-
July 27th, 2018, 03:19
عضو انجمن
پاسخ : بک اپ از قالب

نوشته اصلی توسط
helsa
نیاز نداره دیتابیس بسازم روی هاست جدید؟ همون بک اپ رو روی هاست جدید ریستور کنم خودش اتوماتیک دیتابیس رو هم میسازه؟
بک آپی که شما از قالب می گیرید ربطی به دیتابیس نداره و فقط فایل های مربوط به پوسته توی فولدر theme هست که فقط نحوه نمایش پست های و شکل ظاهری وب سایت رو تعیین می کنه.
الان وب سایت فعلی آیا پست داره ؟ اگر به مطالب و پست های وب سایت وردپرسی فعلی احتیاج دارید و می خواید کپی وب سایت فعلی رو روی هاست جدید داشته باشید باید چند تا کار انجام بدید:
1- تشریف می برید توی phpmyadmin اونجا دیتابیس رو export می کنید و توی هاست جدید و مجدد توی phpmyadmin این دیتابیس رو import می کنید.
2- یه یوزر جدید توی mysql درست می کنید و برای این دیتابیس بهش دسترسی می دید.
3- توی فایل wp-config.php سایت جدید ، نام دیتابیس و یوزر و پسورد رو وارد می کنید.
4- بعد از نصب وردپرس تمام مطالب قبلی وب سایت روی سایت جدید هم قابل استفاده هست.
5- برای این کار بهتر هست از نرافزار ftp استفاده کنید مثل cuteftp و یا موزیلا. کل پوشه آپلود رو که فایل های تصویری و بقیه فایل های آپلود شده هست رو روی سیستم خودتون دانلود می کنید و روی هاست جدید آپلود می کنید به جای فولدر آپلود .
6- چنانچه نیاز به انتقال افزونه ها هم باشه می تونید افزونه ها رو هم دانلود و روی هاست جدید آپلود کنید و از پنل وردپرس اونا رو فعال کنید. ممکنه اگر بخواید مستقیما مجددا افزونه ها رو خودتون نصب کنید تنظیماتی اگر از قبل بود و توی دیتابیس ذخیره باشه از بین بره.
گفتم در صورتی که اگر خواستید از پست های سایت قبلی استفاده کنید در غیر اینصورت لزومی نداره این کار.
7- یه پیشنهاد و توصیه هم دارم که همیشه یه بک آپ از پوسته، فایل های آپلود شده ، از دیتابیس داشته باشید تا در مواقع ضروری اطلاعات و زحماتتون به هدر نره .
این تجربیات من بود. حتما دوستان دیگه ایی هستن که تجربیات بهتر از من دارند که اگر چیزی از قلم افتاده خواهش می کنم اضافه و یا تصحیح کنن.
اجازه بدید من و یا یکی دیگه از دوستان همین انجمن این کار رو براتون انجام بدن . چون الان فکرش رو می کنم اگر خودتون بخواید این کار رو انجام بدید حتما به مشکل بر می خورید.
ویرایش توسط 1wp.ir : July 27th, 2018 در ساعت 03:25
-
تعداد تشکر ها از 1wp.ir به دلیل پست مفید
-
July 27th, 2018 03:19
# ADS