نداشته است.
    باتشکر از شما
    اما پاسخ سوالهای من رو ندادید.
    1- تضمین اینکه سرویسهاتون بعد از مدتی(چند هفته و یا چند ماه) خاموش نشه چی هست؟
    2- سرمایه گذار هم دنبال سود هستند نه ضرر! چه تضمینی هست که "سرمایه گذاران" یهو سرور ها رو خاموش نکنن!؟

گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن takmizbannet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    10
    تشکر تشکر شده 
    70
    تشکر شده در
    63 پست

پیش فرض پاسخ : ✅⭐️✅هاست لایف تایم | فقط یک بار هاست پول پرداخت کنید ! ( اولین بار در ایران )✅⭐️✅

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باتشکر از شما
    اما پاسخ سوالهای من رو ندادید.
    1- تضمین اینکه سرویسهاتون بعد از مدتی(چند هفته و یا چند ماه) خاموش نشه چی هست؟
    2- سرمایه گذار هم دنبال سود هستند نه ضرر! چه تضمینی هست که "سرمایه گذاران" یهو سرور ها رو خاموش نکنن!؟

1- تضمین که چطور میشه داد جز رضایت مشتریان و آپتایم 2 ساله شرکت چون اگر قرار باشه مشکلی پیش بیاد ممکنه برای بزرگترین هاستینگ های ایران نیز ممکنه مشکلی براشون پیش بیاد
    2- درسته سرمایه گذاران دنبال سود هستند ، سرور ها تماما در اختیار تیم مدیریتی است و قرار داد رسمی تا چندین سال بعد با سرمایه گذاران امضا شده است.
    تک میزبان | تجربه میزبانی متفاوت
    021-28424643
    اولین ارائه دهنده خدمات هاست های لایف تایم در ایران

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط takmizbannet نمایش پست ها
    1- تضمین که چطور میشه داد جز رضایت مشتریان و آپتایم 2 ساله شرکت چون اگر قرار باشه مشکلی پیش بیاد ممکنه برای بزرگترین هاستینگ های ایران نیز ممکنه مشکلی براشون پیش بیاد
    2- درسته سرمایه گذاران دنبال سود هستند ، سرور ها تماما در اختیار تیم مدیریتی است و قرار داد رسمی تا چندین سال بعد با سرمایه گذاران امضا شده است.
    رضایت مشتریان تضمین حساب نمیشه دوست عزیز. تضمین، یعنی ضمانت اجرایی. در تاپیک دیدم که چند نفر از شما خواستند که قرار داد رسمی ببندید. اما شما گفتید که انجام نمیدید. بله مشکل همیشه وجود دارد. بحث ما مشکل نیست، بحث ما از دسترس خارج شدن سرور ها با دلایلی مثل، خراب شدن هارد و ... میباشد.
    چطور میشود که شما از "سرمایه گذاران" خود ضمانت اجرایی گرفتید (قرار داد رسمی) اما حاضر به دادن ضمانت اجرای(قرار داد رسمی) به کاربران خود نیستید!!

موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

5. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

ببخشید میدونم تو این موضوع نمیشه چیزه بی ربطی گفت ولی مجبورم چون اظطراری.

ببخشید یکی از مشتری هام یک افزونه اش به مشکل خورد اسم افزونه custom Login page customizer

ارور 404 میده و میگه برگه یافت نشد.
    اینم عکس
    Screenshot_2.jpg

​اگر میدونید راهنمایی کنید

عضو انجمن w.h.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    277 پست

سلام دوست عزیز

ازتون خواهش میکنم چنین سرویسی رو از همکاران خارجی تهیه کنید تا یکم تجربه ای براتون باشه

من بخدا اصلا قصدم تخریب نیست

من چنین سرویسی رو از یکی از همکاران خارجی تهیه کردم . منتهی بعد از 7 ماه سرویس ما از دسترس خارج شد . هرچند به خاطر برخی مشکلات سخت افزاری سرویس ما از دسترس خارج شد اما لطف کردند ، هزینه مارو برگشت زدند و همچنین بک آپی که داشتند رو بهمون دادن

اما در رابطه با سرویس های شما

زمانی که قرارداد بسته میشه شما توی قرارداد ذکر میکنید که درصورت خرابی هارد و یا مشکلات سخت افزار هیچ مسئولیتی به گردن سرویس دهنده نیست
    همچنین قطعا باید مدت زمانی مشخص داشته باشه هاست هاتون . چون هاستی که ما خریداری کرده بودیم طبق فوانین سایت سرویس دهنده حد اقل میزبان 5 سال ما بودند
    همچنین شما سرورهاتون در فرانسه میزبانی میشه . ارز طی 7 سال از هزار تومان شد ده هزار تومان
    از کجا معلوم زمانی که دلار شد 30 هزار تومان شما همچنان سرویس دهی بکنید؟
    بنظرم بهتره شما که اسپانسر دارید ، سروری خریداری کنید و در دیتاسنتر های خودمون (ایران) میزبانی کنید تا نرخ ارز زیاد روی کار شما تاثیری نداشته باشه

بستن قرارداد لزومه هر کار هاستینگ معتبری هست که خب بسته به شرایط سرویس دهنده و کاربر ، مفاد قرارداد کمی متفاوت خواهد بود

با آرزوی بهترینها و فروش موفق در این زمینه

موفق باشید

8. تعداد تشکر ها ازw.h.t به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    65
    تشکر شده در
    43 پست

503

Service Unavailable

The server is temporarily busy, try again later!

