سلام، اگر روی سرور لوکیشن آلمان شما MTProto تلگرام کانفیگ بشه و بعد از مدتی آی پی از طرف ایران مسدود بشه امکان تحویل آی پی جدید (بارداخت هزینه) دارید؟
سلام، اگر روی سرور لوکیشن آلمان شما MTProto تلگرام کانفیگ بشه و بعد از مدتی آی پی از طرف ایران مسدود بشه امکان تحویل آی پی جدید (بارداخت هزینه) دارید؟
برای سرور های ایران تخفیفی در نظر ندارید؟
سلام
تخفیف همچنان ادامه دارد ؟
سرور یکماه 25 روزی میشه ازشون دارم و کیفیت خیلی خوبی داره .
پشتیبانی هم همون روز اول ساعت های نیمه شب مثل 1 و 4 و 8 بامداد تیکت پاسخ داده شد . در کل ادم حسابی هستن در انجمنی که واقعا من خودم یکی خیلی توش ضرر دیدم که اگه بشمرم یا 30 تا 40 نفری که سرویس هاست و طراحی دامین و... خرید و سفارش داشتم تو این 7 سالیک سومشون درست حسابی کار میکردن که ایشون هم تو این مدت هر چند کم , عالی بودن
از مدیریت انجمن در خواست دارم یک سیستم نظر سنجی ستاره ای ده تایی زیر یوزر هر فروشنده قرار بدن و خریداران و کاربران بتونن امتیاز بدن بهشون تا لااقل هر چند این مورد هم جای کار داره ولی باز بهتر بتونیم شناسایی نیم سطح و لول فروشنده ها رو و امتیازات مثبت و منفی و نظر سنجی خدمات میتونه برای کسانی که تمام فروشندگان رو نمیشناسن و یا جدیدن در خرید کمک کوچکی کنه
- - - Updated - - -
سلام اقا میثم دو مورد یکی اینکه ایران روی کدوم دیتاسنتر هست؟
دوم اینکه هاست دانلود خیلی گرونه امکان پلن 200 گیگی ارزونتر نیست؟
هاست یک گیگ المان و ایران هم یک افر خوب بتونین پ.خ بهم بدین ممنون میشم نمیدونم ایران بگیرم یا اایران چون گوگل مهمه برام و لوکیشن المان طبق تجربه از مثلا لوکیشن فرانسه و انگلیس تو گوگل و سئو کمتره . از ایران که خیلی افتضاح گفتن البته سابقه کار ایران ندارم جدیداا دو ماه دارم که تا الان صلا سایت تو گوگل شناسایی نشده با ده 12 مطلب که فک کنم مشکل ای پی و بلک لیست سرور که هاست دارم باشه ابته حدسه طبق شناختی که از مدیریت هاستینگ دارم یکم خورده شیشه داره
جوری زندگی کن که انگار فردایی وجود نداره...که برای جبران اشتباهات هیچوقت دیر نیست....و وقتی اوضاع ناامید کننده بود بالا رو نگاه کن...یا از فرصت هایی استفاده کن که هیچوقت فکرش رو نمیکردی ...
با سلام و عرض ادب
باتشکر از لطف شمانسب به ما
پشتیبانی سریع و به موقع حق مشتریان میباشد
سرور ایران درحال حاضر موجود نمیباشد
ما در سایت پایین ترین نرخ را درحال حاضر زده ایم
درمورد انتخاب سرور ایران یا خارج برای ورودی بیشتر باید از یک سئو کار کمک بگیرید تا راهنمایی بهتری نسبت به این مورد به شما کند
باتشکر
- - - Updated - - -
با سلام و عرض ادب
بله موجود میباشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)