صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: در مورد شرکت نت ایران - www.netiran.net

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    284
    تشکر تشکر شده 
    282
    تشکر شده در
    216 پست

پیش فرض پاسخ : در مورد شرکت نت ایران - www.netiran.net

افرادی که همچین به اصطلاح دیتاسنتر ها اعتماد میکنند لیاقتشونم بهتر این نیست .

یارو مکانشم تخلیه کرده رفته ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps.com نمایش پست ها
    بنده به آدرس دفترشون هم مراجعه کردم 2هفته ای هست که تخلیه کرده بودند
    2روزه دارم با مشتریام جر و بحث میکنم
    اعتبار مارو زیر سوال بردند این چه وضعه این ممکلته آخه
    هرکی هر کاری دلش میخواد میکنه

کسی هنوز هیچ ردی نشونی پیدا نکرده؟
    بنده شنبه دارم شکایت میکنم اگر کسی میخواد با بنده همراه بشه اعلام کنه وکیل هم گرفتم هزینه وکیل هم با بنده هست هرکسی حقی داره میخواد بگیره با من تماس بگیره
    سلام .

یادمه چند سال پیش سرور های مجازی ovh میفروختید که یکدفعه همه قطع شدند .

اول اعلام کردین هارد خراب شده ... بعد کاشف به عمل اومد به خاطر یورو کرکی که استفاده کرده بودین سرورو پاک کردند ... ( البته خاطرمم هست سرویس جایگزین به تعدادی از مشتریان (متشریانی که پیگیر بودند) ارائه کردید ) .
    + من خودمم از کاربر شما بودم ولی چون دیتای مهمی روی همون vps نداشتم پیگیر نشدم ... (واسه سیسو پر اکسی استفاده میکردیم ازش...) .

الانم که به گفته خودتون در همین تاپیک سرور / سرور هایی در نت ایران گذاشته بودید که الان کلا از دسترس خارجه به هر صورت ...

گذشته از تمام ضرر هایی که شما کرده اید متضرر اصلی کاربران شما هستند که به دیتاشون دسترسی ندارند چند روزه ...

کاربران هم که بهترین سایتم داشته باشن چند روز داون تایم یعنی فاجعه و خیلی زمان میبره جبران بشه...

چقدر بهتر میبود لاقال در پارس آنلاین میزاشتین سرورتونو ! چرا اینکارو نکردین ؟ بسیار ارزان هست که کولو در پارس ...

با آرزوی حل شدن مشکلات به وجود آمده برای شما و همکاران دیگر درگیر با این موضوع ...
    همه کاره و هیچکاره که میگن منم من

2. # ADS

عضو انجمن NetworkFA آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    686
    تشکر شده در
    489 پست

والا ایشون وقتی قیمت آیپی اجاره یک ساله حدود 3-3.5میل سالیانه بود میخواست به ما سالی 5.5بده!
    ویرایش توسط NetworkFA : July 19th, 2018 در ساعت 19:34

4. تعداد تشکر ها از NetworkFA به دلیل پست مفید

عضو انجمن alfavps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    323
    تشکر تشکر شده 
    620
    تشکر شده در
    357 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Amlaaki نمایش پست ها
    افرادی که همچین به اصطلاح دیتاسنتر ها اعتماد میکنند لیاقتشونم بهتر این نیست .

یارو مکانشم تخلیه کرده رفته ...

- - - Updated - - -

سلام .

یادمه چند سال پیش سرور های مجازی ovh میفروختید که یکدفعه همه قطع شدند .

اول اعلام کردین هارد خراب شده ... بعد کاشف به عمل اومد به خاطر یورو کرکی که استفاده کرده بودین سرورو پاک کردند ... ( البته خاطرمم هست سرویس جایگزین به تعدادی از مشتریان (متشریانی که پیگیر بودند) ارائه کردید ) .
    + من خودمم از کاربر شما بودم ولی چون دیتای مهمی روی همون vps نداشتم پیگیر نشدم ... (واسه سیسو پر اکسی استفاده میکردیم ازش...) .

الانم که به گفته خودتون در همین تاپیک سرور / سرور هایی در نت ایران گذاشته بودید که الان کلا از دسترس خارجه به هر صورت ...

گذشته از تمام ضرر هایی که شما کرده اید متضرر اصلی کاربران شما هستند که به دیتاشون دسترسی ندارند چند روزه ...

کاربران هم که بهترین سایتم داشته باشن چند روز داون تایم یعنی فاجعه و خیلی زمان میبره جبران بشه...

چقدر بهتر میبود لاقال در پارس آنلاین میزاشتین سرورتونو ! چرا اینکارو نکردین ؟ بسیار ارزان هست که کولو در پارس ...

با آرزوی حل شدن مشکلات به وجود آمده برای شما و همکاران دیگر درگیر با این موضوع ...
    دوست عزیز بدترین نوع شیرین کاری نمک پاشیدن روی زخم دیگران هست
    مشتری 1-2ساله این شرکت نبودیم از ابتدای کارمان داریم با این شرکت کار میکنیم

ما هرچی بودیم و هرچه هستیم چه بد چه خوب در مواقعی که برامون مشکلی پیش اومد حتی همین مشکلی که بهش اشاره کردید فرار نکردیم ایستادیم و پاسخ گوی مشتری بودیم

ناراحتی بنده هم از این شرکت این هست وقتی که میدونست قرار بدهی بالا بیاره و نتونه پول دیتاسنتر رو بده 1 هفته قبلش به همه کاربر ها اطلاع رسانی میکرد

سرویس دهیشون بسیار عالی بوده و دلیلی هم که پیش ایشون سرویس پارسمون رو نگه داشتیم خدماتی بود که ارایه میدادند پارس آنلاین هر یونیت فکر کنم 200 تومن باشه ولی ما به ایشون ماهی 1 میلیون میدادیم گرانی و ارزانی ملاک نبود برامون فدات شم
    ملاکمون کیفیت بود که از سال 93 عالی بودند و الان معلوم نیست چه اتفاقی افتاده براشون

نگران کاربر هامون هم نباشید به همه کاربر هایی که اطلاعات مهم داشتند فضای بکاپ در سرور خارج از ایران رایگان داده بودیم ( روی همه سرور های مجازی فضای بکاپ رایگان ارایه میدیم ) و از اطلاعاتشون بکاپ داشتند و همان دیروز به هر کی که درخواست داد سرویس جایگزین دادیم در کمتر از 4 ساعت از 60 کاربر روی این سرور 40 کاربر سرور جایگزین گرفتند

لطفا از این پس بدون اینکه اطلاعی داشته باشید همینطوری بیکار وار تایپ نکنید تا نمک روی زخم دیگران هم نپاشید
    داده پردازان اینترنت دوریس با مسئولیت محدود |‌ شماره ثبت : ۴۵۰۵۹۱ | دوریس وب https://www.doris.host
    به کانال رسمی دوریس وب در تلگرام بپیوندید: https://t.me/dorisweb

6. تعداد تشکر ها از alfavps.com به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)