سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
ما هم از طریق دادسرا افدام کردیم برای پیشگری از موارد احتمالی که بعدا ممکن هست رخ بده
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
درود من ازین سایت درگاه نداشتم اما خیلی درگاه های واسط کارت ملی دادم داشتم و اون ها یا بسته شدن یا جمع کردن رفتن کلا سایتشون بالا نمیاد مگه میشه مشکلی پیش بیاد با 1 عکس کارت ملی ؟
چند ساله میگذره اتفاقی نیفتاده شماره موبایل و شماره کارت حساب و عکس کارت ملی که هیچ کدام بنظرم فکر نکنم بدرد کسی بخوره ...
ازینها درگاه داشتم کار کردم طی چند سال اخیر
jaypal - mehrpay - shetab biz - sharjiran - pardakhtnet - bazpardakht - jahanpay - sibapal
و درحال حاظر و فعال با idpay کار میکنم
ویرایش توسط مینا-صیفی : August 7th, 2018 در ساعت 19:56
Hacked By Destiny Team
لینک اثبات
http://www.zone-h.org/mirror/id/31542328
ویرایش توسط fara_rayaneh : August 8th, 2018 در ساعت 04:01
ایشون درست میگن این همه درگاه جمع کردن رفتن چی شد ؟
فتوکپی کارت ملی ارزش نداره ، اگر بحث اطلاعات کارت ملی و شناسنامه است ، خب چندین بار دیتابیس همراه اول و ایرانسل لو رفت.
یه مورد دیگه ام دیدم چند ماه پیش اطلاعات یک سایتی لو رفت مدارک شناسایی حدود هزار نفر ( کارت ملی ، شناسنامه ، عکس عابر ، قبض تلفن ، جوازکسب و ... ) لو رفت ، با اونم بعیده بشه کار خیلی زیادی انجام داد.
بازم زرین پال! چقدر براشون مشکل ایجاد میشه...! اعتبارشون هی زیر سوال میره
یادمه یه زمانی همه درگاه ها ***** شدن و نابودشدن اما زرین پال ***** نشد...!!الانم که اطلاعات کاربران افتاده دسته آقا هکره! داداش کارت ملی منم بینشون هست ازش خوب مواظبت کنx-(
برزگران | مجری و مشاور دیجیتال مارکتینگ (سئو)
اتفاقا من سر این قضیه الان کارم کشیده دادگاه. یک نفر رفته از یک شهر دور به اسم من 7 تا سیمکارت رایتل ثبت کرده!!
اصل کارت ملی یا شناسنامه رو که نداشته حالا چطور ثبت کرده الله و اعلم! (بگذریم که صد درصد اوننمایندگی ه تخلف کرده ولی خواستم بگم که اگر بخوان میتونن سو استفاده کنن از مدارک)
فکر کنم تنها درگاه پرداختی هست که خودشو ثابت کرده و حداقل یه پشتوانه ای داره و چندین بار هم جوایز متعدد گرفته ( هیچ مورد دیگه ای نیست که قدمت زرین پال رو داشته باشه !! )
در مورد ***** هم منظورت این بود که پارتی داشتن دیگه ؟؟؟؟ باید یاداور بشم هنوزم مدارک ***** شدن زرین پال موجود هست و در اون دوره همه با دلایل مسخره ***** شدن و زرین پال هم جزوشون بود !
مشکلات امنیتی برای همه پیش میاد و هیچ کس نمیتونه ادعای امنیت 100% بکنه
این سایت دیفیس شده و فقط ظاهر صفحه اول تغییر کرده
همین ! هیچ دسترسی هکر به دیتابیس نداره !
از طرفی اطلاعات مهم تر شما بارها توسط خیلی از سایت ها واقعا از عمد فروخته شده واسه یه عکس کارت ملی که احتمالا کارت ملی قدیمی شما بوده زیاد جوگیر نشید !
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !!
تلگرام : Xdlhost
من خیلی وقته از زرینپال میکنم .
اما اینکه هک شده باید جواب گو باشه و یه شرکت امنیتی معتبر بررسی کنه و اعلام کنه که سرقتی صورت گرفته یا نه !
اما در مورد اطلاعات که اصلا توی ایران حریم خصوصی کاربران معنی داره . تو یه شرکت دولتی برای یه کار خیلی خاص به یه عنوان خاص کلاس رفتیم .
یه هفته بعد از کلاس تبلیغات در مورد همون کلاس از چندتا شرکت دیگه برام میومد . ( کمتر از یه هفته کل اطلاعات ما را فروختن )
برای ثبت سیمکارت هم هر سیمکارت که با نام شما و کد ملی شما ثبت بشه برای تمامی سیمکارتهای شما پیامک میره . حتی خط ثابت و یا اینترنت هم روی اون خطی که به نام شما هست ثبت بشه برای تمامی شماره های که بهاسم شما هست پیامکش میاد .
البته بجز سیمکارت خیلی سو استفاده های دیگه میشه ازش کرد. قبلا دیدم که با کپی کارت ملی شرکت ثبت کردن .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)