-
May 21st, 2018, 17:29
پاسخ : سوالی در مورد اینترنت مخابرات
بدون شک میشه گفت مخابرات بدترین شرکت ارائه دهنده اینترنت در ایرانه ! هیچ خدماتی نداره
حجم ها و طرح ها گران ! ترافیک زماندار اصلا خبری نیست. پشتیبانی بسیارررر ضعیف و بی سواد . جدیدا در محاسبه ترافیک مصرفی هم با توجه به مصوبه جدید به مشکل خورده و حجم بسیارررر زیاد کم میشه .
پینگ تایم بسیار بالا، نوسان شدید و ...
من حدودا 6 ساله اینترنت مخابرات دارم و بخاطر فیبرنوری بودن و انحصار نتونستم نتم رو تغییر بدم.
دوستان به هیچ عنوان مخابرات نخرید فقط اگر مثل من مجبور بودید سمت این سرویس بی کیفیت بیاید.
روزخوش
-
تعداد تشکر ها از reza.ntg به دلیل پست مفید
-
May 21st, 2018 17:29
# ADS
-
May 21st, 2018, 17:49
پاسخ : سوالی در مورد اینترنت مخابرات
مثل سگ دورغ میگن
من16 مگ گرفتم - نهایتا تا 900 کیلو دانلود داد-رفتم پس دادم بعدش یک ماه هم جریمه کردن - حرام خورها
توی مخابرانت حداقل تا 8 نفر شیر میکنند- بعضی جها بیشتر- مثل راستهی مغازه ها که پورتاشان پر است
همش دورغ می گن
----------------
وایمکس مبین نت گرفتم 4 مگ- تا 1200 کیلو بایت دانلود دارد(واقعا 1 به 4 است)
خداییش خیلی توپه100 گیگ گرفتم، 100 هزاتومان
مودم هم دستدوم توی نت بگردید تا 80 تومان پیدا می شه- وای فا دارد نیازی هم به سیم و سیم کشی نیست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
reza.ntg
بدون شک میشه گفت مخابرات بدترین شرکت ارائه دهنده اینترنت در ایرانه ! هیچ خدماتی نداره
حجم ها و طرح ها گران ! ترافیک زماندار اصلا خبری نیست. پشتیبانی بسیارررر ضعیف و بی سواد . جدیدا در محاسبه ترافیک مصرفی هم با توجه به مصوبه جدید به مشکل خورده و حجم بسیارررر زیاد کم میشه .
پینگ تایم بسیار بالا، نوسان شدید و ...
من حدودا 6 ساله اینترنت مخابرات دارم و بخاطر فیبرنوری بودن و انحصار نتونستم نتم رو تغییر بدم.
دوستان به هیچ عنوان مخابرات نخرید فقط اگر مثل من مجبور بودید سمت این سرویس بی کیفیت بیاید.
روزخوش
وایمکس مبین نت بگیرید - خود خوب شده
100 گیگ100 تومان- دانلود شبانه 1 تا 7 صبح بدون افت سرعت
-
تعداد تشکر ها از ali215215 به دلیل پست مفید