10. تعداد تشکر ها از karjoo به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    4 پست

شما یک کلاه برداری جدیدی از بچه هایی مثه نیک کلاد و امثالهم که پول حرومی که خونوادتون بهتون داده رفته زیر گوشت و خونتون

چرا جای اینکارا 6 ماه درست کار نمیکنید؟ مشتری هم جمع بشه

سرور خیلی ضعیف و بدون هیچ کانفیگ درست حسابی دارید که خیلی راحت وب سرور دان شد
    خجالت بکشید.. خرید یه ریسلر یا وی پی اس و نصب سی پنل رو بهش نمیگن هاستیک

این راحت ترین سایتی بود که در تمام عمرم دان کردم چیزی حدود 10 ثانیه طول کشید

سایت رو هم اینجا ثبت کردم برای دوستان که وضعیت درگاه و تراکنش هاتون رو بررسی کنند
    ببین شکایت دارید یا نه روی درگاه واسط
    http://login.internet.ir/index.html

یک قالب هاست خریدین
    https://www.rtl-theme.com/%d9%82%d8%...%aa-easy-host/

روش سایت دز-دی زدین
    مدیرای اینجا هم از خودتونن قبلش هماهنگی میکنید تاپیک میزنید

من سایت شما رو بستم و تا زمانی که کلا کنسل نشه این کارا همچنان باهاتون هستیم!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط karjoo نمایش پست ها
    503

Service Unavailable

The server is temporarily busy, try again later!

سایتش رو بستم دوست گرامی!

شما هم هر ماه باید یکی سرتون کلاه بزاره و توی هر تاپیک اینطوری پیداتون میشه.

حیف اون تلاشی که من میکنم امثال شما کلاه سرتون نره.

مفت باشه کوفت باشه رو از ذهنتون بیرون کنید پول نریزید تو دهن اینا

- - - Updated - - -

کلا هم 10 دامین رو هاست کردی که 9 تاش برای فروش وی=پی=ان خودت هست. درگاهها یکی هستند با سایت خودت که؟
    ریپورت دادم به درگاه واسط

ویرایش توسط ضد مفتخور : August 24th, 2018 در ساعت 17:49

12. تعداد تشکر ها ازضد مفتخور به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    16 پست

1سرویس خریداری شد و عالیه خداییش جواب به تیکت ها بعد از چند ثانیه و سرعت بالای هاست عالی ممنون

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    15
    تشکر شده در
    4 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad1000 نمایش پست ها
    1سرویس خریداری شد و عالیه خداییش جواب به تیکت ها بعد از چند ثانیه و سرعت بالای هاست عالی ممنون
    دروغ میگی. سایت خودتو هاست کردی اومدی اینجا تاپیک زدی آره سرویس عالیه و اینا؟
    چرا شماره تلفنهای روی 2 تا سایت یکی هست؟ قبل این آماتور بازی باید فکر اینجاشو میکردی

روی هر دو سایت این شماره هست
    02128424643

من نمیدونم چرا مدیران همچین افرادی رو نمیندازن بیرون از انجمن
    اینم مدرک دیگه
    دامین دات نت این آدم بیچاره رو هم ***ین http://takmizban.com
    عرضه نداشتین یک دومین برای خودتون انتخاب کنید

سایت خود این آدم که مولتی یوزر اومده در فروم تبلیغ کلاهبرداریش رو میکنه http://www.scripttalk.ir/

سایت هاستینگ بی کیفیت و کلاهبردار آینده در فروم https://takmizban.net/

ویرایش توسط ضد مفتخور : August 25th, 2018 در ساعت 19:31

15. تعداد تشکر ها ازضد مفتخور به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    96
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    16 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ضد مفتخور نمایش پست ها
    دروغ میگی. سایت خودتو هاست کردی اومدی اینجا تاپیک زدی آره سرویس عالیه و اینا؟
    چرا شماره تلفنهای روی 2 تا سایت یکی هست؟ قبل این آماتور بازی باید فکر اینجاشو میکردی

روی هر دو سایت این شماره هست
    02128424643

من نمیدونم چرا مدیران همچین افرادی رو نمیندازن بیرون از انجمن
    اینم مدرک دیگه

1. اگر بری روی whois دامنه میفهمی که یکی نیستیم من در شهر اراک هستم و ایشون در تهران
    2.اگر به اون شماره زنگ بزنی میبینی که چندین پشتیبانی سایت با داخلی متفاوت روی اون تلفن قرار دارن که اون شماره هک از تک میزبانی نهیه شده

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)