جالبه سرور اختصاصی میدین بعدد دو روز میبندی میگی به من چه هتزنر بسته
نمیخوای بگم که سرور از هتزنر میگیری میدی به مشتریت 14 که فاکتورش ایجاد شد پرداخت نمیکنی میگی بسته شده من هیچکارم از هتزنر بگیر
کی بود گفت یه نمایندگی هاست میدمت و یه سرور ویندوز استفاده کن تا وقتی پول گیرم اومد بهت میدمش الان دستم خالیه ؟!!! یا اعلام کردید بیا تو سرور فرانسه ام شریک شو ،از سود مشتریام بهت میدم !اگر قبول نداری من اکانت تلگراممو فعال کنم اسکرین از چت هات بفرستم![]()
در پست قبلی هم اومدید اعلام کردید فلانی انلاین هستش کلاهبرداره اما اینقدر مشکل روحی و جسمی دارید پست های قبلی رو نمیبنی
بعد از این پیام پاسخی بهتون نمیدم![]()
ویرایش توسط almandata : July 19th, 2018 در ساعت 14:01
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
بچه زرنگ بازی در میاری؟!!! اگه فروشگاهش خلاف قوانینت بود بیخود کردی بهش درگاه دادی اگه درگاه دادی و اخطار دادی بهش بیجا کردی گذاشتی تراکنش جمع کنه که پولش بره توی جیبت!!! جمع کن مسخره بازیهای مجازی رو پول مردم رو بده تو حق مسدود کردن پول کسی رو بدون حکم قضایی نداری!
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
سیاست کاریتون رو عوض کنید عزیزم سیاست کثیفیه
هر چند تو هر تاپیکتون چند نفر با سند و مدرک به نحوه کارتون گزارش میدن
نه تنها تو این فروم بلکه تو چند فروم دیگه هم دیده شده
تو برخی فروم ها هم قالب وبیت میفروشید 5 تومن بعد تو تاپیک بنده حرف از کپی رایت میزنی
کیفیت و پشتیبانی سرویس های yasserhost هم برای خیلی ها تایید شدس بیش از 5 ماهه سرویس خبرخوان داریم ازشون هیچ مشکلی نداشتیم تا حالا
حاشیه سازی برای برند ها خوب نیست ...
اگه از ایشون که سایت غیر مجاز داره به قول شما شکایت شده مدرکی چیزی بزارید نه اینکه همینجور پول طرف رو بالا بکشی چقدر آدم می تونه بی رحم باشه به کجا می خوای برسی با این پول ها
باسلام
دوست عزیز دیدگاه شما اشتباه هست. بنده به سابقه ایشون یا فعالیت سایت شما کار ندارم. اما در هرکجای دنیا شما بخواهید درگاه پرداخت بگیرید مدارک از شما میگیرند و سایت شمار را چک میکنند و سپس درگاه میدهند. به هر دلیلی سرویس دهنده به پرداخت های حساب شما مشکوک میشود! اکانت و موجودی شما را بلاک میکند تا موضوع مشخص شود!آقای به ظاهر محترم، شما وقتی سایت رو تایید کردی و درگاه دادی، یعنی دیگه کامل بررسی شده
البته معمولا یک تایم فریمی وجود دارد تا موضوع مشخص شود. بعد از مشخص شدن موضوع هم یا سرویس دهند حساب شما را باز میکند و موجودی را واریز میکند و یا اینکه حساب شما را کامل میبند و موجودی را واریز میکند به حساب شما و اگر واقعا استفاده غیرقانونی از سیستم سرویس دهنده داشتید به پلیس و ... اطلاع میدهند!
اگر واقعا شما مشکلی نداشتید و بعد از مثلا یک هفته از ایشون خبری نشد، برید شکایت کنید! 3 میلیون تومان پول کمی نیست!
موفق باشید
ویرایش توسط s.w.a.t : July 19th, 2018 در ساعت 18:45
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)