لایسنس فقط 16 هزار تومان در ماه هستش ! شمایی که میخواهی سرویس ارایه کنی یک لایسنس هم بگیر خیال خودتو بقیه رو راحت کن !!!! چرا ما ایرانی ها هم چیزمن بایت رپ شده یا نال شده باشه ؟!!!
من رفتم از سایت فارسی whmcs این ماژول رو خریداری کردم یه سری فایل برای دانلود برای من ارسال کرد و طبق پوشه هایی که داشت من آپلود کردم . ولی مواردی که می خواستم فارسی نشده و در صفحه صورت حساب بعد از دانلود پی دی اف , کلا صفحه سفید میاد -- دوستان می دونن مشکل کار کجاست ؟؟ آیا باید تنضیمات خاصی بعد از آپلود فایل ها انجام بدم ؟؟
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
دوست عزیز همین کار رو هم کردم -- ثبت سفارش رو انجام دادم ماله نسخه بدون کپی رایت که ماهیانه 19 هزار تومن هست -- ولی چون چند تا سوال داشتم و توی قسمت پشتیبانی کسی نبود -- پرداخت رو نگه داشتم برای فردا که بعد از پرسیدن سوالاتم انجام بدم .
درود
فارسی ساز محیط کاربری آخرین نسخه به همراه پشتیبانی هم از طریق تیکت در سیستم شرکت و هم در انجمن های تخصصی ایاک بوک
دانلود قالب default فارسی برای whmcs - پایگاه تخصصی ایاک بوک
دانلود قالب portal فارسی - پایگاه تخصصی ایاک بوک
قالب فارسی شده Hosting-place-red برای whmcs - پایگاه تخصصی ایاک بوک
سی اس اس های راست چین کننده صورتحساب ها و سایر قسمت ها نیز بزودی منتشر می شود.
ایمیل ها هم اگر تعداد افرادی که میخواهند مناسب باشد با چند طرح اختصاصی و زیبا بصورت اعتباری منتشر می شود.
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
با دروود
اگر اي ميل ها فارسي شوند بسيار بهتر است.
در کل من که از whmcs یا همون فراسو سامانه پاسارگاد خرید کردم راضی هم هستم یک لایسنس یک ماهه هم خرید کردم و کلا صفحه مدیریتی فارسی می شه و تمامی ایمیل های ارسالی + پی دی اف ها و ...
شما ایمیل ها رو میتونید دستی فارسی کنید
من به کمک مترجم گوگل این کار رو سریعتر انجام دادم
تو قسمت setup >> email templates
همه ایمیل ها رو یکی یکی ویرایش کن
جملات انگلیسی رو فارسی کن
اینجا همه الکی میخوان پول بگیرن .
خودت که انجام بدی لذتش بیشتره
مرسی از تشکرتون
ویرایش توسط 1id : February 4th, 2011 در ساعت 05:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)