عدم پشتیبانی تیک وب به مشتریان کاملا روالشونه و همیشگی و عادی هست. اینم تیکتی که دو روز مونده و حتی یه جواب ساده به ما نمیدن تا کاربرمون رو راضی کنیم. واقعا از خرید هاست پشیمون شدم.
![]()
عدم پشتیبانی تیک وب به مشتریان کاملا روالشونه و همیشگی و عادی هست. اینم تیکتی که دو روز مونده و حتی یه جواب ساده به ما نمیدن تا کاربرمون رو راضی کنیم. واقعا از خرید هاست پشیمون شدم.
![]()
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
قبلا من از سرویس دهی تیک وب تقریبا راضی بودم. ولی تجربه جدیدی که از خریدن سرور جدید داشتم واقعا افتضاح بود. اول که به صورت خودکار سرور ساخته می شه با تعجب دیدم سرور با آی پی فیل-تر شده تحویل شده. بهشون داخل تلگرام پیام دادم و خواستم رسیدگی کنن. تا چند ساعت مدام تفره می رفتن و سعی می کردن یه جوری از دادن آی پی جدید خودداری کنند. بهم می گفت با وی پی ان می تونی وصل بشی!!! شما تصور کنید طرف به مشتری می گه با وی پی ان به سرورت که از اول آی پی ش فیل-تر شده وصل شو!!!
بعد از کلی گفتگو یه آی پی دیگه ست کردن. که اتفاقا اونم قبلا فیل-تر بوده و روی یه سری isp ها (از جمله مال خودم) هنوزم فیل-تره! به فاصله چند ساعت مجدد پیام دادم. گفت خودت فیل-ترش کردی به ما ربطی نداره. (در حالی که من فقط یه روز بود از سرور استفاده کرده بودم اونم در حال پیکربندی برای میزبانی سایت بودم) نهایتا هم سرش رو گرفته بالا می گه شما برو شکایت کن. و دلیل آورده که ما خودمون سی تا آی پی می خریم نصفش فیل-تره از اول!!!
واقعا افتضاح هست نحوه برخوردشون. حتی یه معذرت خواهی ساده هم نکردن و من با آی پی فیل-تر شده به سرور وصل میشم. البته تجربه ای شد که دیگه ازشون سرور نخرم. این ماه هم تموم بشه از جای دیگه ای خرید می کنم. جایی که حداقل ارزش مشتری رو بدونن. براشون متأسفم.
ویرایش توسط shvb2006 : September 4th, 2019 در ساعت 15:03
اینجا جاش نیست
اما پس اگر جای ما باشید و سه تا سابنت 30 تایی برا سه تا سرور مختلف از هتزنر بگیرید و دوتاش کل رنج ***** باشه یا udp یا tcp ***** باشه چیکار میکنید؟
میشه بگید دیتاسنتر پول ما رو برمیگردونه یا ایپی جدید بما میده که ما بدیم؟
اون ایپی دومی که به شما دادیم یه سینگل ایپی بود که جداگانه به دیتاسنتر سفارش دادیم و مستقیم دادیم به شما
موقعیم که تحویل شد با نت همراه اول و نت شاتل تست کردیم اوکی بودش
حالا ما که نمیتونیم با همه isp ها تست کنیم
بعدشم ایپی های هتزنر خیلی هاشون ***** شدن و این وضع رو همکاران درک میکنند
به شما راهنمایی کردیم که به زیرساخت ایمیل بدید و پیگیر بشید بعد دو سه روز از ***** خارج میکنن
:: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
:: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت
با سلام
من کاری به این مورد ندارم که اصلا حق با شماست یا طرق مقابل
اما زمانی که شما از ***** بودن اکثر ای پی ها مطلغ بودین حق مشتری نیست قبل از خرید اطلاعیه ای چیزی رو مشاهده کنه تا اگر نخواست از خرید منصرف شه؟
میشه ما هم بگیم خب دستی پولو میدیم بعد شما هم خدماتی که لازمه رو انجام بدی تهش ی پول قلابی بدیم بفرما دیگ اینم اینطور به من دادن....
در هر صورت امیدوارم این مشکل بر طرف شه
چرا اتفاقا جاش اینجاست مشتری های آینده باید با دید بهتری انتخاب کنند از کجا سرویس خریداری کنند. به دیتاسنتر چه ربطی داره که ما توی کشورمون فلان آی پی ها فیل-تر شده که بخواد جواب گو باشه؟ ولی شما در ایران کار می کنید و باید سرویس درست تحویل مردم ایران بدین. به هرحال مشکل شما به مشتری تون ارتباطی نداره. لااقل توی فرم خرید ذکر کنید آی پی فیل-تر شده بهتون می دیم تا مشتری وقتش تلف نشه. شما حتی یک معذرت خواهی ساده هم نکردید بابت ارائه آی پی فیل-تر شده.
ویرایش توسط shvb2006 : September 4th, 2019 در ساعت 18:18
منم سه روزه سرویس خریدم اما نه تحویل دادن نه تیکت پاسخگو هستند
متاسفانه خیلی از آی پی های هتزنر ***** هستند
ما هم همین مشکل را داریم ، اما آی پی را اول تست می کنیم بعد به مشتری می دیم
سرویس دهنده حق نداره آی پی که ***** هست را به مشتری بده و بگه خودت از زیرساخت پیگیری کن !
ضمنا در دیتاسنتر هتزنر شما آی پی که سفارش می دید را (اگر مشکل داشته باشه )می تونید کنسل بزنید و هزینه ای ازتون گرفته نمی شه
لطف کنید در این وضعیت بلبشو *****ی آی پی ها که گاها ساب نت ***** می شه، لا اقل خودمون تا پاچه خودمون نکنیم
چند صد بار برای پشتیبانی مزخرف و بی مسئولیتی تیک وب ، در این انجمن تاپیک باز شده و بسته شده. من نمیدونم چرا وقتی نمیتونه سرویس بده میفروشه. اخلاق و اعصاب کار نداری ازینکار بکش بیرون آقای محترم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)